Bucurii de sept-oct 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
itzy-bitzy spune:
Lilina
a n-shpea coincidenta a noastra nu? ![]()
Adevarul e ca in ciuda lipsurilor de atunci...(fiindca toata lumea stie ca nu aveam tot ce au copii nostri astazi...si daca aveam era ceva adus din strainatate....care ne bucura nespus) pt noi copii era frumoasa toata atmosfera aia de vacanta...uneori se prelungea din cauza zapezii...
Asa cum spuneati si voi veneam seara acasa cu pantalonii tzepeni pe noi de inghetati ce erau.....uzi la picioare, cu nasul si manutele inghetate, mancam zapada si turturi.
La noi cea mai mare bucurie ea ca eram impreuna cu parintii acasa ...mi se parea ceva deosebit sa ii am pe mama si pe tata atatea zile in concediu...
Dar imi aduc aminte si de cozile la care stateam noi pt portocale, mandarine si dulciuri pe care le dadeau cu ratia...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ahhh si am uitat sa spun ca ascultand colindele astea de pe trilulilu le-am molipsit si pe colege....ce radio...ce cd-uri....toata lumea asculta de la mine trilulilu...Stefan Hrusca preponderent![]()
Se poate downloada de aici cumva? Mamilili ai idee?
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
scumpik_lui spune:
Salutare!
am devenit si eu melancolica citind ce ati scris voi. Cred ca toate tanjim dupa acele vremuri, chiar daca stateam la coada ore in sir sa cumparam ce aveam nevoie, cum ai spus si tu Itzy. Cu toate ca nu aveam de toate ca acum dar era mult mai frumos. In ziua de azi copii nu stiu altceva decat calculator si internet. Au uitat de sanius, de bulgareala, de tot ceea ce faceam noi cand era kinderi.
cand ascult acum colide mi se face pielea de gaina, ma trec niste fiori, era foarte frumos cand mergeam cu colinda si abia asteptam sa ajung acasa sa vad cati bani am strans si sa ma gandesc ce voi cumpara cu ei. Acum aceste obiceiuri s-au pierdut. Noi anul trecut am pregatit banuti pentru colindatori si nu a venit nici macar unul
. De acum trebuie sa ne obisnuim cu noile obiceiuri cu toate ca nu imi place asa.
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
xandrutza, itzy 

Lili noi cand am fost la selgros nu era nici un mos craciun
. Sta M sa-i cureti printre dintzuci cu ata dentara?
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Luca stranuta cam des de dimineata, oare sa raceasca? Ce pot sa-i dau sa-i treaca?
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
mephala30 spune:
Buna!
Scumpik, da-i niste Oscilo, vreo 6 granule de 5 ori/zi.
Ati avut si voi multa zapada, frumoase poze.
Itzy, nu am facut nimic, ma gandesc sa le fac pe 30, pentru Anul nou. Craciunul il vom petrece la Roman, la socrii nostri.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
MamiLili spune:
Itzy, n-am idee cum se downloadeaza, poate stie Mira ca ea e mai tehnica.
Scumpik, MC e la Selgros pana pe 21 dec, intre orele 14-16. Si eu-s de parere sa-i dai lui Luca un tub de Oscillococcinum. Cu atza dentara e destul de simplu: o prind intre degete si i-o dau pe la buze, el deschide gurita sa se joace si eu hop o trec printre dinti.
Lilina, Itzy, voi va cunosteati de dinaintea "Odiseei"?
Uh iar m-a luat nostalgia. Cred ca saniusul era distractia preferata a iernii. Eram aici la bloc o gasca de vreo 10-12 copii si ne distram de mama focului, faceam "bob" cu saniile stand pe burta si legand saniutele una de alta printr-un adevarat lantz uman, respectiv picioarele noastre. Acum daca l-as vedea pe M facand asa mi-ar fi teama sa nu-si rupa piciorusele, dar pe-atunci nici prin gand nu-mi trecea asa ceva. Plus coada de la alimentara cand se aduceau portocale inainte de sarbatori si aveam dreptul la 1 kg/persoana. Bineinteles ca se mobiliza toata familia ca sa prindem cat mai multe portocale. Sa nu mai zic de bananele verzi pe care le puneam la loc intunecat sa se coaca mai repede. Abia asteptam sa merg cu colinda si cu uratul, faceam repetitii inainte ca sa-mi verific repertoriul, indesam fiecare banutz in buzunar si ma bucuram nespus odata intoarsa acasa ca am strans o suma colosala, dupa impresia mea de-atunci. Sa mai zic ca hoinaream singura sau cu 1-2 prieteni pe strazi, fara sa ne temem ca-n ziua de azi?
Eram cu totii la fel in anii aia. Pana la urma fiecare parinte reusea sa faca rost de ceva dulce, de-o bucata de carne, de-un fruct. Totusi, era si foarte greu, imi amintesc cat de gros stateam imbracati in casa fiindca nu ne dadea caldura, cum ne dramuiam butelia ca sa ne ajunga gazul si cate altele. Chiar despre cat de grea era viata atunci vorbeam cu nashul nostru - ei au fost 7 copii intr-o familie modesta - si parintii tineau zaharul intr-un dulap cu lacat ca sa nu-l manance copiii, dar astia mici si isteti desurubau usile la dulapior si mancau zahar gol. Fireste ca ne-am amuzat tare cand a povestit, dar pe-atunci era chiar o mare paguba.
Astazi se-mplinesc 3 ani de cand a murit bunica mea draga. Maine vor fi 8 ani de cand a murit bunicul. I-am inmormantat in ajun de Craciun.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
GETY spune:
Hello, hello!
Gata curatenia! Sau 90% din ea.
Imi rascoliti amintiri din vremurile copilariei. Ce regret eu mai mult din perioada aia este, pe langa ce-ati enumerat voi, educatia pe care o primeau copiii in scoli, cum aveau grija de ei la cresa si la gradinite, cand in clasa profesorii erau respectati si nu se arunca cu creta in ei s.a.m.d.
Plus iernile pline de zapada, dar nu si frigul in apartamente cand puneam cojocel sub mine ca sa ma incalzesc...
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
MamiLili, maine merg la Iulius Mall, ca are nepotica mica serbare. Am fost azi la Mc'D.
Imi pare rau pentru bunicii tai. Eu mai am o singura bunica, care are vreo 84 ani si imi zic s-o tina Dumnezeu in viata, ca alta nu mai am. As fi mai "saraca" fara ea, chiar daca e departe de mine, in judetul Vaslui.
De ieri am vazut pozici cu Luca, cele din zapada mi-au plecut mai mult si cu Pufii la gradinita.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Sephora, tu ce mai faci? Cum te mai descurci cu baietelul pliin de energie, pe numele lui Matti?
Maine mergem la Carrefour, shopping. Sper sa ma descurc cu Maria cu carutul.
S-a deschis si la noi Praktiker. Tare mult imi doream ca vreau sa ma inspir la culori pe pereti si draperii pentru camere.
Asa creste Maria Diana