scandal in familia Moculescu

scandal in familia Moculescu | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

urmariti scandalul in familia Moculescu? ce parere aveti? se pare ca bahmu a dat startul si .....ceilalti vin rapid din urma.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Nu mai au rusine in a da cu laturi unul in celalalt,pe nea Horia parca nu il mai intereseaza imaginea si nici unul nu-i da celuilalt o lectie de tacere.Dar mai au si varianta de a o introduce pe fiica in showbiz si cu un scandal drumul e mai accesibil.Se poarta conflictele intre mama si fiica,soti...deci sunt pe val.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Nu mai stie lumea cu ce a iasa la rampa!Parerea mea: cel mai urat este sa iti speli lucrurile in public!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Da' ce s-a intamplat concret??
Am vazut si eu ceva-ceva, dar n-am prins esenta.
Parca erau divortati de multa vreme, nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Locuiesc inca in aceeasi casa si mai au deimpartit parca o camera si de aici au ajuns cu declaratiile pana la amanti unde mama ar fi mers de ,mana cu fiica,fiica a spus despre mama ca e o...femeie usoara si mama vrea sa il dea in judecata pe prietenul fiicei pentru calomnie (ar fi zis ca intr-o seara a iesit un barbat de la ea din camera) si uite asa din aproape in aproape au ajuns sa se porceasca spre deliciul celor de la otv care au uitat-o pe Elodia.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by emicris

Locuiesc inca in aceeasi casa si mai au deimpartit parca o camera si de aici au ajuns cu declaratiile pana la amanti unde mama ar fi mers de ,mana cu fiica,fiica a spus despre mama ca e o...femeie usoara si mama vrea sa il dea in judecata pe prietenul fiicei pentru calomnie (ar fi zis ca intr-o seara a iesit un barbat de la ea din camera) si uite asa din aproape in aproape au ajuns sa se porceasca spre deliciul celor de la otv care au uitat-o pe Elodia.

mama zmeilor emi si adi

Pai trebuie sa aiba si OTV-ul activitate, nu?

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

"Declaratiile acuzatoare ale fostei sotii a compozitorului Horia Moculescu, publicate in exclusivitate de CANCAN, i-au adus acesteia un val de amenintari. Atat ea, cat si prietenul ei au primit numeroase SMS-uri cu injuraturi. La inceputul lui ianuarie, Mariana Moculescu a primit o scrisoare recomandata, redactata chiar in ajunul Craciunului si semnata de Moculescu, alaturi de care imparte si acum apartamentul din Brezoianu. Compozitorul ii da un ultimatum, data de 7 ianuarie, pana cand fosta lui sotie ar trebui sa-i achite jumatate din cheltuielile de intretinere ale apartamentului, amenintand-o cu tribunalul. "Nu am sa-i dau bani, sustine Mariana Moculescu, e adevarat ca exista un singur contor, dar in partea mea de casa nu exista curent electric, pentru ca Horia nu permite accesul electricienilor", sustine Mariana. Compozitorul o mai acuza pe Mariana ca i-a sustras un taburet pentru pian, o lustra, un aparat foto si o camera video. El isi ameninta din nou fosta sotie ca va face plangere la politie, daca acestea nu-i vor fi restituite, si o someaza sa nu-i mai arunce din lucrurile personale. "Minte cu nerusinare. I-am aruncat doar niste peste stricat din frigider, pentru ca imputise toata casa. Cred ca l-a lasat special, ca sa-mi creeze disconfort", sustine Mariana, amintind ca Moculescu i-a mai inscenat si furtul sumei de 3.000 de euro, dosar in care politia a declarat-o nevinovata.

"Sinucide-te, ca altfel iti iau altii glanda"
Amenintari directe a primit pe telefonul mobil si cel care i-a fost tot timpul alaturi Marianei, Marian Niculescu. "CACATU-LE Ba jeg securist analfabet cu 3 clase sinucidete ca altfel iti iau altii glanda. Maninca-ti pensia de nebun linistit si nu m-ai implica institutii in timpeniile tale. Vrei sa mori acasa in patul tau, nu?" este unul din SMS-urile pline de greseli gramaticale primite de Marian. Mesajul pe care l-au primit atat Mariana, cat si prietenul ei a fost "daca nu va sinucideti, va iau gatul la amandoi". Stiu cine le-a trimis, sunt niste pusti, prieteni cu Nidia si David, iubitul ei", sustine acesta. Marian Niculescu a fost sunat si de colonelul Sergiu Eremia, nemultumit ca a fost amestecat fara voie in scandalul din familia Moculescu, intr-un articol publicat de CANCAN. Generalul Dinu Stelian este cel prin care l-a cunoscut Niculescu pe Moculescu, in 1987." (www.cancan.ro/2008-01-16/Daca-nu-va-sinucideti-va-iau-gatul-la-amandoi.html" target="_blank">Sursa)

astia nu-s normali la cap. Pe bune ca au luat-o razna cu totul!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
astia nu-s normali la cap. Pe bune ca au luat-o razna cu totul!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Sa implici copilul in neintelegerile adultilor si mai si faci publice toate murdariile din casa este o lipsa de civilizatie si bun simt.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput