Bucurii de sept-oct 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Nobody pe aici?
Ma retrag si eu la culcare. Noapte buna, mamici si bebici!
Asa creste Maria Diana
lilina spune:
Itzy, noi nu am stat pe vremuri la coada la mandarine/portocale/dulciuri pt.ca tata lucra la vestitul magazin Unirea si aveam de toate, ca dadeam la tot neamu'...de la carne pana la fructe, dulciuri, alune si altele asemenea
eu NU ma cunosteam cu Itzy inainte de DC....ne-am vazut in parc asta vara si apoi eu am cautat-o pe net, pt.ca mi s-a parut ca am vazut-o pe forum (noroc cu parul ei de invidiat si cu faptul ca stiam ca sta prin zona, dar nu stiam ca sta la 2 pasi de mine) ....stiu ca am cautat-o muuult in ziua aia prin pozele mamicilor de bucurii, pt.ca eram aproape sigura ca e de pe forum....eu ma o memorie a figurilor foarte buna !!! (si tocmai ce vazusem niste poze cu ea si papusik cu 2-3 zile in urma)
si uite asa ne-am imprietenit si ne 'iubim' tare mult :))))
noi doua avem FOARTE multe in comun, de la faptul ca sotii nosti sunt varsatori (al ei pe 14 feb., al meu pe 15 feb. si data casatoriei... pe 19/20 iunie 2004 si pana la mici amanunte, destul de multe, aflate pe parcursul lunilor de cand ne cunoastem
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
scumpik_lui spune:
Liliiiii esti pe faza? Am luat Oscilo dar nu stiu cum sa-i dau ca pana acum nu i-am mai dat niciodata, si nu inteleg nik din ce explica pe prospect 
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Gety noapte buna si somn usor 
lilina ce frumos ca ai asa prietena apropiata, eu din pacate nu am chiar nici o prietena, nici macar cumnatele mele nu le pot numi prietene
ca sunt tare ciufute si eu sunt buna pt ele doar cand le ajut cu ceva sau le fac vreu favor, atat, in rest sunt amandoua bot in bot toata ziulica si barfesc.
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Buna!
Scumpik, da-i niste Oscilo, vreo 6 granule de 5 ori/zi.
Ati avut si voi multa zapada, frumoase poze.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!![]()
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
sa iau doar 6 granule din alea dintr-un tubulet?
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
lilina spune:
eu ii dau Oscilococcinum cate un tub intreg dizolvat in f.putina apa, de 2 ori pe zi (la indicatia medicului)
e homeopat, nu-i antibiotic
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
MamiLili spune:
Acum sunt pe faza! Scumpik, eu ii dau tot tubul o data, in gurita, cat se poate de sub limba. Oricum nu inghite granulele ci pleascaie de placere din buze dupa ce i le dau. Pana in clipa de fata n-a fost nevoie sa repet doza, am scapat imediat de simptomele de raceala.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
scumpik_lui spune:
si ii dau doar un tub pe zi, sau doua?si cate zile trebuie sa-i dau?
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
MamiLili spune:
Lilina, ce frumos ca v-ati gasit voi doua. Si eu pot spune fara sa gresec ca am cateva prietene facute datorita DC-ului, desi am crezut c-am incheiat pe la 20 de ani capitolul cu gasirea persoanelor de suflet. Acum am, pe langa "careul de asi" cum le numesc eu, adica prietena de la gradi, din scoala generala, din liceu si din facultate, si prietenele - mamici.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Scumpik, cat e de racit? Da-i un tub in seara asta si vezi maine cum se simte. Daca simptomele persista mai da-i unul maine seara. Teoretic ar trebui sa scapati cu un tub. Dar mai vbim maine. Sanatate!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)