Fond de ten
Raspunsuri - Pagina 2
angelinajoli spune:
si eu am fata mixta si mi se strange fondul de ten pe fata si de aceea in viata mea am folosit de maxim 10 ori.Totusi cred ca o sa incerc si eu cu cel de la Vichi.Aveti idee cam costa?

NinaR spune:
Astazi voi cauta prin magazine fondul de ten Radiant, macar sa il incerc pe incheietura mainii sa fac o comparatie cu alte marci.
Orice fapta isi are rasplata ei
Nina
Carrye spune:
Asa facea si mama pana cand a intrat cu mine in cabinet la dermatologie si a auzit-o pe tipa cum imi spunea cat de bine face fondul de ten tenului si cum ma protejeaza. Tot ea mi-a povestit si despre Avon si Oriflame (aveam 14 ani). Dupa aceea, imi dadea ea bani de creme Vichy si fonduri de ten bune.
Nina, cauta in magazine Seventeen, ca Radiant asta este de la ei, o gama profesionala, ceva de genul asta. Eu am folosit intr-o vreme fondul de ten de la Seventeen, acela Time Plus, si este foarte foarte bun. Acopera foarte bine.
Max Factor despre care vorbeam este Lasting Performance. Foarte foarte bun, ma impac foarte bine cu el.
Doar ca as vrea sa imi iau si eu un fond de ten de la o casa mai mare si n-as vrea sa ma dezamageasca...
RalMar spune:
Eu folosesc de cativa ani buni doar L'Oreal Accord parfait si sunt foarte multumita de el. Cand il intind pe fata se transforma in pudra, are putere de acoperire foarte mare, e singurul fond de ten la care gasesc exact nuanta de care am nevoie si cel mai important lucru e ca rezista de dimineata pana seara, fara sa se stranga, sa apara pete lucioase pe fata, etc. Dar, niciodata nu mi-am cumparat fondul de ten din tara. Intotdeauna dau comanda in Italia sau Anglia. Cel din tara pare mai ciudat.
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Astazi voi cauta prin magazine fondul de ten Radiant, macar sa il incerc pe incheietura mainii sa fac o comparatie cu alte marci.
Orice fapta isi are rasplata ei
Nina
Poate tu ai sansa sa-l gasesti la mine in oras nu este.
Poti incerca si Time Plus de la seventeen este foarte bun si nu incarca tenul,nu da acel aspect de fata tencuita.
Daca rog pe cineva care foloseste Radiantul -Time proof sa posteze o poza ,va suparati. In obsesia mea pentru acest fond de ten vreau sa incerc sa-l caut si cu privirea .,poate ca0l au si nu stiu exact despre existanta lui,pentru ca atunci cand intreb se uita la mine ca la ...farfurii zburatoare.
Deci va rog mult daca se poate o poza sau un link unde-l pot vedea????????///

Monikka
cristicross spune:
Fetelor, eu am porii dilatati si am vazut pe Euforia o emisiune cu Geta Voinea.Acolo era invitata o make up artist care a dat intai pe fata cu un gel care acoperea porii si uniformiza fata, si apoi dadea cu fond de ten Tipa era din America.A auzit cineva de asa gel prin Romania.
Eu am tenul mixt si ma dau cu fond de ten Giordani de la Oriflame care este mai lichid, are si filtru UV si nu incarca fata.Apoi ma dau cu pudra.
PS: Puteti sa-mi spuneti daca pe acest forum exista vreo posibilitate de a fi anuntata cand primesti un raspuns? Voi cum urmariti subiectele care va intereseaza?
carolinah spune:
Eu folosesc de la Avene. Au o textura extraordinara, fina si usoara si acopera perfect.Se gasesc in farmaciile Sensiblu. Din aceeasi gama (Couvrance) au si niste corectoare foarte bune.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
cristina1974 spune:
Eu folosesc zi de zi pe cel de la L'Oreal, Infailible. Ma impac foarte bine cu el, si pe tot parcursul zilei, aspectul fetei e la fel de fresh ca atunci cand il aplic.
Precizez ca si tenul meu e mixt, insa nu am nici o problema.
Ajutati-o pe Sonia