LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

dupa o lunga absenta, reusesc sa citesc cateva pagini, pe sarite, din 2 in 2, si dau peste albumul lui Dia1609 [/red, zic hai sa ma delectez cu niste poze, foarte frumoase de altfel, sa-ti traiasca printesa, foarte dulce,si surpriza mare!, printre invitati recunosc o fosta colega de faculta, Alina, mai mult, e si beiuseanca de-a mea. [red]Dia1609te rog sa ii transmiti Alinei salutari de la mine. Stiu ca are si ea o fetita dar nu am reusit sa o identific printre copii.
mai incolo va pove si eu ce mai face Nicole.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetele din Arad ( nu am retinut care e de pe acolo) care imi puteti recomanda un hotel bun ( da nu prea bun, adica prea scump) pentur innoptat o noapte acolo in drum spre zari?

roxanica, iar o sa arunci cu rosii dupa mine probabil dar din cate ai spus tu David papa destul de multe singur-singurel cu manutza lui, adica proteine, fructe, paste fainoase, lactate..suficient adica sa nu intri iar in butoiul ala intunecos si rece..a, ca nu papa sufleurile si preparatele hi-level ale lui mami si nu apreciaza efortul si stradaniile tale de a-i oferi gusturi noi..asta e altceva... zau ca eu cred ca 90% dintre fulguleti au problema asta..sunt putini cei care accepta orice le duci la gurita...la aceasta varsta...noi suntem inca cu cascavalul in topul preferintelor si nu il opresc cu nimic...mai rade si cate o leguma cu carne super-extra-blenduita dar nu portie intreaga si numai asa din 2 in 3 zile....zau, ai rabdare cu el..vrea lapte, da-i lapte..poate e si un pic puturos, cunoastem marfa, noi cand am trecut de la supa la biberon la cea din lingurita am avut portii considerabil mai mici decat inainte...nici acum nu e mare iubitor de lingurita da mami asta rea tot asa vrea sa il hraneasca...numai cand se supara rau pe tanti lingurita mai ia in mana niste paine sau cascaval sau mar si se hraneste singurel..caci cu mine nu o scoate la capat! haide, ai rabdare cu el, te rog,

carne de porc NU si NU..nici noi nu prea mancam decat de sarbatori sau cand mergem la restaurant!..e drept ca i-am dat sa guste din o anumita sunca odata, foarte buna totusi..si i-a placut..dar asta e ocazional la noi in casa...

ma bucur mult pentru fulguletii Adinuta si Denis!

editez ca sa spun ca imi plac pozele de la flore ( eu le vazusem mai dinainte )

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by almo

dupa o lunga absenta, reusesc sa citesc cateva pagini, pe sarite, din 2 in 2, si dau peste albumul lui Dia1609 [/red, zic hai sa ma delectez cu niste poze, foarte frumoase de altfel, sa-ti traiasca printesa, foarte dulce,si surpriza mare!, printre invitati recunosc o fosta colega de faculta, Alina, mai mult, e si beiuseanca de-a mea. [red]Dia1609te rog sa ii transmiti Alinei salutari de la mine. Stiu ca are si ea o fetita dar nu am reusit sa o identific printre copii.
mai incolo va pove si eu ce mai face Nicole.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

bey, se vede ca esti prietena cu ktrinel
fetita alinei este alessia cea mare, nu cea blonda care e a lui flore.. o vezi pe alessia alinei in poze cu tiara de printesa pe cap, plimbandu-se mandra .. era cea mai amre dintre fetite, are 1 an si 4 luni .. o sa o salut pe alina, cu care ma vad des, ca sta la scara vecina
ps: pe barbatu-meu nu l-ai recunoscut, ca e din oradea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

peanut butter = bomba calorica

Si mai ales proteica! E considerat cel mai sanatos si complet mic dejun pentru copii. Contine proteine si grasimi sanatoase.
Dar mie nu mi se pare dulce deloc... Are exact gust de arahide, e cam inecacios, noi il mancam ca pe aici, adica pe paine si cu gem de zmeura (sau orice alt gem, doar ca zmeura e la cinste in casa).
Oricum, noua a inceput sa ne placa doar de anul asta, ca timp de alti trei ani l-am tot gustat si n-am putut sa ma hotarasc ce-i cu el. Dar anul asta am mancat de la o canadianca sandvici facut cu peanut butter si gem si mi-a placut.

Deci... in cartea mea scrie doar ca in familiile in care exista vreo alergie, untul de arahide e interzis pana la 3 ani, pentru ca da reactii foarte urate, cu edem al glotei si sufocare urata.
Citind pe internet am vazut ca in lipsa alergiilor se recomanda ba de la 1 an, ba de la 2. Eu totusi cred ca mai stau.
Dar daca vreti sa incercati va dau un sfat. Puneti putin unt de arahide pe mainile copilului pentru inceput, pentru ca in caz de sensibilitate mare poate sa apara reactie alergica si pe piele. La scoala la Roxana este un copil care face o reactie urata chiar si la atingere, asa ca arahidele si untul de arahide sunt total interzise in scoala.
Si daca nu apare nici o reactie dati putin de mancare, dar eu as merge tot cu prudenta mare, as da un varf de cutit pe o bucatica de paine in primele zile.

roxanica, nu cred ca trebuie sa fii foarte stresata pentru ca David bea mai mult de 500 ml lapte. In cartea mea si la 1 an de zile laptele este recomandat inca in canititati mai mari de 500 ml, cantitate mare dimineata si seara asa cum zici tu, apoi completare de aprox. 100 ml la fiecare masa.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia

asiza Inca 3 zile si vineeee... ce faci, manichiura, pedichiura, epilat, ras, frezat?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Aham...schimb scutece la greu, ma chinui sa nimeresc orele de dat medicamente, unghiile de la picioare necesita taiere urgenta, alea de la maini sunt inegale, cu cuticule luuungiii, pe picioare si-n alte parti...padurea Letea e fix pix...parul mi-e jumate rosu, jumate negru, pe pantaloni am muci si pe tricou bale, cearcanele nu vor sa ma paraseasca...sa-ti mai zic? ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

asiza padurea letea... fa-l codite
Si ce-o sa te mai tina in brate si ce o sa te mai iubeasca!
Da sunt sigura ca faci tu hocus pocus si o sa fii ca scoasa din cutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

adica pe paine si cu gem de zmeura (sau orice alt gem, doar ca zmeura e la cinste in casa).
bine , domne, il increc si cu gem ca pana acum doar simplu am servit. proteica as in carne? ca daca da...m am scos. eu , nu el. de fapt cred ca si el...peste vre un an..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Fetele cu sunca... poate imi scapa ceva, lamuriti-ma si pe mine...
Deci carne de porc simpla (gratar, fiarta, la cuptor) NU, dar carne de porc plus un pumn de E-uri (adica sunca) DA?

marani, bradul cu bubamara, asa te vreau! Si poze, da?
Si sa aiba soacra zile pana dupa sarbatori! De ce refuza mancare si medicamente... nu vrea sau nu poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

Fetele cu sunca... poate imi scapa ceva, lamuriti-ma si pe mine...
Deci carne de porc simpla (gratar, fiarta, la cuptor) NU, dar carne de porc plus un pumn de E-uri (adica sunca) DA?

eu i-am dat o data sunca de Praga, o luasem pentru o mancare de cartofi..clar si corect ca daca vrei sa-i dai porc mai bine carne naturala! probabil ca daca as fi citit eticheta de la sunca, m-as fi razgandit si as fi luat...pui....dar nu am citit-o!..era asa bunaaaa

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Donia...pai de unde e-uri? se agatza sunca in salile celea speciale timp de 10-12 luni...cel mult sare se pune pe ele...

Marani ..in Spania e obligatoriu de la 3 ani...de cand lumea

roxanica..Dani inca mai bea cam 650-750 ml lapte pe zi(din cauza biberonului de noapte)

Desiree, hotel coandi...punct ro...pret minim 50€/noapte...e mult? nu e foarte central... mai caut

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput