Bucurii de sept-oct 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 13
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
xandrutza ai terminat treaba pe azi, sau mai ai?
*************************************************************Il asteptam pe Mos Craciun
Scumpik, mamica deLuca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Multumesc pentru intrebare, aseara nu am mai raspuns, aveam mesajul scris deja, dar de trimis l-am trimis dup vreo ora. Pe ieri am reusit sa fac tot ce mi-am propus. Azi am de mers la dentist si la cumparaturi, asa ca nu voi face mare lucru. Poate coc niste semiluni....

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
mephala30 spune:
Gonghy si Maya, va multumim pentru felicitare. Ft. frumoasa.
Ramomar, multumiri pentru retete. Ma ajuti cu o reteta de bomboane Rafaelo? Mi-e pofta si parc-as face.
Eloise, cum se simte Vladut? E mai bine?
Xandrutza, prajituresti si azi? 
edit: spor la copt fursecurile! Tare gospodina esti.
Itzy, frumoase poze!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati! ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Ramo, multumesc pentru cafea si pentru retete. Prajitura cu nuca de cocos suna tare interesant. Treaba mai am, ieri am facut o mica revolutie in bucatarie, prin dulapuri si nu numai. Dar mai am, saru`mana de intrebare 
Mephala, prajituresc si azi
, ca sa huzuresc sambata. Adica sambata voi face doar crema cu care umplu foile (pe langa cele cu suc de rosii am copt aseara si altele, cu amoniac). 
Lilina, sper sa-ti treaca repede cucuiul, dar si pasa proasta. Nu de alta, ai vazut, s-a votat, suntem de acord ca venele trebuie lasate lungi
Uite un
pentru tine, tare bine aratai in pozele lui Itzy, care primeste si ea un
pentru ca ne arata niste fotografii superbe.
Lili, cred ca a fost tare dulce Mathias la restaurant. Uite un
si pentru voi.
Lakioana, un
si pentru tine, poate reusesti sa ne scrii mai des.
Mai am de dat niste
ici pentru Gety, Cristina, Monique, Elenia, Alexutza, Mirabela, pe care le astept la cafeaua excelenta data de Ramo.
Mama, da` pupacioasa m-am facut, cred ca e de la vreme ![]()
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
pufymic spune:
Am cateva poze de la serbare....scuzati calitatea...www.pufymic.info/thumbnails-42.html" target="_blank">aici sunt!
******
VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!
ramomar spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ramomar, multumiri pentru retete. Ma ajuti cu o reteta de bomboane Rafaelo? Mi-e pofta si parc-as face.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
mephala, am aici o reteta de la o colega (eu nu am testa-o inca):
-se macina 500gr biscuiti (sau mai mult in functie de cat de multe vrei sa faci)
-se face un sirop din : 2-3 linguri zahar, zahar vanilat, 2-3 linguri cacao,esenta rom, un pic de apa sa se diluieze si 100gr rama (margarina). Se fierbe si se lasa la racit, spoi se incorporeaza biscuitii si se amesteca bine. Peste cele de mai sus se mai poate pune 2-3 linguri gem, dulceata (caise, piersici in functie de preferinta); se omogenizeaza bine si se fac bilute. In mijloc se poate pune o aluna sau visina. Dupa ce s-au format bilutele se dau prin sirop de compot (fructe sau se mai face un sirop ca cel de sus), iar apoi prin nuca de cocos.
***************************************************
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
xandrutza_76 spune:
Bomboane Rafaelo
Se freaca 1 pachet de unt, cu 200 g zahar pudra, pana iese apa, se adauga200 g lapte praf si se amesteca bine. Din compozitie se fac bilute (umplute cu visine, sau alune) si se dau prin nuca de cocos.
Eu am facut reteta asta, dar parca era prea pronuntat gustul de lapte praf.
Semiluni
Se framanta 100 g zahar cu 1 margarina (eu folosesc Unirea), 150 g nuca macinata, un praf sare si cam 300 g faina. Se modeleaza pe masa dintr-o bucata de aluat un snur, care se taie bucati mai mici carora li se da forma de semiluna (se continua operatiunea pana se termina aluatul).
Coapte, se dau prin zahar pudra.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Pufy, ultumim pentru poze, tare frumosi pufisori ai. 
Ramo, am facut si eu candva bilutele astea cu cacao, parca au fost mai bune decat reteta pe care am dat-o eu.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
ramomar spune:
Ioana tare elegat, smecher si frumos e Alesio, iar de Nicolas ce sa mai zic te topesti dupa el 
xandrutza daca tot esti asa de pupacioasa musai sa primesti si tu, asa ca uite aici
si multumim de retete 
***************************************************
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
***************************************************
itzy-bitzy spune:
Tot bomboane 2 retete
200 g zahar pudra, 1 pachet unt sau margarina,1 pachet nuca de cocos
3 plicuri zahar vanilat
200 g lapte praf
alune sau stafide
Untul se freaca cu zaharul pudra pana se topeste, se adaugha zaharul vanilat, jumatate din nuca de cocos si laptele praf.
Se bat cu mixerul, apoi se modeleaza in mana si se pune in mijloc aluna sau stafida. Ulterior si se ruleaz a in nuca de cocos rasa
---------------------------------------
Bomboane Rafaello
Timp de preparare: 15 min.
Ingrediente: 400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune.
Mod de preparare: Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc.
------------------------
Va pup ca am ceva de lucru acum...pup
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
Mirabelac spune:
Vin si eu la o gura de cafea.
Andra cum sunteti? Azi noapte si David s-a trezit de multe ori plangand ca nu putea sa respire, credeam ca a racit, azi e ok, mi-am dat seama ce am facut, mi-era mie frig si am dat caldura mai tare si probabil i s-au uscat caile respiratorii. Sanatate multa!
Apropo, le mai curatati nasucurile? Al meu scoate mucozitatile la baie, eu il stang de nas si el sufla, e asa haios. Nu-i mai pun nici macar ser fiziologic, am baiat mare!
Sunt in intarziere cu cadourile si cu cumparaturile, i-am luat doar lui David masinuta de care va spuneam, am ascuns-o pe balcon, o primeste in seara de craciun sub brad
.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 6 zile! 
