LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)
Raspunsuri - Pagina 16
maraki spune:
Buna seara gagici,
Azi am fost putin la comp. dar am facut si probe cu aparatul
Giova este un Samsung cu 8.1 megapixeli.L-am luat la oferta cu 165 ( in banii astia intra si cartela luata separat ) ca in mod normal ar fi costat doar aparatul 200 euroi. Trebuie sa.i dau de cap, sa vad cum scot efectul de ochi rosii
Deschizatoare de subiect ar putea fi Bianca
Stiu ca tu si ea deschideati inainte ![]()
Ioana din cate imi amintesc( o intreb pe grecoaica mai bine ) stiu ca in luna februarie sant reducerile.Magazine acceptabile ar fi in primul rand C&A dupa care H&M. Mult mai convenabil este C&A unde gasesti si incaltaminte pt Razvanel. Pt. incaltaminte mai este si Deichmann pt. toate buzunarele, dupa parerea mea ![]()
Ieri am fost dupa salariu, am stat sa negociez ca nu vroia sa faca deloc nici un fel de plata. De la 300 abea mi.a dat 150, ramane maine sa ma duc pt. restul. Eu cer de doua ori pe luna salariul impartit in doua. Se plange Giuseppe ca nu are clienti, nu merge magazinul deloc de doua luni si nu poate face platile
Sant si vrajeli si nu mi se pare normal sa faca asa in luna decembrie, cand toti avem nevoie de bani 
revin, vreau sa bag un cd sa trag un film pt diseara...Angelo e la Mall cu socrosenii
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Silvia e nasol cu vaccinurile astea. ce bine ca doar pe cele obligatorii le-am facut. marco e foarte agitat intr-adevar, dar in afara de energia asta excesiva, nu are simptomele celor hiperkinetici.
Maraki hainele de la H&M mi se par mai misto ca cele de la C&A si nu sunt scumpe.
bun pret pt. aparat. ai mai pus poze?
Nasol cu macaronarul tau...acum cand toata lumea are nevoie de bani...
Ioana mai sunt si cele de la zara, care au preturi bune la reduceri. sau mai sunt haine in interiorul magazinului Toys, la preturi mici.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova am mai pus ceva
Hainele de la Toys sant scumpe, la H&M sa-ti dau un exemplu: un pantalon de trening ( de casa ) este 8 euro iar la C&A costa 9 euro 2 pantaloni ( si astia sant mai misto decat aia de la H&M ) La C&A sant tricouri de primavara la reducere cu 4.50 de la 9.
Socrii au adus carutul rupt jos unde tine Angelo picioarele. Giorgos spune ca am facut ca o isterica
ca taica.su a spus ca deocamdata il legam pana cumpara altul. Pai nu tine legat, daca se ridica Angelo in picioare s.a dus dracu sfoara lor
Logic trebuie neaparat unul nou iar maine mergem cu ei la magazine sa cumpere
Merg sa.i dau sa manance lui Angelo, lasagna cu legume si iaurt dupa.
p.s.noi am facut vaccinurile obligatorii
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Mira v-ati intalnit cu Ana ? Au fost cumintele fetele?
a mancat fii-miu mai mult de o groaza! toata ziua a facut figuri la mancare
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
silvi_2005 spune:
Giova scuze ca eram in graba mae si nu am dezvoltat cu dvrplay-urie de masina, vezi ca sunt doua tipurin alea ca un laptop mic nu sunt utile pentru copilasii nostri ca nu stiu ei sa si le tina pe genunchi
cele de care zic eu sunt doar ca un ecran mic, dvd-ul se baga pe lateral si alea le prinzi cu o curea de tetiera scaunului din fata si pasagerul din sapate, Marcolino le vede. El e prapadit ca si Alain pentru ca poate in primul rand, nu e ceva patologic, e vb de temperamen si de faptul ca sunt in centrul atentie tot timpul, pupicei de la noi.
Maraki si eu sunt fan H&M din pacate nu e inorasul meu decat C&A dar si alea sunt excelente, la voi cred ca sunt mai ieftine ca la noi. Eu am vazut magazinul H&M la Paris si am ramas
de el. Sa inteleg ca s-a rupt acruciorul la socrii tai, a picat magareata pe capul lor
Cu siguranta ca tu ai motivele tale dar se vede de la o posta ca nu ii inghiti
lasa ca macar bine ca cumpara altul. Cat despre Bianca apreciz ca o tot nominalizezi dar fetele se pare ca nu o vor inapoi si sincer le inteleg perfect. Super aparatul pe care l-ati luat vezi ca scosul efectului de ochi rosii se face cu Microsoft ofice picture manager cat si cu programul nero photoSnap, eu le am pe amandoua ca a fost echipat cu ele laptopul cand l-am cumparat habar nu am daca ti le pot trimite dar daca nu le gaseti tu pe net. poate ai functia si in aparat si atunci ai scapat 
In premiera imi doarme piticul de la ora 9 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Are laptopul bebului o melodie la care stiam cuvintele. Nu mai tin minte cum incepe, e asa: ...... da-mi-o inapoi, da-mi-o inapoi, Daca nu e u vin cu pusca si cu doi copoi, etc. Deci cum incepe? Giova tu trebuie sa stii
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
asteryaro spune:
Maraki: vulpe tu mi-ai furat gasca da-mi-o inapoi, da-mi-o imapoi! Ca de nu eu vin cu pusca si cu doi copoi, ca de ..... si cu 2 copoi! si mai este. e din cutiuta muzicala.
Edit: lele vulpe fii cuminte, nu mai tot fura... gaste frupte si placinte nu-s de dumneata, gaste fripte....... nu-s de dumneata!
Pupici!
Am facut rost de RISATARUN. Zilele astea il primesc. Sunt tare bucuroasa.
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396

Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
maraki spune:
Silvi pt. efectul ochilor rosii este functia in aparat. Nu stiam eu cum sa procedez dar cred ca am rezolvat. De Bianca stiu ca nu o vor fetele
dar am incercat si eu
De carut ce sa spun, chiar trebuia sa-i conving sa cumpere maine musai! Giorgos nu poate sa-l tina pe Angelo mult in brate, eu daca sant la cumparaturi nu pot, este chiar necesar carutul. Totusi iar mi.a reprosat husband-ul ca am facut ca o isterica cu ai lui, m-am enervat si i.am zis in fatza situatia.
Astery ma bucur ca ati reusit cu medicamentul
Merci mult pt. versuri
Chiar nu imi aminteam, nici cea mai vaga idee nu aveam de vulpe 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Maraki imi pare rau ca nu am fost pe faza...dar am bantuit pe forumuri straine
.
Eu am gasit in mai la Toys haine la 4-5 euro bucata. de aceea am zis ca-s ieftine.
Of mai, de ce ai facut asa scandal socrilor? hai ca sunt dintr-alea ieftine, gen umbrela, sunt si foarte usoare si nu-ti mai trebuie cine stie ce acum...daca vrei iti trimit unul de la Marco. noi nu le mai folosim.
Silvi am inteles acum cu dvd-ul. la cat de linistiti sunt ai nostri ... Marco loveste scaunul soferului non stop, ii place la nebunie. asa ca lunga viata nu va avea dvd-ul ala. mai bine ca si asa nu am bani pt. el.
Auzi...tot vroiam sa te intreb...de ce nu comanzi haine de pe laredoute.fr? sunt iftine si faine. mai ales acum ca vin marile reduceri, prin ianuarie....
Maine plecati?
Cristina ma bucur ca ai facut rost de medicament.
Marco a adormit la 22.10, s-a trezit la ora 23, a adormit dupa 10 minute, s-a trezit iar de 15 minute...si vad ca a adormit.
nu stiu de ce se tot trezeste, sta cuminte si se uita la tv, sau vine langa mine si se uita la laptop.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
uitasem:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113233
felicitari pt. Dani
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)