Sarbatoriti de nov-dec 04(164)
Raspunsuri - Pagina 18
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
bits
, sa va fie de bine petrecerea, abia astept sa vad poze cu doctorashul tau...si ruxi m-a injectat de m-a zapacit, am inghitit si picaturi...de toate...m-a facut bine de tot ![]()
ionela-roxana, ei sunt defecti...asta sa-i zici fetei ![]()
pe toate 3
noi inca lenevim cred ca si azi tot pe langa casa stam...papam si ne odihnim...daca ne lasa piticii ![]()
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
Noi plecam acum la Moreni si ne intoarcem la anul! ![]()
Va dorim tot binele din lume, ANUL 2008 sa va aduca sanatate, fericire si tot ce va doriti voi!!!!!
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa! o sa imi fie dor de voi!!!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
onitza, drum bun si sa ne vedem cu bine anul viitor
distractie placuta
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Helau si Merry Christmas! 
Bits,super tare faza cu tava de plastic!
Bine ca ai salvat curcanul! 
Ioana,drum bun si sa ne vedem cu bine! 
Miria,capul sus! Fii convinsa ca anul viitor va fi un an mai bun! 
Monica,esti sigura ca te-ai facut bine?

Ionela,eu n-am inteles de ce se uitau defectii aia
chioras la voi? Ei n-au auzit de urari de Craciun?Sau nu pricepeau engleza? ![]()
Astzi am fost in vizita la nana Amirei
. Avem si cateva poze daca doriti sa ne vedeti. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ionela roxana spune:
fetelor va 
de fapt problema mare este ca eu nu sarbatoresc Caraciunul, DELOC, cel putin aici in satucul asta unde stau eu; dupa spusele sotului meu, eu mis de vina ca trebui sa nu le adresez nimic de Craciun, nici o urare, adica sa ma schimb tottal ca ei, dar eu nici nu vreau si nici nu pot, si acum dupa cateva conflicte cu sotul chiar ca mi sa pus pata rau de tot, adica in sensul ca ma voi comporta si-mi voi educa copii asa cum este la mine in tara, si-am sa incerc din rasputeri sa le "introduc " copiilor mei in sange putin cate putin din stilul nostru, ptr. ca m-am saturat de ideile lor, precum ca daca sunt copii jumi-juma trebui musai sa stie numai stilul lor; sunt atat de smecheri cad afirma ca da poti sa le inspiri si din aerul latin cate ceva, dar acum chiar ca m-am convins ceea ce vor ei, dar numa ca o sa aiba de-aface cu jupana;
ce sa spun fetele au fost in al noulea cer de incantate de sarbatoarea Craciunului, au mancat din de toate din ce-am pregatit(cozonac, fursecuri realizate impreuna cu ele, sarmale, friptura de pui la cuptor cu cartofi si ceapa verde, piftie, ciorba de perisoare, carnat de casa), dar sotul dupa cate am pregatit ptr Craciun n-a vrut sa seveasca nika, si mi-a cerut de-ale lor
; m-am enervat rau de tot si l-am invitat sa-si faca singur
; abia ieri nish ce-o fi fost cu el, caci nu l-am mai rugat sa manance de-ale noastre, i-am pregatit de-ale lor, el singur mi-a cerut ciorba, sarmale si friptura, probabil dupa cateva cuvinte spuse de mine in discutia pe care am avut-o s-o fi simtit cu musca pe caciula.
fetele au fost tare fericite ca au venit mosul; la Arisa sacul mosului a fost f. greu, la Emily mai subtirel, dar Emilica cred ca daca primeste si un nasture se va bucura, mey si are un stil de a se bucura si a rade de uneori imi dau lacrimile, atat de tare ma unge la inima; cand o vad pe Emily parca il vad pe tata, de care imi este tare dor!; Arisa a costatat cu stupoare ca la majoritatea prietenelor ei nu a venit mosul deloc, ca nu au brad impodobit, ca habar n-au de colinde, este f. ametita cu atatea diferente; i-am explicat si i-am aratat pe net cum este la noi de sarbatori, ii place enorm, si ma intreaba mereu "si cand mergem la mami in tara? cand mergem la bunica, trebui sa-mi faca muuuuulta mancare romaneasca caci eu voi manca tot, asa ca bunica sa fie sanatoasa si sa se tina bine, ptr. ca eu sigur voi merge in Rom."; va dati seama ca ultima chestie ma terminat rau de tot emotional; i-am spus-o si sotului si s-a inbufnat rau de tot, dar n-are ce face.
acum asteptam Anul Nou, si parca ma simnt dezorientata in privinta gatitului; parca as face ptr. copii si de ce nu ptr. mine, dar cand vad ca el nu mananca parca dau inapoi, dar Arisa ma intreaba mereu "ce pregatesti mami de mancare de Anul Nou?"; poate azi si maine voi recapata" puterea psihica " de a ma putea "ridica " sa le imbin pe toate asa cum trebuie.
Scuze daca v-am plictisit
miha vazut pozele; sunte-ti o famile reusita; tu radiezi de fericire cand o tii pe Amira in brate; dupa cum se pare Amira este un pui cuminte, iar Robert un adevarat strengar; ce sa mai zic de nunuti; se implica atat de mult sufleteste ca pareca radiaza si mai mult decat voi, langa Amira; le sta asa de bine impreuna toti trei langa brad; poza asta ar trebui inramata!!!; Aime parca ar tine un glob de cristal in mana, este o doua mama ptr. Amira; Amira sigur va simti caldura sufleteasca a nanei; oricum este atat de bine ca va intelege-ti atat de bine cu totii!!!
; iar Robert si Vladut vor avea parte de o prietenie aparte, vor fi priteni dar si frati in acelasi timp!!!; vor merge la aceasi scoala, sau diferite?
Onitzooooo drum bun la Moreni!!!
Monicutzoooo nu stiu cum ai tu timp de toate, cu doi pui mici; sa stii ca nu te invidiez dar imi place atat de mult de tine, incat as vrea sa te copii, macar la capitolul bucatarie, daca nu la altceva; mereu ma uit la bucatele tale si mereu salivez
monica-elizabet spune:
ionela-roxana 

![]()
sentimentul este reciproc...si eu as vrea sa "imprumut" cat mai mult din taria ta de caracter si usurintza de a trece peste greutati
de fapt eu am de invatat de la fiecare dintre voi
pe toate
ma bucur ca fetele tale s-au distrat de Craciunul asta si le-ai invatat din obiceiurile romanilor
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
andreap spune:
Ce harnicutze sunteti fetelor!Atatea pagini..printre sarmalutze,cozonaci...cand mai aveti timp?
Va doresc la toate Sarbatori Fericite in continuare si Domnul sa va dea tot ce va doriti.
De asemenea,'LA MULTI ANI' celor ce poarta numele Sf.Stefan.
Eu recunosc ca nu am facut NIMIC de Craciunul asta
..am fost la Pitesti si tot ce m-a lasta soacra s afac a fost sa toc zarzavatul ptr.salata....asa ca m-am plimbatam fost in vizita la finutii mei,cu Maria in Oraselul copiilor.,chiar si la patinoar.Da' fata mea e fricoasa,seamana cu tatal ei
...nu prea a gustat distractia pe patine,desi era bine 'ancorata' de mine si bunicul.Acum stau sa ma gandesc daca sa-i cumpar patinele ei sau mai bine nu![]()
A venit si la ea Mosul,foarte darnic.a venit la tataie,la matusica,la ceilalti bunici..asa ca s-a obisnuit ca-n fiecare dimineata sa caute sub brad.
Eu sunt bine,sper ca si BB e bine ptr.ca inca nu-l(nu o) simt asa ca..nu prea mai stiu ce face.
Pupici,ne mai auzim(sper) azi si maine ca sunt la servici
.Apoi plecam la Voineasa ptr.Revelion si abia la anu'mai am net.
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
paxela spune:

la multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Stefan

avem si noi poze noiaici
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by andreap
A venit si la ea Mosul,foarte darnic.a venit la tataie,la matusica,la ceilalti bunici..asa ca s-a obisnuit ca-n fiecare dimineata sa caute sub brad.
Si Robert la fel,s-a invatat cam prost.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
bits spune:
avem pozeaici de la petrecere.
si la noi s-a invatat rau tare Ken incat astazi mi-a spus"mami eu sunt cuminte,azi mai vine mosul ca vreau bata aia de baseball?".asa ca i-am cumparat-o eu ca deh nu e jucarie e accesoriu pt sport si cu astea tare sunt de acord.
UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI FERICIRE VA DORIM celor care nu mai intrati!LA MULTI ANI!