Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Multumim Mandarinutza. Cum sarbatoresti astazi si ce cadouri ai primit?

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by urmychance

Ce palariuta/caciula ai. Mai incerc o iesire la restaurant alaturi de alte mamici cu copii vineri. Am mari emotii. Annisia am cateva intrebari legate de ce am vazut prin pozele tale. Poti sa imi spui locatia si preturile pt urmatoarele produse?
Bastonasul acela rosu, lenjeria roz cu bleu si costumul acela rosu cu blanita alba?
Multumesc.

Palariuta e luata din Cora, cu numai 12 lei... Cu celelalte produse nu te pot ajuta... Bastonasul e luat anul trecut, lenjeria e straineza (primita de la nasi), costumul cu blanita a costat 27 de lei si s-a gasit in Carrefour (nu cred ca mai au)...
In legatura cu intalneala de vineri, te referi la asta a noastra de la Gigi, de la papanasul de-un kil? Noi nu ne luam copiii cu noi... Suntem mamici cu bebici, dar fara bebici la purtator la intalneala... Ia sa mai sada si tatutzii cu ei, mai vere!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca dorintele.
Alinus, poate chestia aia care ai scos-o era un soi de radacina. Stii ca la furunculi, de ex, exista o radacina care trebuie scoasa de acolo ca sa se vindece. Sa dea DD sa se vindece si sa nu mai aveti belele de astea, sa petreceti si voi sarbatorile fara dureri de cap. Am vazut pozele, e belea poza aia cu manuta la cap

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Mandarinutza multumim frumos! Si tie iti doresc multa liniste, sanatate si fericire!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Bai, cand s-a stabilit intalneala aia? Mai halim ori ba papanasi? Ca eu deja tin cura, sa pot baga klumea la ghiozdan...
Plus... Voi veniti cu oracaitoarele dupa voi? Sa stiu care e treaba...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Scot si eu aripioarele alea laterale in afara..dar tot ramane cu urme..cred ca avem piciorusele mai grasute, ca in talie e ok..
cred ca vom incerca si noi happy..

alinus, eu le-am luat de la babydesign. da, inconjoara tot patutul..am facut comanda pe net odata cu mobilierul si a mers sotul la Buc sa le ia..dar vin si acasa daca dai comanda.

Annisia, arati bestial cu catelul la dus:)

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani Mandarinutza! Multa sanatate si tot ce-ti doresti!

La multi ani si bebeilor sarbatoriti azi!

Alinus fulguletz al tau e tare frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, tu vrei sa salivez pe tastatura? Pai poze cu sorici ne pui tu? Am incercat si eu sa mananc saptamanile trecute, dar nu i-a placut lui Stefan, ca a vomat dupa ce am halit. Cu intalnirea, a ramas joi sau vineri. Cum vreti voi, dar ar fi bine sa ne hotaram ca sa sunt pt o rezervare. Eu nu am cu cine sa il las pe Stefan in timpul saptamanii...
Yannis e tare dragalas, a crescut mult. Si pare cumintel foc. I-a palcut zapada?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Fetelor scoatem bb-ii afara cand ninge??????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Sim, se prea poate sa ai dreptate.Nu stiu cum e cu furunculii. Sunt convinsa ca nu i-am facut rau copilului scotzand galma aia, din contra. Aia nu ar fi putut sa iasa singura de acolo.
Dar ma intelegi ca eram ofticata rau ca dr care-l operase si dr de familie mi-au interzis sa storc buba. Da' eu nu am stors, doar am apasat.

Of, la noi parca e la spital, la CHIRURGIE - PANSAMENTE. Comprese sterile, plasturi, betadina, rivanol, alcool iodat. Si peste tot unde plec, plec cu ditai farmacia dupa mine. Doar manusile chirurgicale imi lipsesc. Ca in rest mi s-au uscat mainile de cat ma spal, si crema nu mai are cand sa-si faca efectul.
Kriss, multam de site. Teo e mai lungutz si mai osos (ca doar e barbat) si de aia i-o fi venit bine pampers2 mai mult timp.
Ai fost vreodata la magazinul Theba in Is???? Au niste chestii super trendy pt fetitze pe acolo.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput