Mamici de Martie-Aprilie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 12
bitza037 spune:
Mami_papacios...aseara cand ma uitam eu pe pereti.....desi eram moarta de oboseala, stateam si ma gandeam la tine.....si vroiam sa te intreb azi(dar m-am luat cu treaba).......:"Mami_papacios ai lipsit cam multisor de pe crenguta, ai cazut in oala cu sarmale sau caltabos????"![]()
![]()
![]()
Iar acum vreau s ate intreb cand mai pui si tu burticutza cea frumoasa de honey la noi aici sa te mai vedem recent????Immmmm???
IRINA 
+23

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
pucca spune:
Natynicmultumesc mult pentru sfaturi. Eu iau doar 1/2 de tableta la 6 ore de Gynipral combinat cu 3 No-spa/zi, si sper din tot sufletul sa-si faca efectul. Bebelinei vad ca-i place pozitia mea la orizontala, misca non-stop.
Clauai grija cu nevralgia, vata n urechi, cel putin cand stai acasa. acaIn legatura cu infectia urinara, ai incredere ca o sa treaca. Stiu ca intrii in panica cand auzi vesti neplacute, dar noi suntem niste luptatoare, si vom trece peste cu tarie.
Randunici va multumesc mult pentru ca sunteti cu gandul alaturi de noi, consemnatele la pat.

+24,
Bianca Maria
mihutza11 spune:
Giani multu' si
.. si nu imi pare rau de pasul asta ![]()
Mami cu soacra - asa sa fie cum zice ea, dar stii tu "lupul isi schimba parul, dar naravul ba"... oricum bafta! 
Ela cata dreptate ai... Doamne ca mai mare bucurie decat sa imi tin puiutza in brate nu cred ca exista pe lumea asta
sefa "tensionata"!
Naty asa e.. adev. e ca parca si noua ne-au dat un pic lacrimile (bine acum la mine sa zicem ca sunt si hormonii implicati - asta asa ca sa ma scot
)
si ce ma bucur ca vineri mergi acasuca... yuppy!! cred ca esti
![]()
Gata! am luat banul, ne-am luat la revedere de la "Gogutza" noastra rosie si de acum Doamne ajuta pe mai departe!
Mihaela
26+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
bitza037 spune:
MAmi, ce am zis mai devreme cu oala de sarmale, am zis,in sensul ca mi-era dor de tine,nicidecum sa nu intelegi altceva!!!
IRINA 
+23

sufletel
sovietica spune:
Cirip-cirip!
Am venit si eu de la Europa-Niro-Dragoane, de unde n-am luat aproape nimic! Nu e adevarat ce harmalaie e acolo, sunt chiauna. Eu nu prea ma pricep sa descopar lucrurile alea de calitate pe care le descopera unii. Am fost sa vad carucioarele de bb, si intr-adevar, am vazut modele bune 2 in 1 -landou si sport intre 5 si 8 mil.
Bubu, felicitari ca ai invins raceala! Sa ii zici sa nu mai vina paste tine macar pana nasti.
Cristina, ti-ai gasit bodyguard :)). Felicitiari pt bb care la 1 an si 2 luni are ambitia sa devina independent!
Ariel, http://www.manbit.com/obstetspain/obnat21.htm uite aici zice cum mai fenteaza unele epiziotomia.
Si ca ziceati ca uneori nu prinde epidurala, eu chiar sunt genul de om de nu prea se prind anesteziile de mine. Si la dentist ma cam chinuie cand merg.
Sper din tot sufletul ca pana la party-ul de maine sa reusesti sa recuperezi somnul! Poate daca mai urci de cateva ori 9 etaje vei fi suficient de obo?
(GLUMESC!!)
ne spui si noua ce opiacee te-au ajutat pana la urma?
Si mai termina cu antibioticele!
Nicol, bafta la echo!
Mihutza, bradutul vostru mi se pare mult mai frumos ca fieratania noastra de la Unirea! Si zapada face totul ca de basm!
lasa, ca va luati o masina si mai tare, si mai frumoasa!
Naty, eu cred ca ti-ar fi mai bine sa stai departe de salonu cu lauze. Sper sa nu te mai intorci acolo pana la 40sapt. Nu la nastere tre sa stai ACUM cu gandul, ci la dospit.
Nu stiu daca am inteles bine, dar la col scurt nu e voie sa stau pe spate? Eu aproape numai asa stau (pe spate si cracanici), ca ma enerveaza altfel si ma apuca toate durerile.
Ma bucur mult ca ai inceput sa vezi luminita de la capatul tunelului!
Kitzyyy nu si tu cu gripoza! mama ei de urata... Sanatate maxima iti doresc!
RaluS, bine dispusa sa ramai pana te oprim noi :)) 
Zoze, fata palpitanta stai cuminte si lasa cafeaua :P
Valeu, Clau! nevralgie iti trebuia tie... Pune repede o torba cu sare incinsa pe zona si o sa incerc sa imi mai amintesc ce mai merge.

Sa iti traiasca AMR-ul!
Giani, graso asa e cel mai bine, sa nu te doara nicaieri!
fata din papusoi :))
Nicoleta bafta la echo!
Mami, nu iti face nervi acum cu socrii. Daca ai putea sa ii ignori... 
Va pup pe toate! 
sovi
21+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
natynic spune:
Mami, si stie socreaua ca va fi bunica, sau la botezul din ian va avea a big surprise?!
naty 24+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
ramo_cata spune:
buna randunici...
pucca-capul sus,cu rabdare si multa odihna totul o sa fie bine...
ralucas-ma bucur ca bebe este bine...
nicol-spor la cumparaturi si asteptam vesti bune
delphi-f frumos bradutul...
mihutza-frumoase pozele...
pucca-despre gynipral da asa e iti provoaca niste furnicaturi...dar trec...cel mai indicat e sa stai mai mult intr-o parte...si eu cand am fost in spital luat gynipral cate o tableta la 8 h si intr-o zi mi s-a facut un pic rau,transpiratii si tremurat...am vb cu dr si mi-a zis sa iau cate o juma de pastila...
kitzi-off raceala afurisita....insanatosire grabnica
ariel -ma bucur pt tine ca ai putut sa dormi si ca esti mai bine...
clau-sper ca rez la infectie sa fie bun..multa bafta...
zoze-imi pare rau de cele intamplate...ai mare grija..
mami-mamica frumoasa
...asa de zi...mai ales sa o incepi de dim cu rasfat...ma intreb cum o sa se termine?
si la mai mare cu rasfatul...
noi azi ne-am trezit cand a plecat tati la serv...si am inceput sa topaim tare rau de tot...apoi am adormit iar...ne-am mai trezit ca nu stiu de ce dar am dormit pe reprize...si bebe cum ma trezeam cum incepea sa faca tumbe....am tolanit pana pe la 12....nu am avut si nici nu avem chef de nimic...mai tre sa facem si ceva de mancare...cred ca o sa bag un pui la cuptor si o sa fac un piure...
va pup pe toate si sa auzim numai de bine sa sper ca fetele racite sa scape cat ma repede....va pup dulce dulce dulce...
ramo26
+
23 sapt
'O FEMEIE ARE NEVOIE DE 9 LUNI PENTRU A DEVENI MAMA,O MAMA ARE NEVOIE DE ALTE 9 LUNI PENTRU A REDEVENI FEMEIE,IN AMBELE CALATORII TREBUIE AJUTATA.'
natynic spune:
Sovi, nu-sh ce-ai inteles tu, nu e bine deloc sa stai perpendicular, adica cum stai pe scaun; si cu picioarele incrucisate nu turceste efectiv, deci sa NU STAI DELOC cu centrul de greutate pe fund, ci intinsa pe spate, cu capul ridicat si cu picioarele cracanate si talpile incrucisate-e f comod! Mie nu mi-e bine nicicum din pricina fundului ciuruit, altfel se gasesc destul variante in pat...
naty 24+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
bitza037 spune:
Sovi, caruturile alea cu landou intre 5 si 8 mil. erau de firma????
Si pe mine ma apuca groaza sa merg acolo, si de aglomeratie si pentur locul de parcare.Am lasat treaba asta pentru ianuarie ca acum nua re rost sa ma ingramadesc cand toata lumea cumpara cadouri.
IRINA 
+23

sufletel
mami_papatot spune:
Bitzule, pai asa ma stii tu pe mine? suparacioasa? eu am inteles ezact ce trebuia ... ca bitzu se gandste la mine ... motiv pt care ii trimit niste super pupici!am dscarcat deja pozicile, ocaie cu care am facut neste botic pt ca acum imi dau seama cat de mult m-am latit (ca masinile americane, daca ar fi sa citez pe cineva, nu spui cine!)...si nu va raciti gura de pomana sa ziceti ca nu-i adevarat ca am si eu ochii mei! sunt cat o putina ! inca nu am pus pozicile ca nu-s de ce nu gasesc de unde, dar pana diseara se dizolva!
sovi ... incerc din greu ... si stiu ca orice intalnire cu ei m-ar enerva teribil, de asta o si evit...si ma bucur ca si flo si-a dat seama de treaba asta si mi-a spus ca in niciun caz, in starea in care ma aflu acum, as putea avea nevoie de genul asta de evenimente...
mihutzule, de asta mi-e si mie teama ... pentru ca ce au facut ei nu a fost nici din neatentie, nici la nervi si cu atat mai putin din prostie .... oamenii asta gandesc si asta vor de la viata ... motiv pt care mi-e greu sa cred ca s-au schimbat, nu la 180 de grade asa cum ar fi necesar ci macar la 5 grade acolo ...
natynicule, ea stie ca sunt insarcinata ... ca de asta face si teatrul asta ieftin ... si suna la cunoscutzi ca ea se oamaoara ca n-o sa-si vada nepotul ... dar asa cum spunea florin, daca pe el nu l-au vurt, pe mine niciatat, atunci ce tragere de inima ar avea sa iubeasca sufletelul asta nevinovat? si aia cu bunicii isi iubesc mai mult nepotii decat copiii pica ... si stii de ce? pentru ca zero inmultit cu oricat tot zero da... nu sunt rea, sunt doar realista ... stiu ce gandesc si mai mult ... i-am vazut in actiune! la botez , avand in vedere ca voi coordona totul, voi avea grija ca aranjarea la mese sa nu se faca in ceea ce ne priveste dupa gradul de rudenie ...
pupuri, ma duc sa fac ceva de papa!
mami_papatot
24+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png