LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (272)
Raspunsuri - Pagina 11

maraki spune:
maraki spune:
 Hello si de la noi, 
 Anymony sa pui poze cu bradul 
 Dana multumesc de intrebare  ma mai tine junghiul dar nu ca ieri
 ma mai tine junghiul dar nu ca ieri 
 Irina cum a fost ieri? 
 Astery cum se simte Razvan? 
 Macar stim ca este bine Ali!
 Cosmi???
 Giova 
 Nu am nici un chef dar trebuie sa bag aspiratorul  La noi sant -6 gr. Giorgos ar fi vrut sa mergem in Mall
 La noi sant -6 gr. Giorgos ar fi vrut sa mergem in Mall 
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Ana_m spune:
Ana_m spune:
 Buna si de la noi , 
De la 7 s-a trezit azi Clara , asta ca sa ma pun eu pe treaba probabil. Sunt cu casa intoarsa cu facut bagaje , maine plecam in Ro . Clara aseara  a avut un puseo cu urat de dermatita a atrebuit sa ii dau corticozon , acum este ok . Mai am de calcat ceva si pe urma  ma pun sale bag in genti .  mi-e si groaza .
ma pun sale bag in genti .  mi-e si groaza .
Giova, un cantar nou de mos deci 
Dana , superba Oana .
Astery , ma bucur ca sunteti mai bine . 
Multa sanatate si [yellow]Anastasiei si sa-i aduca mosul o surioara daca asa isi doreste si mami  .
.
Any, ma bucur ca a inceput sa vb bine Ioana.
Maraki , mergeti mai sa va luati cadoul de mos 
Acina 
Si cate un pupic la Denisa, Ingrid , ali, Anasol, Andiaroro, Anasebe, Ursoaica, Irina , Bombo, Florinini, Cosmi , Toanca , Canda , Deea , Cata, Alina , Oachi, Pufu , daniela , Bumbi , Mirela , Andiarori, Silvi ,  MIra  sper sa nu am omis pe nimeni . Multi pupici voua si spiridusilor .
Astea fiind spuse, imi iau ramas bun acum , va doresc  ca sarbatoarea Craciunului sa va aduca in sufelte multa caldura si liniste sufleteasca, iubire si cadouri multe . Craciun fericit va dorim  .
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Giova spune:
Giova spune:
 Any spor la toate. e nasol ca esti singura cu atatea pe cap. asteptam poze cu bradul.
Dana .
.
Cristina deci si la voi a fost balamuc...of asa e cu astia mici. lasa ...cresc ei mari si sa vezi ce serbari fac.
ma bucur ca a fost mai bine razvan.
era cam de speriat mosyul ala, normal ca au plans piticii. si spor la treaba, caci harnicutza mai esti.
 si spor la treaba, caci harnicutza mai esti.
Maraki spor si tie la curatenie. eu vroiam sa bag azi aspiratorul, dar deocamdata numai am adunat de prin casa, am facut niste dvd-uri cu BE, desene, ca sa aiba Marco ce vedea in deplasare si cam atat.
Ana drum bun sa aveti si grija maxima!!!
sarbatori fericite si un mos bopgat!!!
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

maraki spune:
maraki spune:
 Ana drum bun, sa ajungeti cu bine in Ro si sa petreceti bine sarbatorile 
 Giova mi-ai adus aminte sa fac un cd cu povesti sa-l pun in masina pt. Angelo  Epoca vitezei, ne adaptam
 Epoca vitezei, ne adaptam 
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

miraklucker spune:
miraklucker spune:
 buna la toata lumea!!
Zic si eu ca Mirela...." pic si eu ca musca in lapte!!" pe aici.
Hai mai fetelor, e Craciunul, e sarbatoarea Nasterii Domnului. Haideti sa ne bucuram si sa incercam sa fim mai buni, sa ne bucuram impreuna de zambetul is fericirea copiilor nostri atunci cand va veni Mosul incarcat de cadouri.
......si acum vreau sa-mi spun si eu parerea chiar daca eu deobicei stau deoparte si nu prea comentez nimic. Mie imi place de Moni, o admir cata rabdare si timp are cu Diana ....si binenteles ca are cu cine discuta . Moniiiii ai auzit!! vino inapoi.
. Moniiiii ai auzit!! vino inapoi.
Mirela felicitari pentru baietoi!! .........mi-a placut tare poezioara, am ras si am plans in acelasi timp. Hai ca-ti raspund eu, da, Ana merge acasa si trece si pe la mine. Maine ii astept.
Silvi striga si tu cand ajungi in Elvetia........ai vazut Ana a strigat, chiar daca in ceasul al 12-lea dar am auzit-o .
.
Paula felicitari pentru ce faci. ai niste copilasi tare dulci.
Rali imi pare rau de Anastasia....m-am tot gandit la tine, am vazut ca nu prea ai mai intrat deloc.............ai grija si de tine si sa fie asa cum vrei tu, inca o fetita.
....hai ca m-am blocat, nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i raspund...........mai revin cand am timp.
Mira mami de  DAVID (15.08.2002)  DARIA(20.11.2004)   si   SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi

Giova spune:
Giova spune:
 Maraki chiar ma gandeam sa luam un DVd portabil. dar la cate drumuri lungi facem noi..... ramane de vazut.
Mira sa va distrati maine cu ana&Co. sa faceti multe poze.
eu am selectat pozele de la marco de la gradi si am pus cam 100.
pt. cine are timp si chef sa vada, le gasiti aici:
http://good-times.webshots.com/album/561816551SdfZgC
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

andiaroro spune:
andiaroro spune:
 M-am tot gandit la voi, dar sunt asa de prinsa ca nu apuc nici sa va citesc, dar sa mai si scriu....Acum profit ca, in sfarsit, face si alex siesta, iar eu sunt asa obosita ca nu-mi vine sa ma apuc de nimic....
Noi suntem ok, dar cu tuse nasoala de origine necunoscuta ca azi-noapte mi-a vomitat in somn. Noroc ca eram langa el si am intervenit imediat ca dormea si pe spate...dr a zis ca...trece, dar iar ne procopsiram cu cortizoanele alea de respirat .....e cam aiurea ca nu stim exact ce are, dar macar acum e cooperant si simte si el ca-i fac bine ca-mi ia aparatul si si-l pune singur la nas , iar la sf se pune pe plans cand i_l iau
Serbarea am avut-o si noi pe 5(superbe poze-Dana) si m-a alergat de m-a innebunit ca vroia musai firele si decorurile de la piesa de teatru ce le-a fost prezentata...in rest, nu stam deloc pe acasa ca tota trebuit sa cinam cu div prieteni, iesirile obisnuite la Disney si am fost si la o aniv intr-un parc dragutel http://www.acrochats.com/ , unde iar a fost vai de pielea mea ca am fost singura cu el....cam astae despre noi....
Si eu m-am speriat cu laringitele alea din Romania si m-am apucat de cercetat ca am gasit intr-un ziar ce virus le-ar provoca si am descoperit ca un vaccin pe care i l-a facut eu lui alex, Pentavac, e impotriva chestiei asteia....acum sper sa nu va spun prostii si nici nu stiu, daca exista in romania vaccinul asta. cert e ca nici aici nu e obligatoriu, dar doctorii insita sa-l faci copilului cand intra in colectivitate....acu nu sunt eu fan-ul vaccinurilor, dar uneori paza buna....
Pupici mamicilor, spiridusilor si sambureilor....sper sa mai gasesc ceva timp sa va mai vizitez si la un moment dat sa am timp sa mai si citesc din urma... tot  zic asta
tot  zic asta
ana si alexandre (17.02.2006)

asteryaro spune:
asteryaro spune:
 Ana de spania, drum bun, sa ajungeti cu bine si sarbatori fericite! Pupam si fetita, sa treaca bubitele alea nesuferite si scarpinacioase  .
.
Ana de franta, ce bine ca mai dai semn de viata! Alex... e un minunat, daca spui ca este cooperant. Sanatate maxima.
In colectivitate e nasol cu virusurile, dar... eu fortez putin nota, pentru ca, ce-a reusit cresa sa schimbe in bine la copilu' meu, nu reusea niciun medicament sau doctor. Asta este.
Pupaciuni tuturor.
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396
Cristina, mami de  Razvan (31.01.2006)
 Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro

anymony spune:
anymony spune:
 Ana, tu cumva zici ca virusul asta e hemofilus influenze tip b?
Infanrix hexa are aceleasi componente ca si Pentavac...asa ca ...noi ne-am scos.
cred ca si alti spiridusi
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina 
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

asteryaro spune:
asteryaro spune:
 M-am gandit si eu la acest vaccindespre care spuneti voi, dar... prea tarziu. Acum suport consecintele.
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396 

Cristina, mami de  Razvan (31.01.2006)
 Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro