Herpesul genital
Traversez o problema si am nevoie de prieteni-prietene care cunosc mai multe amanunte despre acest lucru.Desi incerc sentimente de jena alaturi de situatie simt nevoia sa vorbesc cu voi despre asta.De circa o saptamina ma lupta cu o problema genitala-leziuni rosiatice,dureroase,durere tradusa prin usturime si prurit,care au aparut initial sub forma unei zone dureroase asemanatoare cu un cos sub pielea zonei perineale,extinsa ulterior in zona anala.
concomitent a aparut tumefactia dureroasa a ganglionilor din zona inginala.
Mi-am facut analize sumare-RPR=negativ,PROTEINA C REACTIVA-pozitiva.M-am prezentat la ginecolog,diagnosticul pus de medic prin simpla vizualizare a zonei-HERPES GENITAL.La examenul cu valve totul a fost in regula,respectiv col uterin curat,fara leziuni,pereti vaginali de asemenea fara leziuni,absenta secretiei patologice.Mi s-a recomandat ACICLOVIR tablete si unguent pentru aplicatii locale.
Nedumerirea mea este de unde am capatat-o.Sotul meu a avut relatii sexuale extraconjugale in urma cu un an,este ceea ce cunosc eu.Am ramas impreuna in ideea de a pastra familia,relatia dintre noi si in timpul acesta am avut si relatii intime,ultima fiind inainte cu circa 7-10zile de aparitia problemei la mine.El nu are absolut nimic.Ma intreb daca nu cumva a avut o alta relatie intima cu o alta femeie intre timp.Neaga cu vehementa acest lucru iar eu am sufletul macinat de indoieli.Nu stiu ce sa cred.
Voi ce cunoasteti despre acest lucru?Eruptia,manifestarea bolii apare imediat dupa infectare?
Pina acum nu am avut absolut nimic.Stau bine cu sanatatea fizica,am o greutate buna,nu am fost suprasolicitata ori supusa vreunui stress major.Oare el a calcat strimb iarasi?
Va multumesc din suflet,sint convinsa ca veti fi alaturi de mine impartasindu-mi din cunostintele voastre.
Incognito
mami de Ioan si Ioana-06.01.2003
Raspunsuri
XIO spune:
l poate sa fie infectat de asemenea , dar pana acum a nu te fi contaminat si pe tine , nu inseamna ca a calcat gresit acum . POate sa aiba acest virus de mai mult timp.
De asemenea daca tu sau el aveti herpes la nivelul gurii se poate sa te infectezi si genital.
Stiu ca e greu , dar nu te mai gandi la fel de fel de scenarii , acum axeaza-te pe tratament , du-l si pe sotul tau la consult sau na , intreaba-l daca a avut astfel de probleme.
onteaza doar ca de acum incolo atunci cand iti apare leziunea sa nu intre in contact chiar si indirect secretia de la nivelul ei cu degetele tale , iubitul tau .Adica o igiena riguroasa in timpul puseului acut .
Intreaba doctorul , acesta te va ajuta cu mai multe sfaturi si iti va explica mai bine despre ce este vorba!
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/