Sarbatoriti de nov-dec 04(164)
Raspunsuri - Pagina 19
diana2004 spune:
HO, HO,HO, CRACIUN FERICIT !!!
Eu mi-s la scirbici,dar o sa treaca si asta ,de miine poate stau pe-acasa .
De Craciun am fost la nasi,am avut un MOS profesionist, Andrei l-a privit ,l-am rugat sa-i spuna poezia si replica lui a fost "nici volba !" 
.
Mosu' a fost intelegator si i-a dat totusi muuuulte jucarii.
Monicutzo,m-ai inspirat la bucate si ma apuc si eu de caltabos.
Va pup pe toate, sa dea D-nul sa fim sanatosi sa ne bucuram de puisorii nostri dragi !
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
La multi ani! celor care serbeaza astazi ziua onomastica
sa fiti sanatosi

bits, sa-ti traiasca comorile
ce-mi place cum avea ken grija sa nu darame praslea bradutul
sa va fie de bine petrecerea...ma bucur ca v-ati distrat fain
andreap(pliz nu te mai urca pe patine femeie)
petrecere frumoasa la munte
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
andreap spune:
Am uitat sa va spun ca Mosul mi-a adus(in sfarsit..)un aparat foto.Sper sa pun poze des de acum
.Am unele recente cu burtica(de fapt burtoiul meu de 15 saptamani),plus una bucata pictorita profesionista.Ca printre darurile Mosului am primit una trusa de pictura
,un set de facut figurine din ciocolata(va dati seama..cu ciocolata topita prin casa
)....abia astept sa ne vedeti..
Monica,draguta mica,eu nu m-am urcat pe patine..nu am curaj
..am intrat cu cizmele.da' ma tineam bine pe picioare![]()
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
monica-elizabet spune:
ahaaaa...acum am inteles...atunci e bine ![]()
wow...super...sa-l stapaniti sanatosi, asta inseamna ca o sa va vedem mai des...de-abia astept
si pe tine si pe pictorita...stai sa te tii expozitie in casutza ta cea noua 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ionela roxana spune:
monica
; tare as dori sa te cunosc personal, cat si pe toate fetele; in mintea mea am un vis, daca as putea si as vea si material financiar as pleca intr-o cruaziera in lume sa va cunosc
; of, of, of, eu nu am apucat s-o vad pe Octavia care este aici, d-amite sa mai visez si altceva!
Octavia ce pui dulci ai; imi place de Ken cum il corecteaza pe Amon, parca ar fi situatia de la mine; sa va bucurati din plin de feciorii vostrii!!!
andreea p te mananca pielea?; auzi la ea sa intre in cizme pe patinuar?; si daca faceai bufffffffffffffff, Sara ce spunea?; mai bine dute si te plimba in parc!!!
Emily este mare amatoare de patinaj; cum vede la tv patinaj, cum o vad ca-si cauta "uneltele", niste creioane, si incepe sa alunece pe covoras
la mine Arisa m-a intrebat deja daca la anul vine mos craciun
; cand a auzit tata-su sa faca crize, spunand-ui raspicat ca la anul n-o sa mai aiba mos craciun
, si fimea s-a pus pe jelit
fetele sunt racite cobza; acum am pregatit ligheane prin casa ptr cazul in care va voma; la Arisa imi este teama, ptr. ca tuseste mult si se ineaca in flegma
monica-elizabet spune:
sanatate multa cucuietelor
sa se faca bine repejor
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Bits-ule,frumosi copchii ai mai facut!
Mie mi-a placut tare mult degustatorul de globuri. ![]()
Ionela,ar fi super fain sa putem sa ne intalnim toate o data si o data...
De ce e asa inversunat sotul tau de tot ceea ce e sarbatoare? Cum sa-i zica fetei ca nu mai vine Mosul?
De ce sa strici bucuria unui copil? 
Sanatate multa la cucuiete! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ochi_verzi spune:

Nici nu stiu cu ce sa incep...am citit ceva pagini si mai ales am admirat multi copii si parinti frumosi.
Cici, ati avut o petrecere tare frumoasa...sunteti asa de frumoase toate trei 
Paxela, m-am topit toata privind pozele cu "motzata" ta...doamne dulce-i si cat e de vesela ea
Silviu e si el un scump si-un frumos si tare i se mai citea fericirea pe fata 
Am vazut-o si pe mica Amira
cum dormea frumusel la nasa ei in brate si mami care o pupa dulce pe capsor
si noi... vai si cei doi prieteni buni sunt asa frumosi 
Vai Try, ce frumoase sunt pozele cu sania si taierea bradului...tare mult mi-au placut si copiii sunt minunati si am vazut si micul doctor ![]()

Am vazut poze si filmulet cu micii japonezi frumosi si fericiti. vai ce incantat e Amon de globuri ![]()

Ioana, sa va distrati la Moreni 
Andreea, asteptam multe poze si sa va distrati bine la Voineasa
(si mie mi-a adus mos nicolae un aparat
asa incantata am fost ca nu ma mai chinui cu telefonul sau anticul care-l aveam).
Monicutza,
o gospodina sdi-o mamica minunata si mereu atenta la tot...mey eu n-am vazut poze cu voi...
Ionela esti de admirat...zau eu n-as putea...va
cu mult drag si vreau si niscai poze...
Diana, e mic si el...ceva poze...astept ![]()
Sper ca n-am uitat nik...
Noi, in noaptea de ajun am fost la o sora de-a lui Mihai era ziua cumnatului si-i primul an cand am luat-o si pe Diana cu noi.A fost foarte cuminte, a dansat, a mamncat si mai ales s-a jucat cu masina cu telecomanda a nepotelului
...ne-a uimit cu cumintenia ei.Am tinut-o tot intr-un colindat.Am fost si-n parcul din Petrosani, am facut multe poze...ne-am simtit tare bine.
Diana a primit cadouri si la bunici, si de la matusi si bineinteles acasa. Acu' ne tot gateste "spaghete si ciolba" care sunt facute din bombonele, pufarine si cereale...a si inimioare de ciocolata...
Bradul l-am facut in 23 seara si ea l-a gasit dimineata, iar cadourile le-a gasit pe 24 dupa ce a mancat felul doi, ca am zis sa apuce sa se joace putin inainte de plecare.
Am pus si ceva poze
Aici doua filmulete...
Aici am gasit bradul
...si aici cadourile
Ionela, multa sanatate cucuietelor 

Diana 22.11.2004
poze
monica-elizabet spune:
Mihaela,
ma bucur ca v-ati distrat fain si printesa ta frumoasa este model de cumintenie(ce-mi place poza in pijamalutza de langa brad...)...ruxi a mea...e zapacita rau de tot
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ochi_verzi spune:
Monica
..ei asa zic si eu de Diana dar parca vad ca Ruxi nu-i zapacita.
mey nu ai zis...ai pus poze?
Diana 22.11.2004