Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ela,Clau

azi cred ca o sa ne despartim de masinutza noastra draga ... pe multe drumuri ne-a mai purtat (prin tara - cate drumuri Craiova-G. Humorului, dar si pe afara)... si sincer a fost ca si un copilas (asa simtim amandoi)... a fost ceea ce ne-am luat dupa nunta... dar life goes on... si vine bb adevarat! si tb banuti pt inceputul de drum...
e grea despartirea de primul/prima... indif. ca e vb de persoane, lucruri, joburi...

Mihaela 26+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simonetta , io stau in "porumb" Titan, sarumina eu am zis asa ca sa nu te refuz, si tocmai azi primesc pachet de la parintzi, ma simt parca as fi studenta, desi atunci nu primeam pachet decit de la parintii prietenilor care stateau in camin.

Mihutza , stiu cum e si cum te simtzi, dar vei avea o viata noua si mult mai frumoasa !iti mai doresc inca o data tot binele din lume si sa nu cumva sa-ti para rau de acest pas.

Giani ,.... 29+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, mamici.
Am intrat sa va salut si sa va spunca maine mergem la 4D; ne vom intalni iar cu bb2, "colocatarul" ;).
Va doresc sanatate si sa nu va obositi prea mult cu pregatirile de Craciun!

Nicoleta 22 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

SErvus dragutzelor!

Azi am inceput ziua cu o sedinta la cosmetica - relaxare totala si o mamica frumoasa la sfarsit!maine mai merg la o tura de tuns + coafat si mani + pedi .... abia astept! ieri am fost si la cumparaturi pt mosul cel craciunit, mai am cateva de facut maine si gata! joi dimineata merg cu tati meu sa luam braduti (si pt noi si pt ei) si pe urma de sambata duminica incepem cu mancaricile de Craciun (tobita, sarmalutze, etc.)

Am citit pe aici de o multime de mamici bolnavioare, motiv pt care le dau sarcina sa se faca bine si raceala sa fuga de la 'mnealor cat mai repede...raceala si alte dureri de stomacel sau spatitza (aici ma incadrez si eu ce-i drept)...

In ata ordine de idei, ce v-a apucat mai fetelor cu circumcizia asta? voi ati vazut ce inseamna cu adevarat? daca e sa ma intrebati pe mine este o adevarata barbarie! nu se mai practica din cate am citit in articolele alea nici la evrei, asa ca pe voi ce v-a inceput? ca s-au facut atatia baieti mari si n-au mai suferit ne lipsa de igiena...hai, reveniti-va-ti!

ieri am scos-o si pe sora-mea pana in selgros sa-si cumpere cizme (ea e a 12-a si zice ca nu are timp sa mearga sa-si caute, asa ca umbla in tenesii si pantofii de asta toamna, ca cizmele de anul trecut o strang din cauza monturilor)...si m-a sunat mama, ca ea ce nu a batut-o cand era mica, o usuca acum daca o mai vede cu tenesi pe zapada ... drept e ca si profesorii astia au innebunit cu temele lor, mai face si meditatii , si saracutza nu-si vede capul ... se vad si rezultatele ce-i drept ca pana acum a luat numa 10 in teze, dar totusi ... fie vba intre noi, cand am fost eu a 12-a de sarbatori mi-am bagat picioarele in ele teme si invataturi , ca vba lui Blanica ... doar o data-i Craciunul!

aaa, si-mi povestea sora-mea, ca tata, de cand a aflat de bebe, e ochis si urechi la reclamele astea cu bebelusi ... si-mi zicea ca atunci cand e reclama aia la milupa, e topit tot, si sta cu ochii lipiti de teveu! hi, hi, hi...abia astept sa-i zica bebe "Ciao Bunicu'!"

Colac peste pupaza ma suna si florin sa-mi zica ca l-a sunat mama-sa dupa numar strain si l-a intrebat ce poate ea sa faca pt a se impaca cu el ... si el nici una nici doua i-a spus ca asta ar trebui sa stie ea singura , dupa care i-a zis la revedere si i-a inchis! si-n timp ce-mi povestea mie, il suna din nou pe alt telefon, asa ca i-am zis sa-i raspunda si sunt tare curioasa ce au mai vbit! oricum, se pare ca de sarbatori o apuca puseurile astea de bunatate parinteasca! sau cel putin asa-si inchipuie ea!

Pupici!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

m-am intors! mi-a facut dr. control pe masa, unde m-a pus sa tusesc sa vada daca nu iese ceva pe undeva. totul e ok. col lung si inchis, a zis ca daca erau membrane fisurate pana acum...pic pic, era de rau si oricum se observa pe masa cand m-a pus sa "push":) radea de mine, ca facem antrenamente pt nastere. sunt in culmea fericirii ca bebe e bine. atat conteaza! eu sunt mare si rezist, dar el, la 600 gr ale lui:)))
m-a dus la un nene dr. sa ma asculte la plamani si a zis ca nu-i place haraiala aia, asa ca am mai primit niste "bombonele", doar e luna cadourilor!!! m-am ales cu Klacid, antibiotice, timp de 5 zile.. in viata mea nu am luat atatea pastile, siropuri, zemuri oribile
mai nasol e ca am ajuns la dr. de familie sa-mi vizeze medicalele si am observat ca fata de la spital, de la receptie a gresit si mi-a dat medical cu internare din 10-16 dec.+ 17-31 recuperare, dar a uitat sa-mi dea saptamana de dinainte, pe care am avut-o cu spitalizare, pt analize, adica 3-7 dec. ufffff. asa ca poimaine cand ma duc sa fac iar pipi la borcan imi iau restul de medical, dar mi-e sila ca tre' sa ajung iar la dr. de familie, care ma streseaza cu tupeul ei.azi mi-a zis ca nu trebuia sa ma apuc sa fac aranjamente cu spitalul, ca daca voiam medical imi dadea ei, ca nu trebuia sa "dau dreptu'" al ginecoloaga!!! uffff, ce nesuferita! eu o tot dadeam ca nu am avut aranjamente, ea "da, da...", pana la urma mi-am suflecat manecile si i-am aratat "piercingul" meu cu care am ramas dupa branule. atunci a tacut malc si mi-a zis ca mai vb. in ianuarie poate imi aranjeaza ea un concediu prenatal mai repede.eu una sper sa-mi rezolv cu CO, sa nu am treaba cu nesuferita asta.

underqueen, vezi ca pe mine nu m-a durut si suparat nimic infectia urinara. nu durea si nu ustura nimic. aveam cand mergeam contractii dureroase, care vad ca au cedat acum, dar le puneam pe seama altor treburi.
asa ca ai grija, nu vreau sa te panichez, dar nu e de joaca! mie mi-a descoperit la analizele de trim 2....pur si simplu.
haideti ca fug la framacie sa-mi iau bobo si poate reusesc sa ma si tund...pup

alexutza 4 ani + si 23 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

si una peste alta, sambata am fost la niste prieteni comuni sa vbim de botezul care va fi pe 12 ian si la care va participa si minunata-mi soacra , evident insotzita de la fel de minunatul ei consort ... so Merry Crhristmas everyone! vad ca florin nu raspunde la telefon, ceea ce inseamna ca inca vbeste cu ea ... sau cel putin asa cred!

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Irina!
Clau un' te trase curentu' asa de tare?!Maai..tu te-oi fi intalnit cu Giani..
Giani nu stiu de ce a urcat atat..Cert e ca Sambata la control mi-a luat asistenta TA si a zis ca-i 15 dar..Dr. si eu am pus-o pe seama faptului ca n-am avut timp sa-mi trag sufletul..La plecare mi-a luat-o din nou si era 12-asa ca nu am bagat in seama prima valoare,iar acum..am patit-o iar..Suspecta treaba!
Simo sa stii ca aceeasi curiozitate am si eu!
Nico te asteptam cu vesti despre colocatar!
Miha cred ca incepi sa realizezi ce se intampla..Te-a apucat nostalgia..Las' mamico!In curand o sa aveti un puiut adevarat si o masinuta si mai frumoasa!
Mai fetelor v-ati apucat serios de pregatiri!! Deea,Marina,Adela,Kya,Cory,Mary,Adriuta,Monica,Blanka,Elena,
Laly,DanaSingh,
Varuna,randuniciloooor-ce mai faceti,ce fac bebelusii,pe unde umblati??!

Colind curat,brad colorat,Mos bogat,Craciun Luminat,gand implinit,An Nou Fericit!

Ela.. in 26+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, iti mai ajuta feliile de lamaie in tifon puse la congelator si apoi pe cap in zonele dureroase (disparuta Cory m-a invatat!)
Pucca, pui perne la spate, eventual si sub fund, ideea e sa NU stai perpendicular, adica cu spatele drept, sa nu stea colul indoit, pricepi? Iar o moasa de aici mi-a zis ca daca nu stau complet orizontal ci cu perna ridicata, sa stau cu picioarele usor incrucisate, cracanate. Statul pe o parte si cica mai ales pe stanga e f bun (si iti pot confirma ca e relaxant). Cel mai rau e in fund sau aplecata in fata (vezi ce-ti cauti prin frigider, etc). Eu Gynipralul l-am suportat ingrozitor ca perfuzie, ca tablete mult mai bine (si atentie, initial mi s-au dat 1 tableta la 3 ore!!); sunt normale palpitatiile, bataile puternice de inima, durerea de cap si tremuratul corpului. Ia-ti tensiunea si mai ales ia pulsul; daca trece de 110-120 inseamna ca nu prea suporti medicamentul, altfel e ok. Cel mai imp va fi sa-si faca efectul, la mine n-a avut nici unul, decat sa-mi creasca glicemia
Mihutza, cand sotul meu si-a vandut prima masina, cu greu luata si cu drag plimbata, si-a spus o zi intreaga "E, e o bucata de fier"-si totusi ma uitam la el si mai ca-i dadeau lacrimile. Lasa, , ea trece, si-a incheiat misiunea, viata voastra abia vine!
ASAAAA...deci azi m-am matzait la vizita la conferentiara ca nu mi se mai pot face injectii (asistentele sunt ingrozite de fundul meu) asa ca ma trece pe pastile de nospa si supozitoare cu Scopantil, multe-multe. Daca-s cuminte vineri merg acasa siiii...daca acasa is cuminte nu ma reinterneaza ci raman in lanturi acasa! Cica uterul a crescut mult si e de asteptat o perioada de acalmie. Capat concediu medical inca trei sapt la iesire, apoi avand sarcina cu risc, prin comisie, mi se acorda prenatalul incepand cu saptamana 28 (atentie cui nu stia!); ar mai ramane deci o singura sapttamana descoperita in ianuarie, tre sa ma sfatuiesc cu priceputii in de-astea sa vad cum o acopar legal si gata,
DOAMNE AJUTA DOAR SA FIU BINE si STAU, fetelor, stau pana va uita definitiv randunoiul ce fundulet misto aveam la casatorie (si asa, radea dra mea ca va spune tuturor ca si-a dus nevasta la spital si aia i-au invinetit fundul!)
Ariel, tine-o de la mai bine in sus!
Zoze, tensiunea luata zilnic!

naty 24+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

zoze, fiindca tot intrebasi de bebe ... honey meu, da toata ziua din manutze si din picioruse...mare bucurie ... si mi-e mila de tati ca nu prea o simte (la mine e ceva sunculitza si bubuielie lui Honey mic se transmit mai greu)..si duminica seara, avea mare chef de joaca asa ca l-am chemat pe tati sa puna si el manutza ... si afurisita, cand punea tati mana in stanga, ea locea in dreapta si tot asa ... si pana la urma a plecat tati suparacit (avea de invatat pt examenul de luni pe care l-a trecut cu bine), si cand l-am strigat din nou a zis suparat ... acum na, ca nu mai vreau eu! ce, voi radeti de mine? lasa ca vezi tu honey cum o sa-ti pap eu bulanasele ale, sa te vad atunci cum mai razi tu de mine!

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau, si eu am dureri din astea de cap, si gat,si ochi.....si creierii in cap ma dor cand fac miscari bruste.etc.......eu m-am tratat babeste la o criza din asta...adica am pus frunze de varza cruda,cartof crud...reci amandoua.....si peste ele o caciula ca sa le tina si dupa un pui de somn,m-am trezit mai binisor......ma feresc cat pot de pastile.Va dati seama cum aratam???? se uita bitu' la mine ca la felul 14.Dar asta este!!!!

IRINA
+23
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput