Sarbatoriti de nov-dec 04(164)
Raspunsuri - Pagina 17
onitza spune:
MONICA
a fost un fel de "prima dragoste..prima dezamagire...mi-am facut sperante ca or sa iasa si pufosi la cat de aspectosi erau
Multam de consolare, draga mea prietena! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
urmatoarea data ii facem impreuna
sa vezi ce simplu ti se pare dupa aceea ![]()
fac si eu ca soacra mea...daca n-am ras...mai pe la inceputurile mele cu sotul meu...papam noi pe la dansa o prajitura bunaaaa...de te lingeai pe degete...si-i cer eu reteta...mi-o da...si o incerc, o data...de doua ori...de n ori pana cand m-au apucat spumele si-i zic...auzi bre...mi-ai dat reteta klumea???sau eu sunt
![]()
zice hai ca data viitoare o facem impreuna...buuunn...zis si facut...uite vezi ung tava, o tapetez...buuun zic eu...pana aici imi iese si mie la fel
dau drumul la cuptor...asa zic...mai departe...pregateste mixerul...si-apoi scoate un linguroi maaaaare cat o zi de post...zic da' cu ala ce faceti??? pai cica masor lingurile de faina 

atunci mi-am dat seama ca lingura mea era jumate cat aia a ei
deci n-avea cum sa-mi iasa in veci prajitura
de-atunci eu cer retetele cu gramaj fix...asta cu cana, lingura, sau faina cat cuprinde...nu-mi mai vine sa le mai incerc...dar cand n-am incotro(adica le gasesc pe net si n-am pe cine sa intreb...le fac si-asa...ce sa fac) ![]()
si lasa cozonacul e bun cu lapte si asa mai tare
sotul meu chiar daca nu-mi iesea ceva...ma incuraja tot timpul...zicea eu mananc ca e facut de tine 
are el o vorba...cu lapte merge ![]()
eu am culcat piticii...si acum imi fac de cap ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
MONICA bine ai facut ca ai culcat copiii!!!! sa nu ai surprize ca mine: eu acum stau sa dau palme la
lui Paul, mi-a ars covorul cu fierul de calcat si a rupt cartea pe care a primit-o de la mosul. Mai bine culc si eu copilu' ca cine stie ce mai face...o sec de neatentie...si ia casa foc! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
try spune:
A venit mosu si la noi fetelor, chiar prea mult faza de cum trebuia. Au primit plozii mei la jucarii... Mey nu mai stiu sa aprecieze nimic.
Le-a luat mosu'tac-su un catelus rebotel, o gramada de bani si ncii unul nu se uita la el. In schimb alex nu da jos stetoscopu' de la gat/urechi si aparatu' foto de jucarie. Masinute si alte alea... insensibil. Si colac peste pupaa ,fi-miu n-a vrut sa participe sub nici o forma la amaratu' de cantecel pe care l-am tot repetat cu el .Asa de tare s-a rusinat/emotionat ca n-a scos u nsunet, de-abia am reusit sa-l tin sus in picioare in fatza tuturor ca vroia sa se ascunda ca soriceii prin pereti.
Am pus si. Sunt amestecate, n-am apucat sa le denumesc. Sunt de la taiat de bradut, de acasa (cand se uita ai mei pusti siderati la desene).
In rest suntem numai in treaba si chefuri. Sambata am fost la alexia, ieri ma mos Craciun, maine la un sf. Stefan, sambata la o zi de nastere si luni e rev. asa ca din 2 in 2 zile noi mergem la petreceri. sa te tii.
Papusica de Alexia nu va spun ce frumoasa a fost sambata. Iar ada e atat de evoluata, off... baietii astia lenesi. Zice cum o cheama, cati ani are, cum o cheam pe mami, face o gramada de lucriri. Tortul alexiei a fost o minune, si la gust si mai ales ca aspect si-a facut cici niste tobite (vreau reteta de tobite Cici sa o fac si eu de rev.) - prajituri super bune, n uva sfiiti si luati reteta.
Iar marea noastra surpriza sambata a fost cand adrian a luat-o la picior agatat de-un cos de-ala de supermarket de jucarie. Nu credeam ca-i capabil. Si asa de tare mi-a uns inima vazandu-l. Abia astept sa terminam basementu lsi sa-l pun acolo la impins carucioare ca in rest noi avem mocheta si nu-i palce. I-a adus mosu u ncarut de-ala in miniatura sa practice bobita lu' mama.
La multi ani sarbatoritilor, ca am ramas rau in urma cu uratul.
Sanatate mamei tale, ochi verzi.
Otilia, bine-ai sosit in tzara (poate s-o lipi si de tine bebe acu' tinem pumnii).
Felis, pupam dulce, stium ce zici cu pregatirile. Daca n-o avema pe mama aici care sa faca toate cele de mancare, ca ta putut si ea intre picaturi in grija cu copii, ca altfel tot numa ibradul ar fi fost singurul simbol.
Roserb, pupam biencuta scumpa, asa copil cum sa nu-ti umple sufletul.
am citit pe diagonala, asa ca am scapt multe si sper sa nu se supere nimani. Dar ma dor mainile de de-abia bat la taste.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
monica-elizabet spune:
try, sa fiti sanatosi si sa stapaneasca copilashii sanatosi darurile de la moshul...l-am vazut pe alex cu stetoscopul
deja-l vad 
tare faine pozele la taiat de bradutz cu sanioara si cele cu moshul
copilashii frumosi si felicitari
pentru umblaretzul mic...de-acum incolo sa te tii...![]()
sa petreceti frumos la toate petrecerile si sa ne mai puneti pozici ![]()
Craciun Fericit! 
onitza
sa nu mai fii suparata....si ai mei fac prostioare dupa prostioare...varsa cana cu lapte, mancare, etc...asta este...ce sa facem ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miria_cristina spune:
Craciun fericit si la multi ani celor care isi serbeaza zilele acestea numele!
Sa aveti numai impliniri si bucurii!
Imi cer scuze ca nu intru prea des tocmai acuma, dar sarbatorile mele sunt nitel...altfel din toate punctele de vedere.
Sper ca la anul sa fie altfel si mai bine.
Inca o data,
LA MULTI ANI!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
Onitzo lasa mama ca ies ei cozonacii si tura a 2-a
.mey mama toata viatza ei nu i-au iesit cozonacii klumea.asta e:painea e super,checurile ii ies super,prajiturile nu mai vb dar cozonacii nu si pace~!asa ca a trebuit sa invat de la bunica.pupici!
Miria ce mai face bunicutza?
mey pe mine m-a trombonit fii-miu aseara cu bucataria primita.are o gramada de sunete si ne-a facut capul calendar 4 ore.barbata-miu mi-a propus sa-i scoatem bateriile ca nu mai puteam de cap!
aseara am facut-o lata:am bagat curcanul la cuptor pe o tava de plastic,va dati seama de urmari
monica-elizabet spune:
bits-one acoperiti-i difuzorul cu banda adeziva o sa se auda mai incet ![]()
si stricasi bunatate de curcan? sau doar tava? ![]()
pe toti
miria, cum se mai simte bunica ta? La multi ani! si Craciun fericit si tie 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
noi tocmai ne-am intors de la petrecerea de craciun.Ken a fost fff dezinvolt,i-a cantat in japoneza mosului(care era american si nu intelege o boaba japoneza
)si i-a spus poezia cu braduletul in romaneste.a primit cadou un set de doctor si era super super fericit,daca nu m-a injectat de n ori nu s-a simtit bine.
o sa punem poze mai pe seara dupa ce dorm plozii.
Monica din fericire numai tava s-a stricat iar curcanul a fost salvat la timp.asa ca am avut ce manca si seara.
ionela roxana spune:

tuturor Stefanilor!!!
Miria
Bits sa va fie de bine petrecerea
; mi-a placut faza cu tava de plastic
; imi si imaginam cum se topise tava si curcanul era lipit acolo; cat de mare a fost curcanul si cum l-ai marinat?
am terminat pe anul asta si cu karatele, a ajuns la centura ligt blue; acum o saptamana a terminat si cu gimnastica pe anul asta, si mai are inca o data inot si gataaaaa pe anul asta, eu sunt happy, dar
fiimea este trista;
Arisa este in mare nedumerire, ptr. ca pe oriunde mergem, acum in prag de sarbatori la despartire am adresat caldurosul "Craciun Fericit!", in engleza, sii nu i s-a raspuns nika, iar copila este ffff. in ceata, "de ce mami nu-mi raspund astia nimica si numa` zambesc?"; azi la karate la despartire, la mamici le-am spus "La Multi Ani!", tot in engleza si se uitau la noi ca la masini defecte; ce sa-i explic copilului?