Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47
Raspunsuri - Pagina 8
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!
Iyoana LA MULTI ANI!Anul acesta sigur se intampla ceva....minunea mult asteptata!
Kora
CARPE DIEM!
Multumesc mult Korisor! Doamne Ajuta!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Hera25 spune:
Iyoana La Multi Ani sigur vei reusi anul asta sa-ti indeplinesti visul cel mare de a fi mamica.
lucialu spune:
La multi ani Iyoana si tuturor Ioanelor "sub acoperire" incognito ori ne-incognito!Sa ne traiti o suta de ani sanatoase si voioase,sa fiti iubite si implinite sufleteste!
Vali asteptam pozici noi cu printesa ta roz!
Cristy o sa vina si la tine o mica purtatoare de botosei.Ai incredere ca o sa-ti dea DD si tie!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Bluel spune:
LA MULTI ANI tuturor!
Fetelor, am o veste mare , chiar de Craciun am primit un cadou neasteptat: II liniute. Si cand te gandesti ca acum un an pe vremea asta ma pregateam de Diphereline, de bufeuri , apoi de o operatie pe care n-am mai facut-o la recomandarea lui Tutu si acum ...nu imi vine sa cred! Pana la urma la mine nu a fost o problema de conceptie (3-4 luni de incercari la nimereala, fara calcule, monitorizari, etc) si sper sa pot duce sarcina la capat in coditiile in care am un uter plin de fibroame de toate marimile si tipurile.
Vali, chiar ca mi-ai predat stafeta, mai tii minte ce te rugam?
Va pup pe toate si 2008 sa va aduca tuturor celor care isi doresc cate un bb!
KoraPop spune:
BLUEL FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!!!!Ai primit cel mai frumos cadou de Craciun,ai grija de comoara din burtica!
Kora
CARPE DIEM!
felix76 spune:
Felicitari Bluel! Ma bucur ca ai primit un cadou asa frumos de Craciun! Sa ai o sarcina usoara!
Felix
lucialu spune:
Blueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ai reusit!!!
FELICITAAAAAAAAAAAAAARI!!!!!!!!!!!! Mare-i minunea lui DD!!!Ce cadou MINUNAT ai primit de Craciun!!!
Sa ai grija de tine si incredere mare ca totul trebuie sa fie bine!!!Sarcina uosara si BB la termen sanatos si voios ca mamica lui!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rocsy2007 spune:
Buna fetele! Nu am mai intrat de ceva timp pe aici. Acum am revenit cu forte proaspete.
va urez La multi Ani si sa dea domnul ca toate dorntele sa ni se indeplineasca in acest an. Cele care ne dorim copii sa reusim iar cele care au sa se bucure de ei.
Azi l-am sunat pe Tutu sa ma programez pentru laparoscopie. Si mi-a zis sa ii trimit un sms cu numele meu si sterilitate. Ce se intampla de acum incolo? Imi va trimite un mesaj cu data programarii? Cum sa procedez? Mesajul l-am trimis pe numarul lui. am facut bine sau trebuia sa il trimit pe numarul de programari? Va rog din suflet sa ma scoateti din ceata asta.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
Buna fetele! Nu am mai intrat de ceva timp pe aici. Acum am revenit cu forte proaspete.
va urez La multi Ani si sa dea domnul ca toate dorntele sa ni se indeplineasca in acest an. Cele care ne dorim copii sa reusim iar cele care au sa se bucure de ei.
Azi l-am sunat pe Tutu sa ma programez pentru laparoscopie. Si mi-a zis sa ii trimit un sms cu numele meu si sterilitate. Ce se intampla de acum incolo? Imi va trimite un mesaj cu data programarii? Cum sa procedez? Mesajul l-am trimis pe numarul lui. am facut bine sau trebuia sa il trimit pe numarul de programari? Va rog din suflet sa ma scoateti din ceata asta.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png