*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...BUNA FETELOR...

...nici nu stiu cum sa incep...dupa ce am citit ce i s-a intamplat Lalei si primei noatre Biencutze....imi vine sa plang...si totusi ..."rad" de bucurie ,ma ales dupa ce am citit ultimele mesaje...
...Lala draga,iti suntem alaturi ,ne rugam pentru tine si fetita ta...Doamne ajuta acest suflet pur ,da-i sanatate si fa sa le aduca doar bucurii parintilor.....

...de doctori ....ce sa mai zic....mi-e chiar scarba sa ma gandesc ca oricum stau cu o diploma pe perete.....iar ei ....habar n-au ce inseamna medicina...( unii!!!...nu toti)

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Ceska .. bucurosi de oaspeti, sa stii ca nu am spus-o doar asa. Poate ne cuplam pentru un Craciun.

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ma duc sa fac o baitsa...

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa

Mai e un pic si iesim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Jelimoni,
sunt langa Stuttgart. Si apropos ca zicea cineva ca ii place cum scrii.... si mie imi place cum transpare din scris accentul. Imi place asa mult! Aveam in Ro colegi de serviciu din Sibiu si Cluj si imi placea mult sa ii aud cum vorbesc. Eu vin din Banat dar nu pot sa vorbesc in dialect nici daca ma chinui!!!!!!
Si am mai pus poze pe webshots la Benjamin cu ceva lucrusoare... si mai am de incarcat.......

Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!
http://good-times.webshots.com/album/561775274ODmgfZ Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salutare fetelor,

Ma bucur enorm ca fetita Lalei e mai bine si ma rog in continuare pt ele sa treaca de aceasta incercare si sa vina acasa fericite si sanatoase.

Eu de azi am pasit in saptamina 38 si inca nici un semn de nastere, citeodata am impresia ca o sa ramin tot asa gravida, ca deja m-am obisnuit cu burtoiul. Dr m-a mai chemat la control in 24 decembrie. anul trecut in 24 dec. m-a operat de sarcina extrauterina anul asta poate nasc, desi nu cred.
pe 1 ianuarie medicul meu e de garda si daca nu nasc pina atunci parca vad ca o sa ma cheme sa-mi provoace nasterea. dar parca nu mi-ar place ca fetita sa aiba ziua de nastere chiar in prima zi a anului. ramine de vazut ce se mai intimpla.

pupici

Carmen 37 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, venisem plina de avant pionieresc sa aflu mamici noi printre noi. si dau cu ochii de nefericirea lalei... nu ma mai amuza nimic, chiar daca socul a trecut se pare, si ca lucrurile sunt pe fagashul cel bun... v-am citit in diagonala pana m-am asigurat ca bianca e bine - ma rog, de la distanta si-am inceput s ainjur neaosh maramuresheneshte tot sistemul medical romanesc, si medicii aia coishi cu diploma'n cuisi care-si bat joc de oameni pe fundul prapastiei de durere aruncand vorbe negandite! cum doamne iarta-ma poti sa-i spui unei proaspete mamici asemenea ineptii! si sa n-o lasi sa mearga cu prprpiul copil in spital? ce-i asta? mihail caine de circ? adica, stii ce, l-ai facut, stai pe curu' tau acuma, ca io, preaminunatul de mine, doctorul p....c.....iti trantesc un diagnostic de stiu ca n-o sa-ti revii pe vecie:( mama lui de bou! si doamne cate i-as mais crie, dar primesc avertisment.
acu ma duc sa ma uit la crime... sa-mi treaca.
Muuuuah Lala, curaj! si zic cum am spus mai devreme: mult si greu a fost, putin a ramas, o sa fie bine!

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

felicitari breaz pentru saptamana 38....no lasa draga ca nu mai ai mult....vorba lu' miri-mik.....si eu am impresia uneori ca as vrea sa imi intalnesc bb chiar azi daca as stii ca totul e bine si ca e sanatos....dar mai am de asteptata,oficial , pana in 10 ianuarie...la fel ca tine ..sper sa nu se nasca pe 31 decembrie sau mai rau pe 1 ianuarie...

AMR 4 SAPTAMANI
Cristina 36+ si bebe Mara Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Bonsoir Zuzelor !

Miri , mai devreme parca ai scris cu cuvintele mele despre boul ala de doctor din Slobozia...Ma gandeam la saraca Lala , ce-o fi fost in sufletul ei cand i-a zis idiotul ca s-ar putea ca puiul ei sa n-aiba un plaman si ca sansele de supravietuire sunt mici...ooof doamne , ma ia cu tremurat cand ma gandesc. Cred ca biata fata a murit si a inviat azi ...
Eu sunt sigura ca Biencutza e puternica si se va reface bine...la 32 de sapt si 2000 g este un copil solid care are toate sansele daca este bine ingrijit.
Zilele astea vorbeam cu o tipa cunoscuta recent care mi-a povestit ca a nascut in august la 29 sapt , o fetita de 900 g ...a stat in spital 2 luni cu ea si s-a dezvoltat f. bine , acum este un copil normal , mananca f. mult si n-ai zice ca s-a nascut cu 900 g.
Am cunoascut multi prematuri si eu chiar cred ca au ceva deosebit , sunt mult mai luptatori , mai determinati , mai puternici...vedetzi si cazul de fatza ...nascuta la 33 sapt cu 2200 g ( puternica , deshteapta si modesta )
In alta ordine de idei...Mitzu , multu' pt grija ...n-am nascut azi si nici n-am vreun semn ca se va intampla prea curand...asa ca mi-am continuat activitatile administrative incepute ieri ...de-aia n-am intrat deloc.
Am calcat , am facut papa bun , apoi am iesit la o plimbare prin zapada ...a fost super , m-am batut cu bulgari cu sotzul si am venit acasa rosie ca un rac si cu mainile inghetate bocna.
Bradul n-am reusit sa-l impodobesc nici azi , da' maine e primul lucru care-l fac...va pun poze imediat ce termin.

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Acum am citit si eu.... Doamne nu pot sa cred ce se intampla, saraca Lala. Sa ne rugam pt. ea si pt. micuta Bianca, sa le dea Dumnezeu sanatate. Trebuie sa se faca bine.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 18 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Marianna , cea care are impresia ca e ignorata...dragutzo , vreau sa-ti zic ca abia asteptam sa te mai vad pe-aici , sa-ti spun ca ti-am citit povestea primei nasteri si ca m-a emotionat f. mult. Este o chestie deosebita cum un copil poate sa refaca niste legaturi emotionale care la un moment dat in trecut s-au rupt ...si aici ma refer la leg. dintre tine si mama ta. Cred ca merita sa-ti pui povestea la semnatura , s-o citeasca si alte fete , e ceva deosebit.
fata si te asteptam mai des printre noi...

36+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput