*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (90)*
Raspunsuri - Pagina 14
danonique spune:
Gina sper sa nu nasti maine daca e aniversarea fetitei.Profit de ocazie sa ii spun "La multi ani".Ador prenumele ei.Daca aveam fetita as fi vrut sa se numeasca Rebecca.Cred ca vom naste in aceeasi zi.Si mie dr imi va induce nasterea pe 20 dec daca nu nasc pana atunci tot din cauza colului deschis.Eu as prefera sa nasc pe 19 ca e ziua lui tati.
danonique 37+
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by micsunea
HEELP!
Vreau si eu pompa primii pasi, din aia electrica!
O trimit pe mama sa o cumpere, dar de unde poate sa o cumpere?
Ca vine la mine in 4 zile si nu are timp sa o comande pe net, unde o gaseste la magazin?
Se gaseste la farmacie?
Micsunea
34+
Micsunea , cei de la Primii Pasi au magazin pe Sos. Pantelimon , vis-a-vis de Biserica Capra ...maine ma duc si eu pe-acolo sa vad pompele pe viu ...oscilez intre asta de la Chicco si www.primiipasi.ro/categorie.php?c1=3&c2=39&c3=0&id=39&pid=55&cp=&hash=042d2de5090d1aad3adabb19a0aaa727" target="_blank">asta de la Primii Pasi
36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
Gatta, din aceea de la Chicco am si eu! Mi-a cumparat-o barbata-meu cand am renuntat practic la a-l mai alpta pe dimitris... So, practic este nefolosita. Intrebarea mea...
pentru cine are si pentru tine daca-ti vei cumpara...
Pe furtunas are o chestie pe care apesi ...un fel de butonas... Pentru ce foloseste ??????
Laura 32+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
miri_mik spune:
laura_dimitris, si eu tushesc ca un magar. eram oribil inainte de aupuncturista, acu sunt mai bine. dar ma dor coasetele, cred din cauza efortului. ma tin eu de burta, dar... atata m-am fortat sa scot mucusul d epe trahee, care iesea ca niste cheaguri, si... oai. stodal nu beau ca cica e cu zahar. am preferat mierea in loc, si aia interzisa, dar e miere speciala pentru gravide si viitoare mamici, de sarazin (car enush cum se traduce in ro)
cu bruno, nush ce m-o apucat. a mancat cu pofta vineri of arfurie de preparat pt copii, cu peshte. l-a ras efectiv, fara sa respire, si de-atunci numai accidente in pilotsi...
miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
miri_mik spune:
mi-am amintit ca una dintrefetese necajea cu olita la bb1. scuze, dar nu mais tiu cine. bruno are aproape 2 ani, dar nu e interesat d eolita. si cum vine al doilea pe drum am fost asigurata ca va regresa oricum... deci, nu intrati in panica, ca oricum cand incep sa devina constienti ca sunt murdari, incep ei sa se ceara singuri la olita.
miri_mik 35+ bebe sacha
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Tu tuseai (si tusesti, nu?!) acum am inceput si eu....
In fapt, ma bagasem in pat la culcare dar nu pot sta culcata de tuse... Am senzatia ca mi se deschide colul de atata efort de a tusi....
Am luat stodal acum si beau un ceai fierbinte de frunze de ceapa.
OF.OF !!!!
Laurici , eu , de la atata tusit , am vomitat de 2 ori azi...da' totul se trage de la arsuri ...parca si tu ziceai ca te chinuie nenorocitele astea. Acidul gastric este f. pacatos , arde esofagul si irita totul pe-acolo , de-aia ai in continuu senzatia de tuse. Asa ca Stodalul si ceaiul din frunze de ceapa sunt fix frectie la picior de lemn . Da-i cu lapte sa impiedici acidul sa urce pe esofag. Si baga si un maalox , daca nu merge cu lapte.
36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
Gina M spune:
Fetelor, va multumesc pentru toate gandurile bune!
Ne-ar place sa se nasca puisorul in aceiasi zi cu surioara s-a insa, as vrea macar dimineata sa fim acasa cu fetita.De-o fi si mai devreme nu-i bai pana la urma caci, are cine s-o sarbatoreasca - Suntem familion mare.
danonique - Hai poate-i punem de un 'duet' la nasteri!
AMR - MAXIM 3 zile!
nemary spune:
v-am tot citit ca vreti sau chia rati spalat hainutele pentru bebe. am si eu o intrebare, avand in vedere ca nu sunt f.multe, cateva costumase, 3 prosope, 3 dresuri groase, toate in culori diverse si pt.ca vreau sa le spal la masina, intrebarea este: voi ce program ati folosit, le-ati spalat pe toate in acelasi timp, in special pe cele albe le-ati amestecat cu cele colorate?
Mari 34 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by laura_dimitris
Tu tuseai (si tusesti, nu?!) acum am inceput si eu....
In fapt, ma bagasem in pat la culcare dar nu pot sta culcata de tuse... Am senzatia ca mi se deschide colul de atata efort de a tusi....
Am luat stodal acum si beau un ceai fierbinte de frunze de ceapa.
OF.OF !!!!
Laurici , eu , de la atata tusit , am vomitat de 2 ori azi...da' totul se trage de la arsuri ...parca si tu ziceai ca te chinuie nenorocitele astea. Acidul gastric este f. pacatos , arde esofagul si irita totul pe-acolo , de-aia ai in continuu senzatia de tuse. Asa ca Stodalul si ceaiul din frunze de ceapa sunt fix frectie la picior de lemn . Da-i cu lapte sa impiedici acidul sa urce pe esofag. Si baga si un maalox , daca nu merge cu lapte.
36+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?
Of, din pacte nu este de la arsuri.... Pentru ca de cateva zile, habar nu am de ce!!!, nu mai simt arsuri !!!
Este raceala 100%!!!!
si sanatate multa si tie !!!!
miri_mik spune:
nemary, daca nu scrie pe eticheta ca tre spalate separat, la gramada cu ele! eu le-am pus la program clasic de 50 de grade. si p-orma le-am calcat.
gina, pai ce cadou mai frumos ar putea primi decat un fratior de ziua ei?:) chiar ce primeste cadou de ziua ei, dintre cele lumesti?
miri_mik 35+ bebe sacha
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by nemary
v-am tot citit ca vreti sau chia rati spalat hainutele pentru bebe. am si eu o intrebare, avand in vedere ca nu sunt f.multe, cateva costumase, 3 prosope, 3 dresuri groase, toate in culori diverse si pt.ca vreau sa le spal la masina, intrebarea este: voi ce program ati folosit, le-ati spalat pe toate in acelasi timp, in special pe cele albe le-ati amestecat cu cele colorate?
Mari 34 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Eu am spalat astazi o parte din lucrusoare. Am dat program lung pentru ca erau lucruri vechi de la dimitris is le-am amestecat... bleu cu albe si vernil am avut.
Dupa ce se usuca astea le voi spala pe cele nou cumparate care sunt insa majoritatea roz si albe si le voi baga impreuna in masina de spalat insa la un program mai scurt!
Prosoapele am mai multe si le bag separat la temeperatura mare.
De abia astept sa le vad asezate in comoda ei!!!