Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

anaxena: ce bine ca nu e infectie urinara Te rog spune-mi tu ce rezultat ai avut la sumar urina sediment?

bubuleana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana ai aparut la gravidute scumpa? Hai da repede datele sa te treaca fetele pe lista.

bujo 10+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Turturica cum sa fie e bine normal mai ales cum zici tu papitza face mama ce vrem noi dupa mofturile fiecaruia. Speram sa reusim in seara asta sa facem bradul in rest alergam de colo colo sa vizitam pe toata lumea sa mergem si prin oras prin magazine nu ca sa cumparam ceva ca nu cautam ceva anume dar asa sa ne mai uitam cum mai e pe aici.
Pe mine cel mai tare m-au zapacit cu banii astia noi ca astia nu zic preturile numai in roni ci si in bani vechi si ma deruteaza ba zice 18 roni ba 180 si tot asa si eu ma cam pierd ca daca nu is invatata cu ei. Ca azi de ex am facut niste cumparaturi si imi zice aia 75 la care eu 75 roni pt doua sucuri si niste chipsuri??? Da aia face pai da pai zis cum pai da asa mult si ea pe urma a scuze 7 lei 50. M-au zapacit astia total.
Bubuleana vomiti cu sange??? Pai e normal asa? Ce a zis medicul? Ai grija de tine iti doresc sa iti revii ca din cate zici e nasol rau de tot. Eu ma simt binisor am momente mai ales seara cand e mai rau dar nu f tare potrivit. Si oricat dorm tot obosita is.
A terminat si Flo cu analizele si tre sa mai mearga ca e ceva in neregula la coloana si se pare ca trebuie sa se opereze la nas ca re nu stiu ce deviatie de sept sau ceva dar cica trebuie neaparat operata ca e cam nasol la el. Si de aia se pare ca are asa mari pb cu presiunea pe nas si a avut si cu urechea la aterizat il durea de ii venea sa urle. Deci nu e totul ok. Eu nu am mai facut analizele ca abia mi le-a facut cand am plecat din uk pe 11 deci nu mai are rost sa ma intepe. Pe el sa il rezolvam acuma si gata.
Acuma suntem la tata la servici eu butonez calc si o fac pea secretara si el joaca tenis de masa cu Flo ca azi au o zi mai lejera, fata doarme in carucior ca era obosita asa ca am si eu timp sa citesc ce ati mai scris.
Pupici merg sa mai vda din urma si mai revin. Aveti grija de voi de burtici si de pitici.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

quote:
Originally posted by bujo

Oana ai aparut la gravidute scumpa? Hai da repede datele sa te treaca fetele pe lista.

bujo 10+
album de nunta

bujoreato...pai....ma gandeam sa mai astept un pic, macar pana sambata, ca vineri merg la dr, imi face eco, si sper sa vedem saculetzul bine pozitionat, unde trebuie!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

la toate gravidutele!!!!!!!!!!
eu din pacate nu pot intra mai des...........
de vineri au sosit greturile si de sambata am inceput serios sa ............
bebe e bine, crestem cu fiecare zi....ceea ce conteaza cel mai mult.
sper sa vin cat mai curand cu vesti mai bune..............
pe toate fara nici o exceptie.......
imi pare rau ca nu am cum sa tin pasul cu voi, dar dupa perioada asta de sper sa recuperam...........

+6

ROXANA

Mergi la inceput

baby ce bine ca mai dai cate un semn!!!! tu ai fost deja la eco?

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello fetele !!!

baby....ce repede trece timpul....deja ai 6s+1z.....eu maine fac 7s dupa UM....deja incepem sa crestem...

si mie imi este rau mai mult dimineata si seara, dar nu am vomat pana acum....in schimb de vreo 2 nopti ma dor rau sanii (deci noaptea) si mor de somn....aaaaaa.....si burtica ma deranjeaza, simt cum se intinde ceva inauntru....ligamentele.....eu cam atat am.

maryb 6+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

maryb gravidutza fost aspiranta...deja 7s!!! ce trece timpul...spune-mi te rog tu cand ai facut ecografiile?...ca nu mai tin minte exact...merci frumos!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

salutare gravidutelor. ce mult ati mai scris azi! nu stiu cum o sa tin pasul cu voi. am fost de dimineata la doctor, mi-a mai facut o egografie si totul arata ok . azi am luat si rezultatele de la citomegalovirus si toxoplasma. la citomegalovirus a iesit IgM negativ si IgG pozitiv, deci e ok ca am anticorpi; in schimba la toxoplasma sunt ambele negative. credeti ca am voie sa mananc maioneza si chestii de-astea, avand in vedere ca nu am anticorpi pt toxoplasma?

Didi 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Buna ziua viitoare mamici!

N-am mai intrat de mult pe la voi...nu m-am simtit prea bine si mai e si bondarelul meu tot bolnavior...ce sa fac,trece si asta!

Am fost si eu la dr,bb 2 e bine,am facut si niste analize care banuiesc ca sunt toate bune.
Urmatoarea programare o am in 27 dec,atunci o sa stiu mai multe.
Am facut si o programare pe 10 ian sa vedem daca bb e sanatos daca nu are Sindromul down.(nu stiu cum se numeste analiza asta in ro...)

Am facut analiza asta si sarcina trecuta si am hotarat sa o fac si acum.

N-am mai citit asa mult ,am citit asa mai pe sarite,urez si eu bun venit in gasca noilor mamicute.Chiar daca inca nu ma simt ca fac parte de aici,poate din cauza ca scriu prea rar.Sper ca o sa se schimbe ceva ...

Mihaela,9+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput