*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Irinouka si Andreea, SI EU SUNT LA FEL!!!!
Cateodata ma enervez, imi aranjez hainele si promit solemn ca n-o sa mai fie dezordine de acum incolo. Dar nu dureaza decat vreo 2 zile si la fel e dulapul meu!!! Si din cate vad, nu trece cu inaintarea in varsta

Va

Miki 37+ Saara Maria

Miki
Lucrusoare buburuza

AMR MAXIM 19 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Uraaaa, am trecut la capitolul 88!!!!! Doamne, ce multe suntem!!! Cum pot naste atat de multe femei intr-un timp atat de scurt???? Si sa vorbeasca 80% din ele in acelasi timp?? Hehehe... iau o pauza de la forum, revin mai incolo.

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Hello fetele !!!!!
Desi mooor de somn sunt din nou pe metereye, adica la birou !!
Am reusit sa citesc si eu din urma.

Alinutza, tare m-am bucurat ca ne-ai dat vesti despre tine si ana! Am vazut si fotografiile si ANA ESTE SUPERBA !!!Pe cuvant daca arata ca un nou nascut ! Parca Dimitris era mai Zbarcit si, oricum era tare galben de la icter mititelul lui mama. Am avut impresia ca asta este imaginea nou nascutului pana sa o vad pe Anita in fotografii.... Stiu cat de dureroase pot fi ragadele... Rezista !! Iti spun eu care nu am rezistat decat 3 saptamani, aproape o luna... Si ce lapte mult aveam... Sper sa fie altfel acum desi... poate ca asta ne este "soiul" sa facem rani...
Te-ai dat cu garmastan inaimnte de a naste ???
Cum fierbi uleiul ??

Irinuka... sunt alaturi de tine in aceste clipe grele de facut curaz in sertare si dulapuri....!!!! Am comis-o si eu acum vreo saptamana. Dar am luat-o treptat treptat... Nu toata casa intr-o zi...!!!
Acum sunt mandra de dulapurile mele si mai am sa umplu comoda destinata piticei din dormitorul mare. Deocamdata astazi am spalat (adica am bagat dimineata rufele in masina) lucrusoarele ce i-au apartinut lui dimitris . Le-am spalat cu ariel la temperatura mai mare pentru ca se ingalbenisera dupa 4 ani de stat impachetate... Acum cand voi ajunge acasa voi le voi spala din nou cu sano.

Eu, am alta problema... am pierdut suruburile cu care trebuia sa montez patutul... A fost barbata-meu vineri la mama si a adus patutul cu salteaua, albia si caruciorul si abia asteptam duminica sa-l montez ... si, nu mai aveam suruburi, Ceea ce este rau... nici macar nu stiu ce suruburi imi trebuiesc!!! In patut sunt niste simple gauri destul de mari fara filet unde ar putea incape niste suruburi...

Laurici, nici eu nu am apucat sa iau cosmeticele pentru bebe. Si eu vreau tot de la sano si cand eram in fata standului... m-am blocat pentru ca nu stiam ce sa iau. Bine ca ai ridicat tu problema si multumesc si eu fetelor ce ti-au raspuns ca m-au luminat si pe mine!!!

Natalia, pentru saptamana 40 !!!!! Wow,... nu-mi vine sa cred ce linistita pari pentru etapa asta... Daca vrei, iti trimit eu pe PM nr. meu de tel si poti sa+mi dai mesaj la orice ora si eu voi anunta zuzele dragi !!! Oricum, imi amintesc ca a fost o tema de discutii aici cu zuzele percehi de la care am lipsit si nici nu am apucat sa-mi aleg sau sa fiu aleasa "perechea" cuiva!!! Asa ca nu ma va asalta nimeni!

Angi,... ce faci? Parca nu am vazut nimic scris de tine astazi... Tot la cumparaturi ???

Cretulina, eu astept de mult fotografii cu camera bebelului!!! Sunt sigura ca va fi suuuper frumoasa camera !!

A, si, mi-a placut la nebunie si camera bebelului lui kalosalina!!!
Doamne, ce putin mai este si vom avea si puiutii in camerele noastre...!!!

Tinna, mai stim ceva de Lala 20 ??

Laura 32+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello zuzici!

Miri, bafta la examen si sa ai o zi buna!
Alina, nasol cu ragadele. I rememeber Doamne ajuta sa fie bun de ceva Garmastanul asta albastriu, sa scap de data asta. Pupam Ana mica si papacioasa! Pt. colici la noi cel mai eficient a fost Espumisan. Dar depinde de la stomacel la stomacel. Le-am probat pe toate pana l-am descoperit. Si am avut colici pana la 4 luni
Virgo si Gina, sunteti frumoase rau, zau asa!

Legat de cosmeticale pt. bebe. Noi am avut pb. cu crustele alea de lapte din capsor. Drept pt. care nu am folosit niciodata pe cap ce am folosit pt corp. Adica, pe cap, crema de aia pt. "croutes de lait" data cu cateva ore inainte, spalat parul cu sampon tot pt. asa ceva, pe corp cu sapun de bebe (orice firma in afara de Johnson's) si dupa baie uns copilul cu lotiune/crema de corp. Bubchen mi-a placut mult, Mustela n-am folosit dar poate o facem cu bebe2.

Lala20, Doamne ajuta sa fie bine bibi mica si puternica! Sunt sigura ca in curand ne vei da vesti bune-bune!

Ereena, welcome back!

Creata, nu mai rade ca te bat! Uite, chiar sunt curioasa ce "mr./miss muscolo" de bebelasi vom face noi Sanatosi sa fie, ca de ingrasat ii bagam urgent la cure de ingrasare (btw, asta e visul sotului meu , sa-i zica un medic:"Domnule, trebuie sa va ingrasati urgent vreo 20 kg!: - precizez ca are vreo 95 kg acuma, dar cand ne-am cunoscut noi, acum aproape 10 ani, avea 85
Asa, asteptam poze cu (,) canapeaua!

LalaD, la ce anume ajta ceaiul de zmeur? Sa nasti mai repede, sau mai usor? Serios acuma........

Virgo, m-ai innebunit! Misto cumparaturi! Keep on going!

Natalia, hihihi, poate vineri ramai de tot la spital sa te intalnesti cu Stefania

Mai fetelor, cu feshele pt. ombilic, ce naiba, noi suntem sponsorii spitalelor romanesti?? Sa fim serioase! Mi se pare jenant sa ne luam NOI chiar si asa ceva.......Da mai stii? (Sper ca nu vorbim despre lucuri diferite)

Monica, of-of, sa te faci bine repede de tot.

Angelique, tu pe unde umblii? Iar plimbari, mama? Ia zi tu caruselul ala minunat cu telecomanda si figuri de la ce firma era si cat costa? Tu ti l-ai luat?
AH, ca de 2 capitole tot uit sa-ti raspund: TUNDE-TE! Eu, fana inraita par lung, iti spun sincer ca asa de bine si de comod si de.....tinerica ma simt cu freza asta, nu-mi pare absolut deloc rau ca am taiat pletele. Sunt convinsa ca ma mai duc de vreo 2-3 ori la scurtat, si apoi iar mi se pune pata ca iar vreau par lung.......:))

Miri, ce-ai facut la iegzamen??

Ufff, ca mi-a luat 1h sa scriu un mesaj (intre timp am mancat, vb. cu mama la tel.)
Mai viu!

Venera , mama lui Markus
AMR 9 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ven da cica te ajuta sa nasti mai usor ceaiul de zmeur.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Salut fetelor.

Eu merg azi la doctor... pentru un alt consult.
Sper sa ma descurc pe drum. Nu de alta dar a nins foarte mult in weekend si e dezastru cu circulatia. Noroc ca s-a dat cu sare foarte repede.

Azi e prima mea zi acasa... si inca nu am facut nimic.

Va pupacesc... ma duc sa-mi fac un pic de ordine prin casa si apoi plec la banca... si la doctor si intr-o vizita...

Monica-Matz 34 si Andreea Bianca

AMR 6 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/M.Creanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

E, Virgo, stai linistita, si la mine e strict interzisa folosirea mobilului. Dar eu zic ca si daca dai un sms dupa cateva zile, nu-i bai, nu? Nu se supara fetele, daca nu se poate! Nici eu nu stiu daca o sa pot face ca Alina, sa anunt dinainte si sa tin la curent asa la fiecare cateva ore!

Dar tot o sa dau de Miri-Mik (daca nu pot eu, il pun pe sot) si o sa anunte ea fetele. Poate n-o sa fie chiar la momentul nasterii, poate intarzii cateva zile, dar nah, nu mi-or da fetele cu slapul pt atata!

Nasteri usoare tuturor!

Micsunea
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Lala, multumesc si eu de informatie !!!
O sa incep sa beau la greu si eu mai ales ca-mi si place gustul lui!

A, apropo, am inceput sa simt anumite "favoruri" in instanta... Am intalnit doua judecatoare care au spus "sa luam dosarul doamnei insarcinate" iar o alta astazi a acceptat amanare la prima ora intr-un dosar in care nu era preuenta si partea adversa...
Minunat. Sa tot mergi in instanta in felul acesta!
Tu, ai incetat activitatea sau lucrezi de acasa ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Lala, multumesc si eu de informatie !!!
O sa incep sa beau la greu si eu mai ales ca-mi si place gustul lui!

A, apropo, am inceput sa simt anumite "favoruri" in instanta... Am intalnit doua judecatoare care au spus "sa luam dosarul doamnei insarcinate" iar o alta astazi a acceptat amanare la prima ora intr-un dosar in care nu era preuenta si partea adversa...
Minunat. Sa tot mergi in instanta in felul acesta!
Tu, ai incetat activitatea sau lucrezi de acasa ?!

Nu mai lucrez . Mi-am luat vacanta

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by micsunea

E, Virgo, stai linistita, si la mine e strict interzisa folosirea mobilului. Dar eu zic ca si daca dai un sms dupa cateva zile, nu-i bai, nu? Nu se supara fetele, daca nu se poate! Nici eu nu stiu daca o sa pot face ca Alina, sa anunt dinainte si sa tin la curent asa la fiecare cateva ore!

Micsunea
34+

Eu as vrea totusi sa fac o golanie , sper sa n-o iau in freza de la hollandejii astia , am sa cer sa-mi dea voie cu laptopul , "uitand" sa le spun ca am conexiune wireless . Asa va dau stiri fierbinti chiar din mijlocul actiunii ...

Mai , si la voi copchiii sugita in continuu de nu se mai opresc !? Al meu m-a tinut ieri intr-o serie de vreo 20 de minute , am zis ca-l bat , nu altceva !

Mergi la inceput