Timisoara, Impreuna...editie de Craciun! 1-(70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Da, da....
Vrem copilul anului, cu masca , fara masca, da numai sa fie cu noi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Pisiii, gasim elvis in jurnalu de azi? Moooama, am plecat sa-l iau. merci de pont!!!

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pisicuta, am vazut fulguletzul tau!!!! o minune de fulguletz, da' amindoi sunt minuni mici si frumoase!!!!!
faine poze! unde a fost serbarea?
si eu as vrea tare mult sa vina mitza mica! eu o voi vedea de la distanta ca sunt virusatadar vine primavara si pina atunci sper sa ma dezvirusez definitiv pe iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

quote:
Originally posted by katik

pisicuta, am vazut fulguletzul tau!!!! o minune de fulguletz, da' amindoi sunt minuni mici si frumoase!!!!!
faine poze! unde a fost serbarea?
si eu as vrea tare mult sa vina mitza mica! eu o voi vedea de la distanta ca sunt virusatadar vine primavara si pina atunci sper sa ma dezvirusez definitiv pe iarna asta.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mooooama, Katika, ce zanuta ai la usa casei!

Rar am mai vazut asa o frumusete! Sa-ti traiasca fulgusorul de nea si sa fiti sanatosi!
Imi pare rau sa vad ca esti departe de minunea ta, dar tine-te tare, ca reintalnirea va fi foooarte dulce si va compensa fiecare secundita de despartire.

Serbarea lui Bady a fost la Iulius Mall, in 13 decembrie, ca in gradinita nu aveau loc sa se desfasoare din motive de sala mica.

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

M-ati facut sa plang
de emotii si multumesc lui Dumnezeu ca am asa prietene.

Sigur ca voi aduce si matza Emma
la toate si mii de multumiri

...sper din tot sufletul ca mi-ati ascultat rugamintea

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aida, ghici ...te pui cu te-ncurci?
fetele cu actiunea Emma, rugaminte mare, confirmati pana deseara prezenta maine la inmanarea premiului la una bucata matz

Pisik, revino-ti si ceteste bine Katik e cu muciosi, nu e de parte de puiutii ei btw, Katik, fa ceva mama, m-a sperii si nu mai fac prunci never

Lore? totul oke?!

va pup, revin.
nu uitati de confirmari, plsss...

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare gagix,

Sar'na ca sunteti alaturi de mine.Mai o chestie adaugesc si am terminat cu povestea serbarii lui mister cai verzi pe pereti:cel mai mult m-a deranjat,ca sa zic asa,iresponsabilitatea copilului meu adormit,plecat in alte galaxii calare pe un tzunamii imens.Rahatul nu a fost al lui,ci al meu,caci eu am picat ca musca in cur de cal,in fata dirigai lui,ca fiind neserioasa....oare cu cine sta mai mult diriga lui?Cu mine sau cu el?Pe cine crede?!Si cu asta basta...

Doris draga...nashpa cu lucratul asta de sarbatori...te rog sa pui pozici s-o vaz si eu pe Ines cum se bucura de Mos si cadouri.
Pisicuto...facem de-un &comp. impreuna....de ce nu,daca iese banu'?
Aida...ce sa mai zic?Sa dea Dumnezeu ca si la anu' sa putem face pe Mosu' asa cum va fi si acum...

Si,nu ma certati,nu ma injurati,nu aruncati cu pietre in mine...iertaciune....dar eu maine nu pot ajunge la Mall la o intalneala atat de palpitanta si frumoasa...la ora 18 incepe petrecerea de Craciun a institutiei.Pot doar sa spun ca voi incerca tot posibilul sa ajung...depinde de ce voi avea de facut referitor la asta(carat cadouri si altele)...asa ca eu va doresc sa aveti o intalneala cat mai frumoasa si sa puneti pozici sa vaz si eu.
Si cum azi snt pe modul turbo express....agitatie maxima la lucru,in 5 minute incepe sedinta anuala si p-orma aia de sindicat...de dimineata am muncit pe bani....va las si va pup cu mult drag pe toate si va rog mult sa nu va suparati daca maine nu voi putea sa fiu prezenta....incerc tot posibilul sa vin.Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

aida, acuma ai voie sa plingi ca e de bucurie!!!!
da, pisicuta, io mi-s tare aproape de ai mei muciosi. ziceam ca o sa o vad din departare pe mitza mica (adica emma a aidei) ca sunt virusata.
da' nu-i pb, ca suntem multe pe aici si care mai de care mai zalude, asa ca nu-i de mirare ca ne mai incurcam.
mariaa, stai bre calma! ce, tu nu racesti niciodata?
io am virusi de import toata iarna, asa, proaspeti, tocmai buni de luat
acuma serios, care mamica nu a avut pb cu racelile? si ce daca, toate trec, si lor si noua, asta este. mai vine vacanta intre timp si ne mai punem pe picioare, dupa aia o luam de la capat
deci, mariaa, nu te stresa, te descurci tu f. bine la momentul oportun!!!!!si asta va fi f. repede, asa simt io!!!!

Mergi la inceput

pisicuta, sar'na de aprecieir la adresa taifunului, am uitat mai inainte, in graba mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

quote:
Originally posted by katik

aida, acuma ai voie sa plingi ca e de bucurie!!!!
da, pisicuta, io mi-s tare aproape de ai mei muciosi. ziceam ca o sa o vad din departare pe mitza mica (adica emma a aidei) ca sunt virusata.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Katik

imi cer mii de scuze pentru gafa pe care am facut-o, dar promit ca pe viitor am sa fiu mai atenta la mesajele voastre.
Abia acuma am inteles ce s-a intamplat cu mica-MARE eroina a clubului Timisoara impreuna si, cu ocazia asta ii transmit si eu toata dragostea mea si urarile mele de sanatate si sa dea Dumnezeu sa aiba de acum inainte o copilarie de vis!

Pisicuta, de 2 X mamica!

Mergi la inceput