Copiluti de mai-iunie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Lucas!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, LUCAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

MULTUMEEEEEEEEEEEESC mult de tot pentru urari, sunteti extraordinare!!!oamenii cu adevarat insemnati nu se simt importanti, ci ii fac pe altii sa se simta importanti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

La multi ani Pisik!!!
La multi ani Lucas!!!
Sa fiti sanatoase si fericite si sa va indepliniti toate dorintele in noul an!!!

OlgaM, sper ca Maya se simte mai bine! Si Diana face ce spui tu acolo...vrea cand cu tati, cand cu mami cand cu bunica etc. De obicei se intampla asta cand nu are chef sa doarma. Eu sunt mai calma la fazele astea dar sotul meu abia isi stapaneste nervii. In ultima vreme s-a intamplat mai rar pentru ca mama ii spune povesti la culcare (ii vorbeste efectiv pana adoarme, de multe ori repeta povestile ceea ce eu una nu am rabdare sa fac) asa ca o prefera pe ea. Mai are preferinte cand e de schimbat chilotelul (mami sau bunica), cand e de imbracat pijamaua, de spalat pe dinti si tot asa...asta e, cred ca sunt faze pe care le fac majoritatea copiilor.

Florentina ce idee frumoasa sa va intalniti de Craciun!!! Bravo, va invidiez!!!

Diana mea e sensibila rau...se schimba imediat la fata nu numai daca o cearta cineva (as zice ca asta se intampla rar) dar si atunci cand face ceva rau si probabil se asteapta sa fie certata. Zilele trecute s-a tot jucat cu globurile din pom si i-am tot spus sa fie atenta sa nu le sparga ca se taie la mana. Bineinteles ca inevitabilul s-a produs, a scapat un glob pe parchet si s-a facut tandari. Si eu si tat-su ne-am speriat si ne-am ridicat imediat (poate cam brusc) sa o luam de langa cioburi. Am vazut-o ca s-a schimbat la fata si i-am spus ca nu-i nimic, hai sa strangem cioburile ca ne taiem...nici nu am apucat sa ajung la bucatarie sa iau matura ca a venit alergand dupa mine sa o iau in brate si a inceput sa planga. Degeaba i-am spus ca mami si tati o iubesc si nu o cearta, ca se mai intampla sa se mai sparga cate un glob, ca cumparam altele etc. ea si-a bagat capul in umarul meu si a plans cu suspine. Pe mine ma cam descumpaneste chestia asta, parca e prea sensibila pentru un copil de nici 3 ani...

Nu am vazut decat pozele Gabitzei (ce frumos va sta la toti...trei, ca se pune si burtica), ma duc sa mai vad si altele.

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Tocmai ne-am intors acasa, am facut o tura de plimbare si cumparaturi cu pitik, acuma doarme fericita ca s-a dat pe calusei de toti banii. A venit frigul si la noi, e inghetat afara si bate un vant de te taie...vine de pe mare, au zis la stiri ca are 120 km/h...numai la Venezia sa nu fii zilele astea...la noi ajunge mult mai domol totusi.

Deci sa va zic de ieri... a iesit super! toata lumea multumita...a plecat soacra-mea mandra de nu-si mai incapea in piele, l-a vazut pe "puiutzul ei" (adica sotul, e cel mai mic dintre frati) bine si casa aranjata si pitika i-a aratat toate jucariile si ...ce mai...ne-am simtit bine toti. Pana la urma a venit si cumnata-mea cu fii-su mofturosu' si a fost ok, le-a placut la toti potolul si am facut o gramada de bis-uri!
Scriu meniul, poate va intereseaza ca idee:
aperitiv: platou cu mozzarelle mici, rosii mici, sunca cruda, masline, salam sopressa, paine 2 feluri (porumb, masline).
felul 1: ciorba de curcan cu legume
felul 2: cartofi "frantuzesti" picanti, la cuptor.
garnitura: salata de sfecla rosie cu hrean si salata verde asortata.
desert: panettone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt amarata fleasca. M-a sunat asistenta doctoritei care-mi urmareste sarcina ca a venit de la Medlife rezultatul de la dublu test. Si cica e cu risc. Nu mi-a zis nici un rezultat sau cifra prin telefon. Sa ma duc sa vorbesc cu doctorita sa-mi zica ea ce si cum.
Si uite cum stau eu cu ghimpele in inima acum Ma duc joi la ea.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Sanatate bolnaviorilor!

Nelia, cum te mai simti? aveam o reteta din formula-as ptr eliminat pietrele de la rinichi fara durere, se bea ceai din radacini de patrunjel...aveti asa ceva in Canada?...zi-mi daca vrei sa caut reteta.
OlgaM, din nou felicitari pentru job!

Si Alyssa face capricii, am observat ca are perioade, uneori e copilul-model dar alteori iti vine s-o tii in bataie de dimineata pana seara. Acuma nu va ganditi ca o bat pe biata pitik...mai primeste uneori o palma la fund atunci cand "se umple paharul" dar in rest discutam si rezolvam. La noi functioneaza alternativele, daca nu vrea o chestie o las sa aleaga altceva sau o amenintz si atunci accepta de buna voie...de exemplu nu accepta ciorapi/papuci in casa si vrea desculta dar gresia e rece, atunci ii explic frumos ca trebuie sa se incalte altfel se imbolnaveste si daca e bolnava trebuie sa bea sirop (il uraste!) si sa faca aerosol + curatat nasul cu pompa (e terorizata!) si atunci ma lasa s-o incaltz cu ciorapi grosi sau papucei de casa, ce vrea ea. De obicei o intreb ce vrea sa manance (2 variante), ce film vrea sa vada, daca mergem afara, etc. Avem si momente cand nu se discuta (ex. mers la pediatru sau altundeva cu programare si ne grabim), stiu ca nu e tocmai ortodoxa metoda dar folosesc "te imbraci sau iei bataie", "vii sau plec fara tine"...de obicei intelege, oricum in limita posibilitatilor plecam cu mult avans ca sa nu fie nevoie de urlete, o las sa se joace cu mingea sau bicicleta afara inainte sa urce in masina. Mai are fixuri cu unele obiecte care trebuie sa stea unde si cum le pune ea altfel e sfarsitul lumii, in rest nu face nazuri si nu are preferinte intre mine si tac-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, poate a alarma falsa. Nu ti-a dat detalii? Nu poti sa grabesti vizita la dr? Sper din tot sufletul sa fie alarma falsa.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Gabitza mama, stai linistita! imi pare tare rau ca te fierbi si sper sa te linistesti cat mai repede! era clar ca iese cu risc DAR nu pentru ca ar avea bebe vreo problema ci pentru ca asa is testele astea, pur PROBABILISTICE, la tine probabil e din cauza varstei ca ai deja 40 e ani...te rog sa fii increzatoare, bebe e bine, sunt sigura de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani Pisik!
La multi ani Lucas!
Sa fiti sanatoase si iubite.

Gabitza, sper sa nuf ie nimic rau, iti tin pumnii. Curaj
Flore, ar fi frumos, eu una nu am timp sa urmaresc subiectul tot timpul dar daca reusiti sa va organizati venim si noi si cotizam.

in loc sa am si eu mai multa liniste de sarbatori am atat de lucru caIparca nu am sa termin niciodata

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput