LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 9
dianocica spune:
quote:ai pus-o
Originally posted by Ktrinel
..fo 3 luni...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
bebinuta spune:
cateva poze cu noi, nu toate foarte clare, dar e tarziu si nu mai am chef sa sterg.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Laura13 spune:
salutari mamici!
incep in primul rand prin a-i ura Adinutei multa, multa, multa sanatate sa ii dea DD! ma rog si eu sa fie bine dupa interventia de maine! Raluca, multa putere! sa crezi ca Adinuta va fi bine........de craciun veti fii acasa, sanatoase!
acs ce frumos povestesti despre copii. felicitari pt primii pasi. poze....nu pot, am reusit sa vad pozele de a deju, dupa care s-a terminat pe seara asta.....s-a sucarit calc. dar din ce povestesti imi inchipui.... multa sanatate lui victoras!
marani multumesc de rasp, cica pana la urma e de ajuns sa anunt la munca......n-am gasit postarea ralucai....n-are nimic. voi cum mai sunteti? sotul? soacra?
dianocica mama lor de muci!!!!! ii dai ceva? eu am bagat aseara 2.5ml nurofen, trezit numai de 3 ori bagat si in seara asta....daca ne trezim tot asa, dau de baut! d......ce-i cu barbatii asria de nu se prind ce vor copiii??????? mai....astia doi or fi frati?
lavinia tot mofturosi.....azi m-a muscat pe umar pana mi s-a spart un vas de sange, sunt rosie pe o portiune fff mare.....am urlat, efectiv, nu m-am putu abtine. mai nou vine pe la spate si ma musca de picioare sau de fund si nu pot sa ma misc ca mi-e frica sa nu-l lovesc......si nu mai pot de muscaturi. dar sunt happy ca s-a apucat sa-l muste si pe florin si acum nu mai imi face scandal cand tip......intr-un final intelege si el. bravo mihaita....eu sunt f fericita cand ma imita, am citit ca e semn de desteptaciune
a deju cu ce sa incep? "melenul".....am stat cred ca un min sa imi dau seama ce e aia.....ehe, e tarziu in noapte....am o scuza. poze, le-am vazut......dar cam multe cu tine si putine cu mihai oricum, eu raman la parerea mea....seamana mai bine cu tat'su.....pls nu ma injura! sa va fie de tine distractia! hai mai....iar nu papa?????? mai motane....vezi ca ne suparam. ma gandeam serile trecute la tine, cand ma duceam cu bibe spre dani, tu zici tatal nostru, eu daca tin bibe in mana mai mult de 3 sec urla.....ca-i al lui si il vrea.....iti doresc si tie sa ajungeti tot asa!
dianocica imi place seinfield...... dar as prefera seria completa de la ER!
quote:
roxanica [ommulet batand din picior]ramasesei datoare cu impresii, povestiri cu socre...nimic?
[omulet batand din picior] ramasei datoare cu niste retete....nimic?
anateo multa sanatate si pls explica-i dc ce e cu 7 ani de acasa!
roxanica ai reusit....m-ai facut sa dau apa la soareci......offff, lasa, vor mai urma momente deosebite pe care nu le va rata!
danutz multa, multa sanatate!
danita
yagmur cum adica nu realizeaza cat de mult il iubesti???????? peste vreo luna sa imi intorci serviciul, ca tot asta e si grija mea cea mai mare acum cu dusul la servici
desiree
tavalit prin zapada....super, dani n-a vrut....data viitoare. eu stau in fata si ne jucam cucu bau dupa scaunul meu. parerea mea e sa iti iei la tine si ceva chestii "interzise", lucruri pe care nu i le-a da in mod normal......poate sunt ceva mai interesante. si multe, multe pauze
saryta bine ca a trecut vaccinul! o noapte fara febra va doresc!
kikineata asa si cu noi....dragoste mare mare cu tatal meu, mama e cam geloasa si are tata o rabdare cu el........super, ce or fi avand bunicii astia?
dbunny dani adoarme pe la 22 da trezirea in jur de 7.30. de 4 luni a dormit o singura data pana la 8.30. noaptea.....nu mai zic, se trezeste de vreo 10-15 ori pe noapte, de cel putin 2 ori in tipete de durere, in rest doar scancete/plansete usoare (adica se rezolva cu suza). celelalte doua.....cu lapte, sau chiar si cu reclame, daca sunt pana in ora 1. altfel nu reusim
ktrinel -15?????? cum o imbraci? bine ca ii place.....ce te faceai daca nu ii placea? noi mai stam in tarc, cate 3-4-5 minute, la reclame......sa le dea DD sanatate celor care fac reclamele......pot sa ma duc si eu la baie
mamaana dragul de el....vroia si el o zi de pauza......chiar esti mean
a deju tu esti cu lista.....ce zice de masline? buna idee.....daca e voie bagam si noi!
donia un dulce tare pt roxanica!!!!!! si pt mamica deosebita!
asiza cum sunteti?
dandusa mai traiesti?
teutz minunat povestesti!
MARC Sa iti dea DD multa multa sanatate! o viata frumosa, fericita, sa ai noroc cu carul! Dianarus pt o mamica curajoasa si minunata! sa dea DD ca de acum sa nu mai aveti probleme, sa te bucuri de un copil sanatos tun! bravo pt acest prim an din viata lui marc!
Andreea
Stefan
sa va mai zic si despre noi? adoarme numai pe patul mare cu mine, trei zile si gata s-a invatat. in schimb e tare scump, eu ii zic ca fac nani si el imi baga suzeta in gura, de' asa face dani nani, asa face si mami. si imi mai povesteste vreo 2-3 min cate ceva, ma pupa, se aseaza pe o parte si baga somn. mor de drag! zilele astea s-a apucat de carat.....azi mergea cu pachetul de pampersi in brate, cate 2 pasi si pica ca il cam tragea pachetul. dar nu s-a dat batut pana nu l-a dus la loc. am scos jucariile ascunse.....o nebunie, cate 1/2 h cu fiecare, le studia de parca nu le mai vazuse niciodata. e atat de dulce. mereu. mai putin cand musca azi i-am spus: "hai la mama sa iti dau pantalonii jos". era in hol si pana la mine i-a dat jos pana la genunchi....tot tragea de ei in jos am zis azi ca il iubesc? lui sigur....dar si voua.......IL IUBESC! DE MOR!
spuma de baie am vazut de la seba med la sensiblue, special pt bb. cred ca voi cumpara cadou de craciun
am inceput cu nan junior, dar m-am oprit la 4 masuri junior, combinat cu 3 de nan2. are ceva? ma gandesc sa nu fie prea dulce numai cu junior.
am raspuns, v-am povestit.....pot sa dorm linistita daca ma lasa
va pup dulce!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:ai pus-o
..fo 3 luni...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
ihi
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
roxanica2006 spune:
Raluca, ma rog sa va fie bine, Multa putere si santate Adinei!
Noapte buna, dragele mele!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
lizzy spune:
n-am citit nika din capitolul asta, am avut musafiri 2 cupluri cu 2 baietzei si jaaaaleee... ce jungla era la plecare, si in living si in bucatarie era de-zas-tru n-am pus nici o restrictie, i-am lasat sa faca tot ce le-a dorit inimioara si ne-am jucat si noi cu ei! numa' poze n-a avut vine sa faca vreo doua am apucat... poate maine le si descarc...
nu conteaza, s-au simtit excelent si marc a fost cumintenia pamantului, vorba nu mai stiu exact cui
si nu puteam sa plec la nani fara sa va spun o poveste
iaca: muschetarul no.2
amu citesc din urma si daca ma lasa copiii poate apuc sa citesc tot
daca nu, pe maine!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
roxanica2006 spune:
Diana, foarte emotionanta povestea muschetarului Esti o mama puternica, isteata, informata, te admir mult.
Si bine ai concluzionat: Marc se dezvolta frumos, nestingherit de incercarile prin care a trecut, e vioi, grasutz, vesel si jucaus. Asa l-am perceput mereu, asta mi-au transmis fotografiile cu el, cu baietii tai si povestile despre ei.
Sa ti se implineasca de Craciun tot ce-ti doresti pt. tine si pt. familia ta.
Am cunoscut aici, pe DC, Oameni cu O mare, in adevaratul sens al cuvantului, pt. care am un mare respect, iar tu esti unul dintre ei. Incantata!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
lizzy spune:
roxanica,
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
lizzy spune:
una la mana, multumim cat putem noi de frumos pt toate mesajele ai urarile frumoase! va pup pe toate, una cate una!
in alta ordine de idei... pe ultima suta cateva raspunsuri:
a_deju, am ras cu nasu' infundat in perna la comentariile pozelor voastre (ca la ora asta copiii dorm). super pozele, bestiale comentariile (mai potrivite nici ca se putea!)
raluca, offf, acum vad postarea ruxandrei! refacere rapida si multa, multa sanatate! anestezia generala nu e chiar capat de lume, dar va fi ametita si va plange cand se trezeste. tinut la pieptul lui mami si va fi bine, garantat! am doua anestezii generale la activ, si cu marc si cu ianis... ne gandim la voi!
dbunny, eu ii fierb faina pt mamaliga in apa. ii pun in bol cu branza de vaci si iaurt. ii place de fiecare data...
kiki, ai printzesa mare! s-o papi nu alta!
dianocica, acuma o fii oboseala din mine, da' n-am avut rabdare sa le citesc... poeziile alea cu scufitzul dar sa le mai si memorez... sunt berbeaca, ktrinel a zis-o si n-a gresit! io mai prost cu rabdarea. mie-mi trebe de-alea scurte! donia, mai ai? tica-tica-tica e gata, s-a imprimat pe neuron!
a_deju, sanatate si la cat mai putini muci! baga-te tare in ei, nu-i lasa!
dianocica, intre 1,5-2 ani sunt buretzei?! pai... david are... aaaa... 1 an, da?? bravo lui ca e asa precoc. marc nu imita nimic si nu pare interesat sa-i 'explic' chestii. astept pana la 1,5 ani.
ktrinel, cred ca le e rusine ca accepte ca au interpretat gresit notiunea de iarna. parca-i vad pe ai mei, la fel ar face... eu as lua initiativa si i-as incalta dupa gustul meu. si gata. n-au racit inca?!
Donia spune:
Dupa ce s-a ridicat singur ieri, putin, si azi, mai mult, azi a facut si doi pasi - IUHUUU - singur!!!
Ce fain e, uitasem ce sentiment de victorie si de stop cardiac ai!
bebinuta, ce frumuseti de fete! Vad ca ai pus-o la spalat faianta pe Ada, ba cred ca o face cu placere inca!
quote:
sa va mai spun una buna...ati luat cunostinta de metrii de zapada de la noi, da?...orice om normal (citav la cap , cum zice bunica-mea) s-ar fi echipat, macar de frica zapezii...ceea ce am si sugerat onor socrilor mei..ca ei au venit cam primavaratici la canada...degeaba incerc sa ii conving sa mergem sa le luam (noi din banii nostri , da?) haine si incaltari adecvate...nu vor. socru-meu si-a luat o pereche de adidasi (negri !) de la walmart (de 15 cad...banii lui)..si cu ei da zapada...dar soacra-mea o tine una si buna...ca cizmele ei ...din 1989 ...lungi. de piele si nedublate/imblanite..sunt f bune. ..bine macar ca isi ia vopsea de par...ca doar blondul platinat trebuie intretinut...
Las ca pe soacra-mea am vrut s-o ducem la coafor sa se vopseasca si sa se tunda cu ocazia botezului lui Cristi si ne-a reprosat ca ne e rusine cu ea, dupa care s-a "tuns" singura Dar pana la urma sotul meu a insistat si a acceptat sa mearga la coafor, ba printr-un miracol a acceptat sa-si ia si niste haine mai potrivite pentru botez.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.