Bucurii de sept-oct 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 11
lilina spune:
MamiLili, tare faza cu zoom-ul de 3x....parca-l si vad pe M cum "vaneaza" scamele
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
lilina spune:
sa va povestesc ce-am patit asta-seara in parc
mi-am luat avant sa-l iau pe Vladone in brate (eram langa o casuta de lemn amenajata de kinder pt.Moshu) si cand m-am ridicat m-am dat cu capu' de o firma luminoasa (nu am vazut-o ca eram cu spatele)
acum am un cucui frumusel
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by eloise
Ieri Vladut a stranutat des in a 2-a parte a zilei, astazi si stranuta si tuseste :( Daca persista asa maine il duc la control, sper sa nu fie foarte aglomerata pediatra. Oare sa-i dau azi ceva gen Paracetamol sau nurofen sau sa mai astept? Mai ales ca nu prea au ce-i face la tuse...
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra siVladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~~*~New old pics~*~
Eloise, imi permit sa-ti spun ce fac eu la primele semne de raceala (stranut, surs nasucul) - ii dau de cateva ori pe zi Oscillococcinum si o ajuta foarta mult. Dr noastra care are competente in homeopatie imi zice ca in cazuri de astea sa-i dau ca medicament alopat cel mult Nurofen sau ceva cu paracetamol,daca face febra iar daca nu, in general recomanda Plantagingival pe limba pt gat rosu sau alte probleme cu gingiile, abureala in bucatarie si tinut copilul acolo, din ceai de cimbru + o lingura de sare (lasat sa fiarba pe aragaz pana se evapora)+ sa-i dau sa bea ceai de cimbrisor, e foarte bun dezinfectant pt caile respiratorii si ceai de galbenele; in nas recomanda ser fiziologic amestecat cu cateva picaturi de tinctura de galbenele -desfunda nasul si dezinfecteaza.
cam atat, daca-mi mai amintesc ceva, revin.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
gonghy spune:
Sara buna fecilii!
Ioi da tare obosata mai sunt azi.
Am avut tanti care vine la noi la curatenie si am muncit si eu cu ea la lucruri asa mai usurele pentru mine da de aia tot sunt varza.
Am o febra musculara de cred ca o sa dorm mai abitir ca Maya mea la noapte.
Acu e si curatzenie in casa,luna si bec deci ma pregatesc sa carabanesc florile la socrela,ce o mai ramas din ele ![]()
![]()
ca trandafirul japonez e deja chel,numa 3 creci si nu mai am ce face cu el,atata o ciupilit
la el pana l-o chelit de tot si ne pregatim maine sau poimaine impreuna cu tati,sa facem braduletzul dar cel artificial.
Nu am luat braduletz naturel ca ni-o fost frica de acele alea,sa nu se intzepe bubulina. Meniul pentru masa de Craciun deja l-am stabilit si mai avem de cumparat doar cadoul pentru Maya pe care il cautam de aproape 1 luna si nu-l mai gasim. Avem sperante si promisiuni la Metro,da cine stie.
Aaaaa am uitat sa spun ce cadou caut,caut pian dinala cu scaunel,microfon,alea,alea pentru cantareatza mea 

Am vizionat si pozele cu Bucuriile mititele la zapada,nashpa ca noi nu avem aici in Timisoara,parte de zapada asa faina ca pe la voi da poate s-o indura DD sa ne trimita si noua macar putzintica zapada pentru astia mici.
Despre comportamentul Mayei ce sa va spun...hmmm...hmmm....e asa si asa,cum e vremea ![]()
Acu' de cand o mai crescut si realizeaza si ea cat de cat cine-i tasu' cum aude usa cum tata-tata si fuge de zici ca trece prin usa,o demoleaza....numa la el,numa dupa el,nici la buda nu mai il lasa in pace. La mine vine numa cand vrea tapte=lapte,tai=ceai,apa sau in brate la dragalit si atat. Numa pentru asta sunt buna??![]()
![]()
![]()
La imbracat e si la noi chinu de pe lume,trage pampersu' de sub ea,cand ii dau ciorapeii sau pantalonasii se'ncovoaie de zici ca e yoghina
,cand ii pun caciulitza sa plecam afara tipa din toti plamanii si pana sa iesim pe usa o trage de cateva ori,jos.....unde nu e voie acolo e Maya prezenta......dintzoci are tot 7,de lasat sa ma uit in guritza ei nici pomeneala,ma musca....cu mancatul tot asa avem problemutze,parca,parca ceva mai bine dar....

O invatat reclamele de la
si cel mai mult ii place reclama aia de la Miluppa miam-miam si face si ea numa cum aude....e tare haioasa.....cand o cert face pusi catre mine si face o fatza dinaia strambacioasa de ma topesc toata si uit de ce am vrut sa o cert....ce mai avem copii mari deja.
Nu va spun inca nici o urare pentru ca as vrea sa va fac o surprizuca mica,numa sa vad daca imi iese.
Va 

si mai vorbim.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
floricel79 spune:
Apropo de imbracatul de iesit afara, eu de multe ori ii dau geaca, caciulita si fularul in fata liftului ca nu mai are rabdara in casa, macar asa sta cuminte fascinata de cutia de conserve ( a se citi "lift" )
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
gonghy spune:
FELICITARE DE LA NOI PENTRU VOI CU MULT DRAG!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by lilina
sa va povestesc ce-am patit asta-seara in parc
mi-am luat avant sa-l iau pe Vladone in brate (eram langa o casuta de lemn amenajata de kinder pt.Moshu) si cand m-am ridicat m-am dat cu capu' de o firma luminoasa (nu am vazut-o ca eram cu spatele)
acum am un cucui frumusel
Tu vb serios ca ti s-a facut cucui? Adevarul e ca ai dat zdravan...si era si partea cu muchia...
Fetelor eu m-am setat pe poze acum...nu mai scapati de mine...Vb aia...vrei nu vrei ...bea Grigore aghiazma! Pt ca am fost impreuna cu Lilina si Vladut in parc am mai facut o sedinta foto pe care va invitam sa o vizionati desigur...
...O sa vedeti si unde si-a facut Lilina cucuiul ASTA SEARA IN PARC - LA CASUTA CU BUCLUC

Ma duc sa ii fac baie maimutzicii mici, o culc si revin cu raspunsuri ca vad ca au aparut fetele...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
scumpik_lui spune:
Buna seara!
In sfarsit am apucat sa citesc tot ca tare harnice ati mai fost astazi.
pufycum a fost la sebare? ceva poze?
. Felicitari ca ai reusit sa-l invezi pe pitic sa doarma simgur.
itzy
-cim papusica ca e tare dulce, cd-ul de anul trecut nu-l am ca pe atunci nu cumparam revista, dar imi place si asta de acum
xandrutza ai terminat treaba pe azi, sau mai ai?
Adina sarbatori fericite si tie, multa multa sanatate, iar mosul sa va aduca multe cadouri.
eloise vazut Vladut la gradina botanica in zapada, e un scump 
cristina felicitari pentru fetita 
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
lilina cum mai e cu cucuiul?![]()
gonghy
-am bubulina vorbareata si multumim de felicitare
itzy acu ma uita la partea a doua de poze
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
itzy ce frumos e la voi, ma refer la decor, si e fain ca ai cu cine sa iesi si sa va pozati, ca eu daca ies la plimbare merg doar cu Luca ca nu mai avem cu cine
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)