*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 6
madalina28 spune:
Lala pt tine si bb Biencuta sa ajungeti amandoua sanatoase acasa.
Este de necrezut cati medici incompetenti sunt pe lumea asta,nici animalele nu merita a fi tratate de asemenea oameni
Madalina 32+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik
stancutza spune:
Fetele, ca s-au mai linistit apele pe aici cu Biencuta si LaLa, sa va zic si eu una de-a mea: in seara asta am fost la teatru cu niste colege si cu sora-mea si de la metrou am venit singura acasa. Eram asa fericita - ninge dar e cald, am luat zapada de pe o masina sa duc si la sotsu' un bulgare. Si uite-asa n-am sesizat ca aproape de blocul meu e o portiune de trotuar, in fata unui magazin, care e cu mozaic nu asfalt. Asa ca din elanul meu, am alunecat pe mozaicul ala acoperit cu zapada. N-am cazut, dar am facut un pas fortat - mai mare - in fata - si m-a luat un junghi super nasol fix intre picioare. Eu acuma, m-am mai plans de problema asta - ca ma dor oasele sau ligamentele sau ce naiba o fi chiar intre picioare, da' ca in seara asta n-am mai simtit ... am ajuns acasa cu pasi mici de chinezoiaca, iar peste pragul de la apartament am pasit din lateral, ca nu pot deloc sa departez picioarele! Naiba s-o ia de durere, ce ma sageta pana acum la fiecare pas, acum imi vine sa scancesc de-a binelea...Am facut niste ex. de relaxare a ligamentelor cu pricina (stai pe vine si cu mainile impreunate ca pt rugaciune, si cu coatele incerci sa impingi genunghii in lateral) dar nu mi-a ajutat deloc.
Macar sper ca e o problema care se limiteaza la zona pelvisului, si ca bebita mea e bine-mersi in piscinuta ... of, ce nasol e sa iti fie frica...
In alta ordine de idei, poze mai noi cu mine la semnatura ... aseara am avut petrecerea de Craciun cu firma si cand m-am intors acasa l-am rugat pe sot sa presteze niste foto...ca m-a omorat cu hobby-ul asta al lui...
Pupici,
Stancutza 34 Sofia-Elena?
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
aurel_cris spune:
LALA sa iti traiasca printesa si ma ca impreuna sa ajungeti sanatoase acasa.Dr. ala trebuie impuscat zau sa te faca sa treci prin asa ceva,ai grija de tine si multa sanatate la amandoua inca odata.
29+
alina023 spune:
Seara buna zuzici!
Intru si eu rapid ca sa arunc un oki pe aici si ce vad... Doamne, prin ce a trecut Lala!!! Doamne Doamne sa ii ajute Lalei si Biancutei si sa treaca repede si usor peste perioada asta cu emotii! Ma bucur mult ca idiotul acela de medic s-a inselat dar ma infurii tare ca a trebuit sa o faca pe Lala sa treaca prin asemenea momente. Ar trebui dat in judecata nemernicul!!! UhhhhH!!!!
Nu am apucat sa felicit si eu noile mamicute de la noi... Asadar Eladea, Ginette, Ginger, Lala Doamne Doamne sa fie alaturi de voi si de bebeii vostri, sa va aduca numai fericire si impliniri! Doamne ajuta!
Fetele, acum trec la treburi administrative, cat nu le uit. Am observat ca neuronul meu s-a cam topit si ma confrunt cu probleme grave de memorie si concentrare.
Asadar:
1.Am ramas cu trusa de epidurala nefolosita. Daca cineva o doreste, o vand mai ieftin decat in farmacie (oricum nu am ce sa fac cu ea asa ca o dau cu 70 ron in loc de 100 ron). Doritoarele ma pot contacta pe PM pentru detalii.
2.Pentru bagajul de spital, aveti grija sa va puneti 2 camasi de noapte sau pijamale si ar fi bine sa nu o refuzati nici pe cea pe care o ofera spitalul. Se murdaresc repede si e bine sa aveti de schimb.
3.Nu uitati sa aveti la voi bani schimbati pentru asistente si infirmiere. 5 si 10 ron cat mai multi
4.V-am mai spus ca eu am luat pompa de sani manuala de la Primii Pasi (aceea de 25 ron). E f buna si isi face treaba. Merita banii si economia pe care o faceti!
5.Puneti in bagajel si ceai de chimen si anason. Dati 5 ron la o infirmiera si vi-l face proaspat la maternitate. Este f bun pt stimularea lactatiei. Galactogilul se foloseste numai dupa ce s-a instalat lactatia.
6.Daca vi se instaleaza din maternitate furia laptelui puneti comprese cat mai calde pe sani si masati-i ca sa desfundati canalele. Nu ezitati sa dati mai multi banuti unei asistente de la neonatologie ca sa va arate ce si cum sa faceti (inclusiv cum sa-l puneti pe bebe la san)
Neuronul meu doarme...stiu ca aveam sa va spun multe lucruri. Offf... Sper sa-mi mai amintesc si sa am timp sa mai intru.
Eu ma chinui rau de tot cu ragadele. Ma doare un san de mor. A ajuns sa-mi fie frica sa o mai pun pe Ana la el. In plus se pare ca Ana are deja colici. Plange si isi strange piciorusele mititica... Si eu nu reusesc sa o ajut... Si ma chinui sa mananc cat de cat de regim... Asa ca fetele....bagati papica buna si rasfatati-va cat mai sunt bebeii in burtici pt ca apoi o sa stati in dubii la orice bagati in gura.
Va pupacesc cu mult drag!
Alina mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
poze Ana mica in primele zile in lumea asta
grati.ela spune:
Stancutza, incearca sa stai mai mult in pat...si eu am dureri precum cele descrise de tine mai ales dak ma-ntind prea mult cu bantuiala si shofatul. Ideal este sa-mi impart iesirile in reprize de 2 ore pauza 3 (in care neaparat sa ma lungesc in pat). Cum eu sunt o exagerata ma apuca si 10 ore de stat pe scaun, trafic, shopping si atunci deabia reusesc sa ma misc. Prietena mea neonato m-a sfatuit sa stau si eu mai mult pe-acasa macar pana pe 7 ianuarie si apoi n-am decat sa dau iama prin magazine.
Bratul meu drept are o vanataie de 10cm*6cm de toata frumusetea. Dar trece!
Maine merg la dr de familie (cel nou) si sa vad ce-mi zice...vreau sa fac ceva analize (neaparat probele hepatice, cele uzuale) si o eco pt sapt 36...sper si eu la gratuitati macar la spartul targului. Si pe Ozi o vede dr. pediatru...vreau sa-i faca un control general. Ea face sport si vreau sa stiu ca e ok!
Mi s-a pus pata sa iau bradutz de 1m in ghiveci. Am vazut la Cora la 50RON....eu zic ca e ok. Unul taiat cat costa?
33+
AMR 6
grati.ela spune:
Alina, ma bucur ca sunteti bine. Cu colicile nu te stresa...chiar nu ai ce face si in plus dak nu mananci condimentat si chestii grele gen fasole, varza este in regula. Eu am testat ciresele...Ozi urla ingrozitor intre 21 si 1 noaptea si am zis sa mananc dietetic...erau in toi ciresele si eu eram bulbucata de pofta...si-am mancat 2 kg deodata. Fata mea a plans cu aceeasi tonalitate in acelasi interval orar.
33+
AMR 6
Eliza spune:
Acum am reusit si eu sa recuperez ce s-a scris in ultimile zile.
Lala multa putere, acum trebuie sa fii "cea mai optimista mamica", Dumnezeu sa aibe grija de fetita ta si de tine.
Pentru cele care m-au intrebat in ce oras sunt:in Bothell, foarte aproape de Seattle. Aici foarte rar ninge, dar de ploaie nu ne putem plange( se spune ca oamenii din Seattle nu imbatranesc ci ruginesc).
Cateva poze cu mine aici http://good-times.webshots.com/album/561791550vuHvhJ
Eliza
stancutza spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Stancutza, incearca sa stai mai mult in pat...si eu am dureri precum cele descrise de tine mai ales dak ma-ntind prea mult cu bantuiala si shofatul. Ideal este sa-mi impart iesirile in reprize de 2 ore pauza 3 (in care neaparat sa ma lungesc in pat). Cum eu sunt o exagerata ma apuca si 10 ore de stat pe scaun, trafic, shopping si atunci deabia reusesc sa ma misc. Prietena mea neonato m-a sfatuit sa stau si eu mai mult pe-acasa macar pana pe 7 ianuarie si apoi n-am decat sa dau iama prin magazine.
33+
AMR 6
Of grati.ela, te-as asculta dar inca lucrez pana la 1 ianuarie....ma rog, nu asta ar fi problema pt ca nici imobila nu vreau sa devin...ideea e ca in seara asta sigur am fortat / intins ceva pe acolo, ca picioarele mele nu ma mai asculta la cele mai simple miscari...zici ca am primit un sut fix intre picioare, si ma sageteaza la fiecare miscare...daca stau in fund mi-e bine, dar daca vreu sa misc picioarele fata/spate sau lateral, e jale...
Gata, nu ma mai plang, incerc sa ma bag la pat si poate trece...de la caldura :-(
Stancutza 34 Sofia-Elena?
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png - Ticker
http://community.webshots.com/album/561382017ubNLub?vhost=community&start=12 - Poze burtica si altele
miki_baby spune:
Alina, multumim pentru informatii!!
Stiu ca suna aiurea, dar eu nu stiu ce este furia laptelui si ragadele? Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine.
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 19 ZILE!!!
Mitsu-bishu spune:
Gatta, mie mi-e frica sa nu nasc si cand car sacose din Cora... D'apai daca as muta mobila! Abz abz... Nici acum nu ai impodobit bradul ala? O sa se scuture de tot...
Da' de nemary mai stie cineva ceva??
Alina023, ce bine ca ne impartasesti din experientele tale... Tu ai facut cezariana, nu? Daca eu optez pentru nastere naturala mai e util ceaiul de chimen & anason?
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!