Craciunite casnicute sexy(151)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna craciunitze sexy! toate. dupa lupte seculare, azi am reusit sa pun felicitarile. sper sa ajunga cu bine.
gusta bine ai venit! daca-mi aduc eu bine minte acum vreo 2 ani ce mai stateam la taclale pe chat... asa-i?
miha, super tare robert
gabi, asteptam pozele cu micuta crestina. stefi ce mai face?
mai gagici, a vorbit cineva cu bia? ce e cu ea? e suparata pe noi sau de ce nu mai scrie la noi?:(
pufy, io votat de mult, da' clasamentul unde-l vad?
noapte buna, somnic pufos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

gagici
Baaah!!!Nu mai ziceti de felicitari ca io n-am ajuns inca sa le pu De fapt nici n-am ajuns sa le cumpar
Azi am vrut sa fac chestia asta asa cum planificasem.Dar am mers intai la stomatolog.Si acolo s-au schimbat planurile.Pt ca incisivul meu n-a vrut sa se lase plombat fara nerv scos.Adica anestezie, curatat dintele si .Efectiv am ramas cu gura stramba juma' de zi .Pe urma a trebuit sa plec la scoala si bineinteles ca n-am avut curaj sa plec cu masina din cauza drumurilor si am plecat cu o ora jumate mai devreme sa fiu sigura ca ajung la timp.La intoarcere am facut o ora si ceva pe drum .Drum pe care de obicei il fac in 30 de minute.Dar macar e iarna si zapada.Sper ca pana miercuri sa se mai topeasca fiindca nu am chef sa repet experienta cu un microbuz super-aglomerat pe un drum ca sticla.Am zis ca mai bine ma duc cu masina mea sa dau singura cu in santz decat sa dea altii.
Maine mi-am luat liber de la scoala ca avem serbarea.Trebuie sa descarc pozele in seara asta sa am memorie sa fac poze.Daca suteti cuminti vi-l arat pe mustatea asta seara ca si-asa vad ca va luati iar de el
Gusta bun venit la noi sexoasele.
Danelutza .Ma bucur ca esti mai bine
Leano ce treaba ai fato?Ca de mancat auzii ca nu mai ai voie
Cuscra normal ca fac poze.Doar de-aia m-am dat de ceasul mortii sa cumpar aparat de-am ramas fara chior de bani din salariu
Va pe toate
Tre sa descarc pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mama, dar ati avut limbarnita, mi-ati dat de lucru la cetit, ca la scris...

Liano te pup si eu, dar dulce, dulce, ca tocmai am papat mandarine, cica sint indicate la cura de slabire , ai grija nu munci prea mult, ca ai treburi importante si trebuie sa fii odihnita.

Georgica uff, multe am mai tras si eu la viata mea cu dintii. Ai grija de tine, mai ales ca spui ca este frig, pune un fular si infasoara-te bine. Acum asteptam poze cu mustatea

Gusta ce-ti mai face socrul, Maruta cum se mai impaca la gradinita cu copiii ?

Gabitza sa va fie de bine botezul, asteptam poze cu micuta crestina.

Cuscra scump tare ginerica, imi dau seama cite o sa invete surioara de la el.

Miki ce-ai cumparat bun ?

Monica dar poze cu domnisoara Ruxi la aniversarea de ieri, nu ai ?

Ioana petrecere frumoasa la serbare, sa faci poze sa vedem si noi.

Stefania io zic ca nasti de ziua ta, asa o sa aveti o sarbatoare dubla.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

iar mancai de-am zapacit
am facut din nou painici din alea cu varza si cartof(si cica m-am gandit eu sa nu mai pun atata coca...sa le fac mai mici...da te pui cu nebuna de mine...am mancat mai multe daca erau mai mici...sa-mi fac norma) si am facut si cu spanac pentru alex + simple pentru ruxi ca d-ra nu serveste cu nimik inauntru...
va pup...cred ca ma duc afara cu sa ard calorii

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Aoleu...apropos de perle....Miha tare Robert al tau
Sa va zic de Stefi.De vreo 2-3 zile ma innebuneste cu ceva cu 2 roti care se tine nu stiu cum...Si asta seara m-am lamurit ca ea zicea de trotineta.Sa-i scot vere trotineta de sub pat....Auziti si voi .Ea nu a avut trotneta.La cine o fi vazut ea...si de unde pana unde sa o scot de sub pat...N-am scapat pana nu am ridicat patul sa-i arat ca nu e nici o trotineta acolo

Hai sa vi-l arat pe mustatzea

Sa va arat si iarna la olteni

Imediat va arat si ceilalti 12 copii ai mei
Uite aici copiii mei de la scoala

Mergi la inceput

si gasisi fata trotineta sub pat ?
super iarna la olteni, norutza fericita si frumoasa...iar mustatza...
si si copilashii de la scoala...tare frumos ati impodobit clasa
Liano ia masuri...il vrem pe grasu in zapada

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Aaaaa...pai avem si pom de iarna in clasa dar nu l-am pozat.Ma inteleg f bine cu invatzatoarea din schimbul de dimineatza si am amenajat impreuna clasa.
Leanooo auzisi dorinta fetei?Daca nu e zapada acolo trimite-l pe grasu la mine ca-l pozez io in zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Faine pozele GEORGI...ce zapadaaaaaaaaaa...si ai tai(sot si fetita) tare frumusei

MONICUTA,am auzit ca vrei bluzita,da unde mergi de rev?...si cum va inbracati,elegant tare sau nu prea?... si spor la bicicleta

DANELUTZA,cum te mai simti?...nu-ti mai fa probleme de bucatarie ca ai timp sa o bibilesti dupa ce te faci bine!!!

MIKI,eu nu vreau pe insula,,vreau in varf de munte,sa fie linist... si sa ma uit la zapada si la varful unui pisc!!!...viseeeeeee!!!... la voi si la Mister!!!

IOANA,deci pe ce loc sunteti acuma?...eu m-am uitat saptamana trecuta si erati pe 2?...au mai votata fetele,s-a schimbat ceva?...si ce se castiga,ce premiu?...bafta si succese la serbare!!!

la toata lumea si numai bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Mosh Craciune tu fii bun
si adu-l pe grasu acum
la craiova la georgica
sa-l pozeze acushica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Mirela, mergem la un restaurant si am eu un fix...sa am ceva nou in noaptea de anul nou...in fiecare an

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput