Craciunite casnicute sexy(151)
Raspunsuri - Pagina 4

monica-elizabet spune:
multumim la fel
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

gusta spune:
Neatza.
Azi va servesc eu cu o cafeluta calda sau ceai dupa preferinta.
Monica olandezu nu intra in concurs ca de numai e la tinerete .Dar daca vrei iti pot spune ce soc am avut in primu an de convetuire cu el si a stat si juniorul cu noi dar dupa a vazut usa pe dinafara.
Alexa asa este .Acuma imi amintesc ca am vorbit pe chat.
Iar cu Gaby cred ca am vorbit acum 3 ani cand i-am promis-o pe Mara de nora.Poate isi aminteste sau poate fac eu confuzii.
Danelutza de ieri Mara e in vacanta si eu trebuie sa ii intretin atmosfera.la gradi e din ce in ce mai bine.Ma da afara ca sa plec ca vrea sa ramana acolo sa se joace ,Vorbeste toata ziua dar numai in olandeza plus ca are o colectie de cuvinte pe care in momentul in care le aude olandezu parca ar intra in socuri.
Liana sa inteleg ca esti la cura de slabire?
Miha vezi daca nu faci ce spune baiatu cum imediat afla si tati.
Gergi poate fata a vazut undeva ca trotineta sta sub pat.
Gata ma duc ca s-a plictisit si sa mai vad ce ii gasesc nou de facut.
Marilena si Mara Augusta

mariussimiuc spune:
Helau!
Nimic nou pe frontul de nord-est.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Danelutza spune:
Heloiiiiiiiii si de la mine, din virful muntilor
Gusta multam de cafeluta. E bine ca vrea la gradinita Mara, dar cred ca acum in vacanta o sa te cam omoare, ca s-a obisnuit cu copiii
Cuscra nici macar un om de zapada nu-i nou in zona ta ?
Georgica l-am vazut pe mustatea, dar eu credeam ca ni-l arati intr-o postura mai sexy
Mirela am reusit sa bibilesc o tira bucataria, dar oalele tot sotul trebuie sa le spele, ca eu doar pe fata reusesc sa ma spal, ca nu trebuie sa ud pansamentul
Angelina multumim, la fel si tie sarbatori fericite
Dispar sa fac papita moatei, am uitat sa ma laud ca ieri am dat cu aspiratorul si bineinteles ca m-a durut mina, iar astazi... sper sa nu ma bag mai rau in bucatarie, daca tot s-a laudat doctorul ca-mi scoate firele vineri. Deh, trebuie sa plece si omul in concediu si cum a constatat, dimineata cind am fost la control, ca inca sint vie, ma lasa sa fac mincare pentru Craciun

Liana30 spune:
gusta da sunt la regim ..am reusit intr-o saptamana sa dau jos 500de gramee o performanta la mine
georgicooooovezi ca-ltrimit ca io n-am zapada--nu inca..da daca nu poate venii la tine..vaz io cum rezolv situatiunea
monicooooo fatooo da poeta esti..ete o
di la grasu..cica le zici bine
Danelutzoooopai muncile alea grele le fac
hai va pupp pe toateee..revin..aaaa facui ciorbitaaa si orez mmmmmm bunee..buneee..
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...

doinabita spune:
Buna sexoaselor! Eu am lipsit cateva zile...motivat.Am avut ceva probleme de sanatate.Azi m-am externat.O sa citesc mai pe seara ca sa ma pun la curent cu ce ati mai facut.Disera la ora 17, pe Antena 1, la emisiunea 9595 il puteti vedea pe Dan.
Va pup pe toate!!!!Mi-a fost dor de voi!!!!
Doina Bita

Liana30 spune:
Gataaaaaaaaaa ...poftitiiiii la masa
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...

slimatei spune:
craciunitelor..da' v-ati ascuns bine....ca nu va mai gaseam....
daniela...batete peste gura ca eu nu mai pot..sunt rupta si franta..un zombi..de 3 zile doarm doar 6 ore... nu mai pot de nik.... nu mai vreu nik nu-mi mai tb nik..doar sa nasc...
haideti ca am facut si eu felul 2defapt mai mult soatza..eu am dat doar ordine..ca cine se mai tine pe picioare....sunt chioara de somn....

monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor,
Doina...of...m-am gandit eu ca ceva e in neregula de nu ai mai aparut...sanatate multa, ma uit si eu la emisiune numai bine...
Daneluta, stai mai linistita sa nu-ti intre apa acolo sa faci infectie si ai grija de tine
Liana, Stefania...mmmm...ce bunatati ati facut
Miha, nici la noi...ca abia ne-am trezit...dar urmeaza
gusta,eu am glumit sper sa nu te superi...
ma duc sa dau comanda de cafea
revin pe toate sa aveti o zi buna
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post