2 teste pozitive !

2 teste pozitive ! | Autor: ionik76

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor ! Poate unele dintre voi ati citit ce scriam acum vreo luna, cand va intrebam E posibil sa fiu insarcinata ? Ei, bine, iata ca sunt!!! Si pe bune ca nu mai stiu acum cand s-a intamplat. Ca sa rezum, atunci imi facusem un test care iesise pozitiv, ce-i drept, era a doua liniuta slaba, dar era, o vazuse si sotul meu, pe urma urmatoarele 2 teste au fost negative si la cateva zile mi-a venit CM, asa ca mi-am luat gandul de la o sarcina. In a sasea sau a saptea zi, nu mai stiu exact, am avut contact sexual, ce-i drept, neprotejat, ca am zis ca nu se poate intampla nimic, abia daca mi se terminase CM. Dar ma tot simteam naspa, o stare generala proasta, oboseala, senzazie de greata, nu tot timpul, dar destul de des ca sa ma faca sa ma gandesc ca oi fi bolnava de ceva. Simtindu-ma rau, imi iau acum 2 zile un test si-l fac asa, la panarama. Stupoare!! Inca din primul minut a aparut a doua liniuta, clara ca apa de izvor. A doua zi dimineata, la prima urina, ca sa nu mai fie nici un dubiu, inca un test pozitiv. Azi ar trebui sa-mi vina CM, desi in ultima vreme mi-a venit cam la 26 de zile, iar azi e a 28-a, asa ca trebuia sa vina de acum 2 zile. Nu cred ca mai sunt sanse. Ma simt rau in continuare. Voi ce credeti, fetelor, am ramas de prima data, si am avut ciclu peste sarcina (ciclu normal, si ca durata si cantitativ), ca ma pun pe ganduri si primele teste, unul pozitiv, celelalte negative, si acum 2 pozitive fara dubii, sau e posibil sa fi ramas in a 6-a - a 7-a zi ? E cineva care a mai avut o experienta asemanatoare, ca eu ma simt deja panicata. Stabilisem cu sotul sa-i facem un fratior sau o surioara lui matei, dar sa incepem de la anul sa muncim la asta, chiar nu ma asteptam sa se intample acum, si sunt asa de bulversata ! Am momente cand ma bucur si realizez ca trebuie sa ma rog sa fie bine si sa fiu fericita, ca probabil asa a vrut Cel de Sus, cand sunt atatea femei care se chinuie sa faca copii, si am momente cand ma apuca panica la gandul ca trebuie s-o iau de la capat, cand organismul nici nu si-a revenit bine dupa prima sarcina, mi-e teama de felul in care o sa evolueze sarcina, ma gandesc ca poate multi or sa ma dispretuiasca, inclusiv sefa, cand or sa afle vestea, ma gandesc cum o sa ne descurcam financiar, desi stiu ca pb asta as fi avut-o oricand, ca nu e asta important si are Doamne-Doamne grija, of, nu mai stiu... Am nevoie de sprijinul vostru, fetelor, spunezi-mi ca fac bine ce fac, ca am luat decizia corecta !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut Ionik
pot sa-ti dau un sfat
nu te gindi nici o clipa ca te dispretuieste lumea sau sefa
in primul rind daca vrei acest copil chiar daca nu a venit programat gindeste-te la el sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara si fara probleme asta e ceea ce conteaza nu ce zice lumea
ca lumea e si rea si buna depinde de situatii si de cum le convine sa vada lucrurile(ma refer la lume in general nu la cineva anume) iar ciclu poate sa vina peste sarcina mie mi s-a intimplat dar nu stiu ce sa zic in cazul tau cu testul
daca faci analizele de singe bhcg iti arata nivelul si dr iti spune cite saptamini de sarcina ai
nu fi speriata si bucura-te
ai auzit sigur multe cazuri cind nu pot avea si se chinuie asa ca bucura-te si poate cum zici tu asa a vrut D-zeu ca de obicei se intimpla si nu intotdeauna se intimpla programat
succes si sarcina usoara

ticker

GIULIA-20/06/07

mai dire mai

Mergi la inceput