*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 18
alinaatudor spune:
Fetelor..intru iar...poate cu un moral mai ridicat...dupa ce am citit de LaLa...mi s-a facut frica..dar frica...nu asa...si m-am bagat la loc in pat...sa stau la orizontala...as vrea sa dorm si sa ma trezesc dupa 15 ianuarie...:(( :((
Am citit ..despre curat in sertare..ce tareee..si eu sapt trecuta ..2 zile am facut curat ..sortat..aruncat...am dus lucruri pe care nu le mai imbracam la tzara...apoi am aruncat chestii nefolositoare din sertare..ca sa fac loc pentru lucrusoarele cumparate pentru bebelina...
A..ieri...am fost in piata la ploiesti cu ai mei..sa cumaparam brad...bine..eu am stat in masina..si am iesit cat sa dau o rita...super mica prin niste tarabe-magazine..ca sa le zic asa..de la piata...stiti ce am facut..cu 23 ron am cumparat asa: 1 prosopel cu gluga alba made in romania, 1 caciulita +pieptaras (cica pt bebei mici mici)+o salopetica superba mica mica...tot pt nou nascuti...as mai fi luat tone ...dar m-am abtinut...am zis sa vad cum se comporta la spalat..desi nu sunt ingrijorata ca sunt foarte ca lumea.bumbac 100%...Va dati seama...ce preturi diferite...a ..aceleasi articole..exact la fel in sir-ul de langa mine costa dublu..pe bune....
Asa..ca acu v-am povestit ca am mai luat si eu cate ceva...Va pup..si sper din suflet ca getita LaLei sa fie bine..numai la ea ma gandesc...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
31 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 9 Saptamani
IrinaL spune:
In momentul in care taie cordonul la nastere il prind cu o clema asemanatoare cu alea cu care sigilezi pungile defacute de cafea etc. Aia ramane cam o saptamana-10 zile, pana se usuca bucatica de cordon si cade (dai acolo cu Betadina, Baneocin, etc). Fesele se pot folosi in ideea sa nu zgandaresti buricul pana cade, cu scutecul, body etc. Dar eu zic ca mai rau te complici. Oricum, poti sa incerci, ca nu strica. Cred. Sau le poti folosi la botez, ca parca sunt pe lista de obiecte rituale. Pupici.
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Irinucaam vazut pe site-ul bebelusultau, fase ombilicale (3 buc 15 RON, am si comandat un pachet) care se pun de jur imprejurul burticii peste buricut si cica il tin mai strans. Pana mea, sper sa nu-mi para rau ca le-am luat. Daca m-or suna pt confirmarea comenzii le zic sa le scoata din comanda (IrinaL tu m-ai facut sa regret ca le-am luat
Cleme din alea unde se gasesc? Iti dau din spital? Se schimba in fiecare zi sau sta acolo o clema pana cade buricutul?).
![]()
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Irina 35+
Ileana
irinouka spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Lala, super sa aud vesti bune de voi! Tineti-o tot asa!
Eu vin de la controlul lunar si m-a avertizat tanti a mea ca bebe e cam jos plasat (mi s-a lasat burta cam tare in ultimele 2 sapt) dar colul e ok (cat de cat) si dupa ea, voi naste mai iute. Mi-a zis sa ma odihnesc si sa nu fac deloc efort, ca sa nu nasc prematur, adica sa trec cu bine sarbatorile. Voilą...Adica de ce ti-e frica nu scapi...
Va pup, ma bag la siesta, ca mor de somn!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclistacu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
lorena, odihna placuta. se puteai vesti mai bune de la medic, cred, dar spuenai si tu acum ceva timp ca cea mai mare bucurie a ta este ca ai reusit sa-l tii pe bebe atata timp. daca o sa stea cuminte si in urmatoarele saptamani, ar fi grozav, daca nu, cred ca sunteti amandoi pe maini bune si nu riscati nimic. te pupez si-ti tin pumnii!
irina
36
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
andreea29 spune:
irinouka,felicitari!!!
Inseamna ca la tine situatia nu e asa dramatica prin rafturi.Eu am ajuns la concluzia ca ne mai trebuie un sifonier deci degeaba ma apuc eu sa le scot din dulap, ca tot acolo trebuie sa le bag la loc
Asa ca nu ma mai apuc deloc!!Il astept pe sot sa-i dau vestea cea mare ca trebuie sa mai cumparam un sifonier,dulap,whatever....
alina tudor,spune-mi si mie de unde ai cumparat lucrusoarele respective din Ploiesti sa ma duc si eu sa iau![]()
irinouka spune:
andria, multumesc, dar...nu m-am apucat de cea mai grea chestie dintre toate: ordine in rafturile cu haine. in rafturile cu hainele MELE, ca la domnul sotz e buna ordine. am 28 de ani si inca nu sunt in stare sa imi tin hainele in prdine mai mult de doua zile. zici ca a trecut TAZ printre ele, si nu ma refer la flacaul lui monica-doc. :-)))
pt a le ordona, mi-ar trebui niste curaj zdravan...eventual dintr-o sticla...pacat ca nu se poate. :-))))))))
irina
36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
virgo spune:
quote:
Originally posted by micsunea
Virgo, esti asa de frumoasa...
Miri-Mik, sper sa te simti mult mai bine dupa examen:-) Incerca sa te odihnesti, sa fii in forma pentru sarbatori!
Virgo, Ceska si fetele din Franta si prin alte tari din Europa de vest, nu stiu daca ati luat deja numere de telefon sau daca vi le-ati dat pe adresa comuna.
Eu mai trimit un mesaj cu coordonatele mele pe adresa zuzelor pe yahoo ca nu-l mai vad pe cel de l-am trimis acu ceva vreme. Puteti sa-mi scrieti si mie direct pe oepure@yahoo.com daca inca n-aveti pereche, ca sa va trimit GSM-ul meu. Asta just in case!
Pupici tuturor,
Micsunea 34+
Micsunica
, eu trimit numar de mobil dar degeaba , ca in spital n-am voie cu telefonul ... nu stiu , sincer , cum o sa va tin la curent .Fetele , va plangeati de burtici tari ... pai la mine contractiile sunt la ordinea zilei . Iar bebe sta jos de tot , mira-m-as sa nu nasc si eu anu' asta in loc de la anu' . O sa vedem vineri la echografie .
andreea29 spune:
incredibil,si la mine e la fel
la el sunt in perfecta ordine,isi gaseste orice la orice ora,pe cand la mine e un haos de nedescris,plus ca nu sunt toate intr-un singur loc,trebuie sa fac ture prin casa pana ma imbrac sa plec...of,ma enerveaza ca nu sunt mai organizata
si stai linistita,eu am 29 de ani si cred ca sunt mai rau ca tine![]()
quote:
Originally posted by irinouka
andria, multumesc, dar...nu m-am apucat de cea mai grea chestie dintre toate: ordine in rafturile cu haine. in rafturile cu hainele MELE, ca la domnul sotz e buna ordine. am 28 de ani si inca nu sunt in stare sa imi tin hainele in prdine mai mult de doua zile. zici ca a trecut TAZ printre ele, si nu ma refer la flacaul lui monica-doc. :-)))
pt a le ordona, mi-ar trebui niste curaj zdravan...eventual dintr-o sticla...pacat ca nu se poate. :-))))))))
irina36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by andreea29
irinouka,felicitari!!!Inseamna ca la tine situatia nu e asa dramatica prin rafturi.Eu am ajuns la concluzia ca ne mai trebuie un sifonier deci degeaba ma apuc eu sa le scot din dulap, ca tot acolo trebuie sa le bag la loc
Asa ca nu ma mai apuc deloc!!Il astept pe sot sa-i dau vestea cea mare ca trebuie sa mai cumparam un sifonier,dulap,whatever....
alina tudor,spune-mi si mie de unde ai cumparat lucrusoarele respective din Ploiesti sa ma duc si eu sa iau
Anreea, le-am luat din bazarul..piata..sau cum s-o zice exact de la hale, nu stiu excat cum sa iti explic..a..pe linia de tramvai din spatele halei..sunt multe nashpetarii..dar sunt vreo 2 magazinashe de bebici care au excat aceleasi lucrusoare ca in bucur obor sau sir...
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina
31 si Stefania 
AMR 9 Saptamani
creata2008 spune:
Sau o mama in casa de alaturi, o zi de nastere in ziua respectiva, o gramada de prieteni care vin sa vada camera Mariucai si o dorinta imensa sa termini o data pentru totdeauna cu stresul aranjarii hainelor! Niciodata nu am fost ordonata cu hainele. Cu toate ca dezordinea mea are o ordine studiata si gasesc tot timpul ce am nevoie. Dar domnu' sot nu imi intelege logica, asa ca macar pentru el si tot a trebuit sa ma apuc de lucru. Cu mami alaturi, a durat doar vreo ora si ceva.
Bine ca ai terminat cu sertarele! Eu doar am mancat. Si am mai citit la cap. 87. Am ajuns la partea cu nasterea Andreei Marin. Foarte frumos... sa fie intr-un ceas bun! Sa se bucure de micuta!
quote:
Originally posted by irinouka
andreea29 spune:
aha,stiu pe unde zici,sar'na
quote:
Originally posted by alinaatudorquote:
Originally posted by andreea29
irinouka,felicitari!!!Inseamna ca la tine situatia nu e asa dramatica prin rafturi.Eu am ajuns la concluzia ca ne mai trebuie un sifonier deci degeaba ma apuc eu sa le scot din dulap, ca tot acolo trebuie sa le bag la loc
alina tudor,spune-mi si mie de unde ai cumparat lucrusoarele respective din Ploiesti sa ma duc si eu sa iau
Anreea, le-am luat din bazarul..piata..sau cum s-o zice exact de la hale, nu stiu excat cum sa iti explic..a..pe linia de tramvai din spatele halei..sunt multe nashpetarii..dar sunt vreo 2 magazinashe de bebici care au excat aceleasi lucrusoare ca in bucur obor sau sir...
Alina31 si Stefania
AMR 9 Saptamani

AMR 3 saptamani
Adica de ce ti-e frica nu scapi...