*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (89)*
Raspunsuri - Pagina 17
IrinaL spune:
Laura, din cate stiu eu buricul nu se mai panseaza, e suficienta clema aia de plastic pana cade bontul. Si zice ca e mai bine sa fie cat mai aerisit, sa se usuce mai repede. Scutecul e suficient. Vezi ca cele de la Happy new born au un decupaj special, care lasa buricul liber. Asta daca tii sa fie liber...
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Ufff si eu trebuie sa fac curatenie prin dulapurile cu haine, ca sa eliberez un raft/doua pt lucrusoarele lui bebe. N-am niciun cheeeef! Vreau sa stau numai in pat si sa dorm!
Sar'na pt lamuririle cu ceaiul pt lactatie. Am apucat si mi-am luat deja de fructe de anason, mai am de luat ceai de chimen si credeam ca nu am luat ce trebuie. Deci sa-l iau cu mine in spital? Eu ma gandeam sa-i las mamei mele si sa-mi aduca ea gata facut, dar cred ca-i mai la indemana sa mi-l faca acolo!
Fetelor luam si fase pt ombilic?![]()
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Irina 35+
Ileana
creata2008 spune:
Pai cum adica?? Tu esti in pragul nasterii, cu capusorul pe col si nu ai luat niciun numar de telefon pana acum??? Natalia... nu ne speria ca n-are cine sa ne anunte sa incepem cantecele de galerie! Pune mana repede, repede si baga 2-3 numere in memoria telefonului si da-ne si noua niste sms-uri, de control. Crezi ca mai apuci tu sa dai de veste pe forum? Sau faci si tu ca Virgo, iti iei laptop-ul cu tine in sala de nasteri si cartela de gprs, ca Monica-Doc??
quote:
Originally posted by NataliaS
Btw - tre sa-mi iau si eu date de contact de la niste zuze, just in case, daca ma apuca sa dau si eu sfoara in tara.
creata2008 spune:
Am vazut pozele lui Miri... de la seara sexoasa... super faine!!! Si decorul in casa, bestial!!! Felicitari, mi place mult!
micsunea spune:
Virgo, esti asa de frumoasa...
Miri-Mik, sper sa te simti mult mai bine dupa examen:-) Incerca sa te odihnesti, sa fii in forma pentru sarbatori!
Virgo, Ceska si fetele din Franta si prin alte tari din Europa de vest, nu stiu daca ati luat deja numere de telefon sau daca vi le-ati dat pe adresa comuna.
Eu mai trimit un mesaj cu coordonatele mele pe adresa zuzelor pe yahoo ca nu-l mai vad pe cel de l-am trimis acu ceva vreme. Puteti sa-mi scrieti si mie direct pe oepure@yahoo.com daca inca n-aveti pereche, ca sa va trimit GSM-ul meu. Asta just in case!
Pupici tuturor,
Micsunea 34+
Laura Ioana spune:
Irinuca
am vazut pe site-ul bebelusultau, fase ombilicale (3 buc 15 RON, am si comandat un pachet) care se pun de jur imprejurul burticii peste buricut si cica il tin mai strans. Pana mea, sper sa nu-mi para rau ca le-am luat. Daca m-or suna pt confirmarea comenzii le zic sa le scoata din comanda (IrinaL tu m-ai facut sa regret ca le-am luat
Cleme din alea unde se gasesc? Iti dau din spital? Se schimba in fiecare zi sau sta acolo o clema pana cade buricutul?).
37+
AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
docdecap spune:
buna fetele, am reusit sa intru si eu, si sa mai si recuperez (desi vreo 2 capitole le-am lasat complet balta).
Cred ca ar trebui sa facem la inceput sau sfrasitul capitolului un rezumat pentru zuzele mai putina active: subiecte discutate, poze noi, vesti de la medic si programari.
eu de miercuri seara bolesc racita cobza asa, la spartul targului. si ca sa fie misto tare, nu am nici internet de joi. am fost ca batuta in cap, bine ca febra n-am facut. inchipuiti-va ca era sa lesin stand intinsa pe spate!! mi se facuse rau de tot, deja vedeam stelute colorate in fata ochilor... daca eram in picioare ma asezam, asa ce naiba sa mai fac? m-am ridicat si am baut apa...o fi fost de la presiune pe vena cava, cine sa mai stie? da' azi am mai dat si eu cu nasul de aer curat si ma bucur tare!! Iar treaba ce sa mai zic? am zacut ca o lipitoare si am uzat butoanele de la telecomanda. Concediu pre-natal volens-nolens (ca ma tot plangeam ca ocupata sunt, le-am lasat toate pe sapt. asta, va imaginati. inclusiv shoppingul super-obositor si din cauza caruia am racit (incalzita in magazin, iesi afara, iara magazin etc etc)
azi am ajuns la birou, am recuperat ceva-ceva, Doamne-ajuta sa avem numai vesti bune de la Lala20 si Bianca!!
sper ca azi o sa platim internetul acasa(ca nu mi-am permis sa fac scandal cu datorii de vreo 5 luni) si o sa stau confortabil pe canapeluta cu laptopul in brate, ca in vremurile bune!!
ieri am facut 37 saptamani, si speram sa fie numai de bine,
Monica 37+ cu Serban
irinouka spune:
hahaaaaaaaaaaaaa!!!
am terminat opetariunea RAFTURI! nu imi vine sa cred.
bine, mi-au ramas doua cutii si o punga cu chestii care-l asteapta pe dragos sa le decida viitorul. dar am eliberat la greu pt lucrurile lui palugel, uraaaaa!
tin sa multumesc pe aceasta cale site-ului youtube.com si acestei piese absolut isterice care mi-a fost de mare ajutor:
http://www.youtube.com/watch?v=s4nVKn0l2mo
irina
36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
creata2008 spune:
Alinaaaaa, de-abia acum am citit si finalul povestii voastre... Sau ma rog, finalul cu nasterea, ca povestea de-acum incolo incepe! :D Emotionant, intr-adevar! Si ma bucur ca Luca a reactionat extraordinar de bine!
Va pup pe toti!
Sunt tot la capitolul 87, iar asta e 89! Deci reactionez cu incetinitorul. Iar acum fug la masa... ca mi-e cam foame!
NataliaS spune:
Creatzo...pai eu stau atat de aproape de maternitate incat cred ca daca imi iau laptopu' si ma chinui putin prind semnal de la rooterul din sufragerie![]()
![]()
![]()
Cred ca voi lua niste nr de tel ale celor care sunt mai active pe forum...in caz ca nu-s prea asaltate deja de alte zuze ![]()
Natalia 
Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
lorena_andreianu spune:
Lala, super sa aud vesti bune de voi! Tineti-o tot asa! 
Eu vin de la controlul lunar si m-a avertizat tanti a mea ca bebe e cam jos plasat (mi s-a lasat burta cam tare in ultimele 2 sapt) dar colul e ok (cat de cat) si dupa ea, voi naste mai iute. Mi-a zis sa ma odihnesc si sa nu fac deloc efort, ca sa nu nasc prematur, adica sa trec cu bine sarbatorile. Voilą...
Adica de ce ti-e frica nu scapi... 
Va pup, ma bag la siesta, ca mor de somn!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani