Mamici de iulie-august 2008, capitolul 13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pupici la burtici. La mine greturile s-au rarit considerabil, slava Domnului. Ma mai apuca seara dar mai lejer. Somn am la greu in continuare.
Mcoca eu am mancat sorici si n-am nici eu anticorpi la toxoplasma dar din cate am inteles bacteriile nu stau in sorici, ci in carne. Cel putin asta e valabil pt trichineloza. Oricum eu nu m-am putut abtine ca am boala pe sorici si am bagat ca sparta in mine.
Eu mai merg la eco pe la jumatea lui ianuarie. Morfofetala de sem 1 nu fac ca asa a zis medicu. M-am interesat de clinica asta privata din Bv si sunt foarte incantata ce-am aflat. Acolo crek o sa nasc.

bujo 9+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Lori , suntem in aceeasi oala...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti burtici si mamici,

Ma inscriu si eu pe listuta desi nu promit sa intru prea des ca am o strumfa tare solicitanta acasa si nu prea lasa sa scriu.
DN: 04 mai 1876
UM: 26.09
DPN: 05.07

Bujo, activeaza-ti PM, te rog, sa iti povestesc mai multe despre Eva, aflate de la pediatra fetitei mele.

O sa revin cu detalii despre starea mea de gravizenie.
Pupici la toata lumea

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006) si Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Cristina si Lcazangiu si eu am suferit saptamana trecuta de o durere crunta de cap de nu mai stiam ce sa fac. Pana la urma am descoperit ca no-spa e bun si pt astfel de dureri. asa ca va recomand cu caldura.

Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ralirali bine ai venit, ce ma bucur ca mai e cineva din Brasov. Aveam activat PM dar nush de ce se dezactivase. Acum sper sa mearga.

bujo 10+
album de nunta

Mergi la inceput

Rali, bine ai venit!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
AnaBaby, am luat un NoSpa. Acum astept sa vad ce se intampla.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor mi-am luat urocultura de la laborator
rezultat: negativ
deci nici urma de infectie urinara
ca urmare ce am...trebuie sa ma obishnuiesc cu ideea ca asha e urina mea???
ashtia cred ca nu greshesc!!o sa o sun pe dr mea sa o intreb

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Si eu am crezut ca am infectie urinara,pentru ca am urina tulbure.Eu m-am speriat cand m-am uitat la eprubeta cu proba pentru urocultura!Dar nici urma de infectie.Am auzit ca se mai intampla sa fie tulbure in sarcina,asa ca nu ma mai agit,si la fel iti recomand si tie,Ana,stai linistita.

12+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

anaxena si bine ca nu e infectie urinara
syyylviuta am vazut ca tu prima eco ai facut-o la 4s+1 zi si s-a vazut sacul gestational...spune-mi te rog daca sti cam in cate zile dpo ai fost atunci? multzumesc frumos de raspuns

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Ana, super !!! Bea in continuare 2 litri de lichide pe zi...

Cristina
5+

Mergi la inceput