MAMICI DE ITALIA (17)
Raspunsuri - Pagina 2
micio spune:
Stefania, multzam de complimente, eu cam tanti aglaia, ca il aranjez mai mult pe fi'miu . Pai de soseste masina, vino sa vezi zapada, poate ii place si la bebelina si iese afara
Noapte buna la mamici si pitici!
slimatei spune:
noapte buna si somnic usor...
am ajuns cu bine acasa...multumim si eu speram ca vine odata cu ea..da' se pare ca avea si ea emotii..caci dupa i-a trecut...cred ca asteapta ziua de luni ...maine ne-a promis tati ca ne poarta la un film si la un peste....
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
katiapam spune:
Neata'
in dimineata asta am vazut si al doilea dintisor
cafeaua e gata
ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
bravo giulia
multam'de
mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2
slimatei spune:
ce zice ti de asta....
Roxali spune:
Neata!...la noi a ninsssss un pic , dar bucuria celor mici.
Off patimesc ceva bebelusi ptr dintisori, dar dupa sant tare dragalasi cu cate doi ...ptr primi doi a facut si putina febra al meu.
Slimatei tinem pumnii sa fie totul bine.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Slimatei-super frumoasa
sa o conduceti cu placere
Roxali-Giulia maninca si nu are febra numai ca e mereu nervozetta mai ales cind vrea sa doarma
ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
multumesc...sincer mie mi se pare mare tare...si cum n-am condus de atatia ani...mi-e cam...dar o sa ma obisnuiesc eu... caci sotza mi-a promis ca-mi cumpara pt. mine una mai mica..da' pana atunci..i-am spus sa-mi cumpere servici ca sa o mentin..dar sincer nu mai pot sa stau acas..stiu ca am sa fiu ocupata cu bb...darmacar ceva asa sa zic ca am si eu banutii mei..... si a zis ca incerca sa-mi faca rost..de unul mic...
katiapam spune:
Slimatei-eu iti zic tie stai linistita ca te inveti dar nu fac la fel si eu ca zic mereu ca ma obisnuiesc chiar daca e mare si am condus-o de putine ori ca totusi e prea mare,mi-am dorit una inalta sa vad strada de sus si imi place mult dar deocamdata calator
nu stiu de ce dar nu prea imi vine sa o conduc si daca tot asa fac e mai rau cu cit trece timpul trece si voglia.......
deci nu fa ca si mine
buon giro si pofta la peste
ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai