Fond de ten
Raspunsuri - Pagina 3
NinaR spune:
Am cumparat fond de ten Radiant professional Lumi - Lift la pretul de 46 ron. Am luat o nuanta apropiata tenului ca sa nu fie discrepanta intre gat si fata. Maine, dupa prima utilizare va voi spune cu s-a comportat ![]()
Orice fapta isi are rasplata ei
Nina
matiz spune:
Eu de 4 -5 ani folosesc numai L'OREAL fond de ten,pudra,blush,corector si creme.fondul e inffailible,insa cred ca am sa imi schimb gama ca m-am cam plictisit de l'real.as incerca ceva mai cremos.asta se transforma in pudra cand il aplic pe fata.apropo!caut de mult timp un luciu de obraz.imi puteti recomanda voi daca stiti?
Iza & Matei 21-09-2004
Camelia spune:
Eu am ten mixt si folosesc fondul de ten Revlon Color Stay.Acopera foarte bine si se mentine mai multe ore.Ce-i drept, eu pun si o pudra usoara peste.Am mai incercat si Dior, Estee Lauder sau Clinique dar de fiecare data m-am intors la Revlon.E foarte bun.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Carrye spune:
Nici nu vreau sa aud de Oriflame...:(
L'oreal, le-am incercat pe toate si nu m-a multumit nici unul ca raport pret/calitate. De fapt, nu mai suport deloc L'oreal, mi se par atat de scumpe si oricum nu sunt la adevarata lor calitate astea din Romania.
M-ai facut curioasa Camelia cu Revlon. Am avut niste produse Revlon acum cativa ani dar erau luate din Emirate iar eu tin foarte mult la tara de unde sunt cumparate. Nu imi scoate nimeni din cap ca astea aduse in Romania sunt mai proaste.
Oja e de o mie de ori mai buna decat Peggy Sage si am avut un rimel...jos palaria. Il face si pe Lancome-ul meu din baie.
Cu siguranta, am sa incerc fondul ala de ten. :) La ce pret este?
Camelia spune:
Carrye, fondul de ten Revlon e aici cam 16-17 euro.Nu e ieftin dar nici foarte scump.Ai dreptate, produsele din Ro nu sunt la fel cu cele de aici.Dar sa stii ca nu intotdeauna ies pe plus cu produsele de aici.De exemplu, am un ruj Max Factor excelent, cumparat din Ro.Aici nu l-am gasit niciodata:-(.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
tora97 spune:
L'oreal, Infaillible
poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Lemoni spune:
Eu sunt alergica la creme de fatza si fond de ten, singurul cu care ma impac bine este L'oreal Feel Naturale, asa ca vi-l recomand cu placere, toate prietenele mele au devenit adicte la el, chiar ca fell natural!
Annie80 spune:
eu folosesc Matte Cashmere (l'oreal evident) este singurul care sa potriveste la tenul meu mixt/gras nu se strange si tine toata ziua. si unde mai pun ca ascunde si pistruiasii mei
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Carrye spune:
Multumesc, Camelia. Nu mi se pare scump, avand in vedere ca intentionam sa dau 42 euro pe un fond de ten si riscam sa nu fie bun.