*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (90)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Gina , esti asa de tare ...din tonul tau deduc ca nu ti-e frica deloc de nastere ...esti foarte relaxata si te gandesti la toate.Bravo tie , sa ai o nastere usoara ca un fulg !

Danonique , facem galerie pentru data de 19 ...sa fie cum vrei tu . Go Danonique !

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ginette, se pare ca ceaiul de chimen cu anason da rezultate. verisoara mea bea cate 2l pe zi si baiatul ei are 6luni si inca ii mai da tzatzi.

Miri, multa sanatate si succes la ultima zi de scoala.

Mari 34 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Miri
Laura, cand spui ca ai mai multe prosoape, te referi doar la cele pt.bb sau le speli cu ale voastre?

Mari 34 bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Gina, mi-am amintit de gogosile tale, am intrat la subiectul cu bucatareala dar nu era reteta acolo. poti, te rog, sa mai pui linkul inca o data?

Mari 34 bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Back!

nemary, si eu am mai multe prosoape... Pentru bebe - am 4: 3 cu gluguta si unul normal, pe care o sa il iau la maternitate si acolo il las amanet! Chiar azi am spalat rufshoarele lui bb, NU am bagat lucruri d'ale mele cu ale lui, ca oricum le-am spalat cu Dermalin, care nu esta asa puternic... Eu am spalat TOT la masina la 40 de grade (ca pe majoritatea scria 40, pe unele 50, asa ca am zis sa nu risc), in afara de niste chestiute rosii: un hanorac de plus si un set de 6 piese pe care scrie clar sa le spal separat, eventual manual! P'alea o sa le spal cu manutsa... Si ca sa fie treaba oabla, rufele se calca dupa ce se usuca, sa moara dushmanu'! Asta 1 luna - doua, la inceput, pana isi formeaza bb sistemul imunitar cum tre'be si rezistenta pielii... Adica nu se mai irita asa usor.

Intrasem sa va spun ca am folosit pompa - nu am scos nimic (adica "valuri" de lapte cum ma asteptam ) in afara de cateva picaturi mai mari alb - galbui care cred ca era laptic amestecat cu colostru... In schimb am vazut clar cum desfunda canalele! Intreba cineva de niste "cojite" albe dupa baie... E, eu am vazut niste chestiute mici si albe , oarecum "cilindrice", iesind prin gaurelele alea pe care le-am presupus a fi canalele... Cred ca aia era tocmai "materia" care infunda canalele. Mi-a fost teama sa insist pentru ca simteam o senzatie de discomfort, plus ca am inteles ca daca stimulezi prea mult sanii exista pericolul de incepere a contractiilor asa ca am zis sa mai am rabdarica. Nu am insistat, dar am mari sperante in pompa aia!

35s -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Miri - am fost zilele acestea cu ea si i-am cumparat ceva hainute, iar mai spre seara sau maine, mergem sa-i cumparam ceva jocuri noi pentru Gameboy etc.Cele pe care le are le-a epuizat de multa vreme.Ma uit adesea la ea cum joca si sunt muta vazand cu cata usurinta le rezolva unul dupa altul.E deja plictisita de ele - si vrea ceva mult mai avansat.
Deasemeni, ne-a spus ca isi doreste o bicicleta si un papagal micut.
Pe Buddy (daca va mai amintiti de el) atunci cand ne-am mutat l-am dat pana la urma unuia dintre cumnati pentru nepotica mai mare.L-a vrut cu orice pret si a si platit fff' mult.
Imi pare rau ca m-am lasat comvinsa de sot si l-am dat...(pe el nu-l accepta - cand il vedea se repezea sa-l ciupeasca si se radea apoi de el cum se speria in hohote, cu exact acelasi timbru vocal ca al meu).Ce mai, radeam cu lacrimi! Mi-a fost extrem de greu si inca imi este.Mi-e tare dor de el, de peripetiile pe care le facea,de vorbele pe care le rostea atat de uman, de cantecele lui, de acel strigat disperat " mamaaaa don't go there - come over here" cand il lasam singur, de acel Hmmm...cand nu intelegea ce-i spuneam etc.
O sa-mi cumpere sotul un pui care sa-l accepte si pe el insa, mai este ceva pana atunci...

AMR - MAXIM 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Eu eram, Miri, cu problema cu olita. Tudor al meu are 2 ani fara 3 saptamani si refuza cu indarjire sa faca la olita. Ba, de cand s-a prins ca daca ma anunta ca face o aduc, a inceput sa nu ma mai anunte. Vine la mine triumfator, dupa o vreme: "Ai facut kk!" "Si de ce n-ai spus?" "NU VLEI!" Stie ca e murdar, ca imi cere sa-l schimb, dar se incapataneaza. Zici ca regreseaza...

quote:
Originally posted by miri_mik

mi-am amintit ca una dintrefetese necajea cu olita la bb1. scuze, dar nu mais tiu cine. bruno are aproape 2 ani, dar nu e interesat d eolita. si cum vine al doilea pe drum am fost asigurata ca va regresa oricum... deci, nu intrati in panica, ca oricum cand incep sa devina constienti ca sunt murdari, incep ei sa se ceara singuri la olita.

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Irina 35+Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Miri - am fost zilele acestea cu ea si i-am cumparat ceva hainute, iar mai spre seara sau maine, mergem sa-i cumparam ceva jocuri noi pentru Gameboy etc.Cele pe care le are le-a epuizat de multa vreme.Ma uit adesea la ea cum joca si sunt muta vazand cu cata usurinta le rezolva unul dupa altul.E deja plictisita de ele - si vrea ceva mult mai avansat.
Deasemeni, ne-a spus ca isi doreste o bicicleta si un papagal micut.
Pe Buddy (daca va mai amintiti de el) atunci cand ne-am mutat l-am dat pana la urma unuia dintre cumnati pentru nepotica mai mare.L-a vrut cu orice pret si a si platit fff' mult.
Imi pare rau ca m-am lasat comvinsa de sot si l-am dat...(pe el nu-l accepta - cand il vedea se repezea sa-l ciupeasca si se radea apoi de el cum se speria in hohote, cu exact acelasi timbru vocal ca al meu).Ce mai, radeam cu lacrimi! Mi-a fost extrem de greu si inca imi este.Mi-e tare dor de el, de peripetiile pe care le facea,de vorbele pe care le rostea atat de uman, de cantecele lui, de acel strigat disperat " mamaaaa don't go there - come over here" cand il lasam singur, de acel Hmmm...cand nu intelegea ce-i spuneam etc.
O sa-mi cumpere sotul un pui care sa-l accepte si pe el insa, mai este ceva pana atunci...

AMR - MAXIM 3 zile!

Gina, Buddy e un robotel?

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 18 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Nu este un Papagal - un Double Yellow-headed Amazon. Este una dintre cele mai destepte/vorbitoare,specii de papagali.

AMR - MAXIM 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Gina M

Nu este un Papagal - un Double Yellow-headed Amazon. Este una dintre cele mai destepte/vorbitoare,specii de papagali.

AMR - MAXIM 3 zile!

OK, nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea fi un papagal.

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 18 ZILE!!!

Mergi la inceput