*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 4
Mitsu-bishu spune:
Angelique, buna idee! Eu mor dupa sosete... Mi se par cele mai relevante in privinta dimensiunii lui bb! Inainte sa ma apuc de cumparaturi ma tot duceam in Cora si cautam cele mai mici sosete si ma uitam la ele si ma minunam, vorbeam cu bb de se uita lumea la mine (ii ziceam "asa de mici o sa ai tu piciorusele, mami? te incap chestiile astea? ). Anyway, am facut figura asta aproape 2 luni, cred ca aia care supravegheaza camerele din Cora ma cred vreo maniaca
Jelimoni, ce frumos ai spus!!! Si cand te vad cum vorbesti, cu "m-o luat"... Vaaai... Ma apuca nostalgia...
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Angelique, buna idee! Eu mor dupa sosete... Mi se par cele mai relevante in privinta dimensiunii lui bb! Inainte sa ma apuc de cumparaturi ma tot duceam in Cora si cautam cele mai mici sosete si ma uitam la ele si ma minunam, vorbeam cu bb de se uita lumea la mine (ii ziceam "asa de mici o sa ai tu piciorusele, mami? te incap chestiile astea? ). Anyway, am facut figura asta aproape 2 luni, cred ca aia care supravegheaza camerele din Cora ma cred vreo maniaca
Jelimoni, ce frumos ai spus!!! Si cand te vad cum vorbesti, cu "m-o luat"... Vaaai... Ma apuca nostalgia...
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473972601/" target="_blank">universul meu!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603469823554/" target="_blank">mami indecenta
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">moda a la bananutsa
Mai e un pic si iesim!
mitsule cum vorbesc??hai ca nu ma prind.. stiu ca mai am prieteni din bucuresti care rad de mine de cum vb..ca am alte expresii si accent..la asta te referi?si te ia nostalgia??adica?nu-mi functioneaza mie neuronu sau imi scapa ceva?
Moni 34+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 6 SAPTAMANI!!!!!
Mitsu-bishu spune:
Aaaa, hai sa va arat si voua, zuzelor; aseara m-am amuzat teribil citind mesajul unei viitoare mamici de pe un alt forum. Biata de ea a ales pompa gresita, se pare (am aflat mai tarziu ca era o pompa speciala, mai "fortzoasa", pentru sfarcuri ombilicate sau cam asa ceva). Eu am ras de m-am prapadit:
"azi am luat cu sotul meu o pompa pt sani de la Chicco. Si ma uit eu ca zapacita la ea, o intorc pe toate partile, ma intreb: si laptele unde il pun (vars in biberon?) si apoi ii zic sotului: ce o fi daca o incerc, asa de curiozitate. Si bag tzatzica in dispozitivul cu pricina, apas pe pompita de cauciuc si nika. Frate, asta nu e buna. Mai pun o data, mai si cand imi insfaca odata sanul si mi-l tine acolo strans, mi s-a umflat tzatzica inauntru si nici vb sa isi dea drumul. Cu pompa atarnand de san, cu o fata speriata si usor amuzata, il intreb pe sot: si acum eu ce fac? Intre timp, jap, jap sare colostru si incepe sa curga la greu. Suna la usa, eu, deh, in tzatzile goale, cu pompa atarnand de sfarc , intru in panica. Radea iubi , cred ca eram asa disperata , nu stiam cu ce sa ma imbrac mai repede si cum sa arunc pompa aia ventuzoasa de pe mine. M-am descurcat pana la urma in timp util. si pot spune ca e buna. Dar totusi ramane intrebarea, ce fac cu laptele?"
Mai e un pic si iesim!
jelimoni spune:
am iesti 10 min afara sa fac parcari cu sora-mea ca are maine exam de conducere..si n-am mai rezistat ..clar n-am talent de-a explica si ma enervez si ea se enerveaza ca nu-i iasa...eu tip ca nu face ce-i zic..si ui asa ne-am lasaat pagubase si crizate amandoua
fetelor ies cu barbatul la o plimbare va pup
Moni 34+,
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
AMR 6 SAPTAMANI!!!!!
miki_baby spune:
quote:
Aaaa, hai sa va arat si voua, zuzelor; aseara m-am amuzat teribil citind mesajul unei viitoare mamici de pe un alt forum. Biata de ea a ales pompa gresita, se pare (am aflat mai tarziu ca era o pompa speciala, mai "fortzoasa", pentru sfarcuri ombilicate sau cam asa ceva). Eu am ras de m-am prapadit:
"azi am luat cu sotul meu o pompa pt sani de la Chicco. Si ma uit eu ca zapacita la ea, o intorc pe toate partile, ma intreb: si laptele unde il pun (vars in biberon?) si apoi ii zic sotului: ce o fi daca o incerc, asa de curiozitate. Si bag tzatzica in dispozitivul cu pricina, apas pe pompita de cauciuc si nika. Frate, asta nu e buna. Mai pun o data, mai si cand imi insfaca odata sanul si mi-l tine acolo strans, mi s-a umflat tzatzica inauntru si nici vb sa isi dea drumul. Cu pompa atarnand de san, cu o fata speriata si usor amuzata, il intreb pe sot: si acum eu ce fac? Intre timp, jap, jap sare colostru si incepe sa curga la greu. Suna la usa, eu, deh, in tzatzile goale, cu pompa atarnand de sfarc , intru in panica. Radea iubi , cred ca eram asa disperata , nu stiam cu ce sa ma imbrac mai repede si cum sa arunc pompa aia ventuzoasa de pe mine. M-am descurcat pana la urma in timp util. si pot spune ca e buna. Dar totusi ramane intrebarea, ce fac cu laptele?"
Mai e un pic si iesim!
Mitsule, mi-au dat lacrimile de atata ras
Miki 37+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 19 ZILE!!!
danybv spune:
Buna seara fetele .
Am ramas inceremenita la ce am citit despre Lala , dar acum intrand la aceste capitol nou am vazut ca totusi au aparut vesti bune despre ea si bebelusa ei .Sa dea Dumnezeu ca totul sa se termine cu bine si sa revina acasa cat mai repede.
ne rugam si noi pentru ea sa fie totul bine .Va aveti grija de voi .O seara cat mai placuta alaturi de familie.
danybv36Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 4 SAPTAMANI !!!
ceska777 spune:
Fetelor,
numai ce am deschis ochii si am intrat pe forum sa vad de noutati si asa ceva sper sa nu mai aud in viata mea! Am inceput sa plang pt Lala si mai ales pt Bianca. E imposibil asa ceva! Ea nu e din Bucuresti inteleg dar medicul ala de oriunde o fi se presupune ca a terminat o facultate de medicina, nu? Cum poti spune "cred"? Sigur, nu putem fi siguri de nimic pe lumea asta dar medicina e o stiinta adica are mijloace de a proba ceea ce sustine, nu? Pai si numai daca o asculta observa ca are suflu in doi plamani!!!!! Sau mai slab intr-unul. Si cand i-am povestit sotului ca cele doua spitale nu o primesc (ABSURD) a zis imediat: "poate nu are bani sa le dea". Asta a inteles el din sistemul medical din Romania!!!!!!!!! Mie imi vine sa-l omor pe dr ala. In locul taticului micutei Lala l-as scutura putin sa ii vina mintea la cap. CE BINE ca micutei ii e mai bine. Si nu stiu de Lala dar eu eram clar dupa salvare pana la Bucuresti! Cum sa nu ii permita sa isi insoteasca copilul????? De abia ma calmez...... Stiu ca importanta e Biancuta si pt ea ne rugam. Doamne fi-i alaturi!
Jelimoni, cum spuneai si tu aseara ma apuc sa ii zic soacrei la telefon ca sunt gravide la noi pe forum ce au nascut mai devreme si poate nu apuc sa ii vad nici eu de Craciun ca voi fi cu bebe in spital etc. Si ea imi zice ca nu am ce face, citesc orice si ca sa nu ma sperii de tot ce vad si aud pe aici. Si sa o las mai rar ..... dar chiar asta e situatia. Nu pot. Adica suntem aici si ramanem aici si mai ales suntem aici la greu. I-am zis soacrei ca si invat multe citind si ca asa mai am cu cine schimba o vorba: replica ei - pot sa o sun oricand si noaptea ea ar sta mereu de vorba cu mine! :-)
Matgravidut: multumesc. Si mie mi-a placut costumasul. A fost singura chestie ce intra in discutie pt ca in rochii aratam ca un butoi!Si multumesc si de invitatie! Iarna in Canada cred ca e super mai ales in munti! Numai ce am citit un articol despre iarna in Aspen si in Colorado in general! Mor dupa zapada!
Azi am calcat si am aspirat si am gatit si la 16:00 eram rupta asa ca am dormit vreo 2h si ceva. Acuma sotul a uitat sa aduca rufele de jos din uscator si tre sa cobor eu dar nu-i nimic ca mai pun o tura la spalat. Si apoi am terminat de spalat hainutele lui Benji.....si apoi mai pun poze pe webshots cu si despre Benji si poate si facem niste poze.....
Ceska, 36 sapt+ cu Benji
AMR 4 Saptamani
http://community.webshots.com/user/ceska7777
"http://good-times.webshots.com/album/561697157hgLgwB" Astia suntem noi!
http://good-times.webshots.com/album/561775274ODmgfZ Cununie civila
raca spune:
De vreo 2 ore incerc sa recuperez ce-ati scris de vineri. Mai intai felicitari pt Ginger si bebeii ei. Sa fie sanatosi toti 3.
Alina si Ginette mi-au dat lacrimile citind despre nasterile voasre..
Si nu in ultimul rand am plans de 4 ori citind desre Lala, mai intai am plins de frica atunci cand am citit ca a nascut, mai ales ca aveam aproape acelasi DPN si zicea ca bb are ceva probleme, apoi de bucurie cand a zis ca bb e mai bine....iar de suparare si frica cand a zis ca au trimis-o pe fetita la Bucuresti...si la final de bucurie cand am aflat ca fetita e mai bine si e pe mainile unor profesionisti. Inutil sa mai spun de indignarea pe care am simtit-o citind de incompetenta unor doctori si de ameteala din sistemul nostru medical. Sa dea DD sa ne fereasca pe toate de probleme.
Lala ma rog in continuare pt tine si Bianca, sa-ti dea DD putere sa treceti cu bine peste incercarea asta, sa va intoarceti acasa si sa ne spui ce fericita esti alaturi de puiul tau.
Offf, abia astept sa merg si eu miercuri la dr...sper ca totul e bine cu bb si nu are niciun gand de a-mi face surprize, cel putin nu anul asta. Toata sarcina m-am gandit ca eu sigur o sa nasc mai devreme dar nu m-am speriat niciodata ca astazi cand am citit despre Lala si am vazut ca intr-adevar e posibil sa se intample....
Va pup pe toate.
32+ Razvan Gabriel
AMR 8 SAPTAMANI
Vine Barza!
jelimoni spune:
ceska noi suntem in aceasi oala!intelegem tot ce simt celalalte gravidute pt ca si noi trecem prin aceleas lucru...de aia ne si simtim asa apropiate desi ne-am vazut in cateva poze si suntem la sute-mii de km departare...ei n-au cum sa inteleaga cum noi ne impartasim toate gandurile fie ele roz sau negre sau cu rost sau fara rost..si intradevar invatam multe una de la cealalta..eu una am invatat multe!!avem noroc si cu gravidutele care deja sunt mamici si ne-au ajutat cu sfaturi raspunsuri de care aveam nevoie..sincer daca ma plang voua ca ma doare ceva voi intelegeti..daca ma duc la sora-mea sau tata sa-i zic ce ma doare imi zice ca asa mi trebe daca m-am jucat cu nelu... ca ce ma tot plang atata ca e normal doar sunt gravida..asta este...
unde anume in germania esti?
in sfarsit s-o terminat si filmul si acum plecam la plimbare, va pup somn usor la toate!!si sper sa aiba si lala o noapte linistita acum draga de ea!
Moni 34+,
atat mai avem
AMR 6 SAPTAMANI!!!!!
matgravidut spune:
quote:
Mai e un pic si iesim!
Vai cat am putut sa rad... Saraca fata.
Mai fetelor... este o zapada mare la Toronto de numa'!!! 30 de cm cel putin. Si inca ninge. Mai incolo iesim afara si o sa fac poze. De 4 ani de cand sunt in Canada nu am vazut atata zapada.
Am baut cafelutza, am papat, acum am pus kaiser la fiert in zeama de varza cu dafin si piper.. yammy. Abia astept sa se faca.
Monica-Matz 33 si Andreea Bianca
AMR 7 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga