Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

vreau si eu o printesa roz...

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna seara fetelor,
Revin si eu dupa o pauza mai indelungata la acest topic.
Am fost si eu operata de dr T prin laparo si mi-a fost descoperita endometrioza. Si revin dupa o perioada de 6 luni de tratament cu Diphereline.
Ieri mi-a venit si mie CM-ul dupa 104 zile de menopauza.
Maine il voi suna si eu pe dl. T pt a incepe monitorizarile.
Eu nu am mai fost de 6 luni la dansul la cabinet si nu mai stiu dc s-au mai facut ceva modificari in privinta cabinetului particular sau a programului.
As vrea sa ma ajutati cu cateva raspunsurim dc tot acolo a ramas cabinetul si dc martea si joia e sau nu la cabinet (caci inainte nu era in zilele alea).
Va multumesc si le urez fetelor noi mult succes.
Va pup si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

iyoana, sotul meu este OK , nu are nimik, problema eu sunt si as vrea totusi sa mai merg si la alt medic, ca cel la care merg eu , parca bate pasul p loc.
Ne dorim un Bb de 6 ani , dar minunea nu s-a intamplat,.
Daka puteti sa imi dati un nr de telefon , la care imi pot face programare , va rog din suflet.
Va multumesc si va doresc ceea ce imi doresc si eu .
Mult asteptatul Bb.
Pupici la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Noname gasesti nr de tel pt programari pe prima pagina la informatii utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

HERA 25 mersi mult
Pupicei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetele!

Anul trecut mi-a spus Tutu sa il sun la inceputl lui ianuarie sa ma programeze la laparo. L-am sunat, pe numarul lui (cu 39 la sfarsit) si nu la cabinet, de vreo cateva ori dar nu raspunde. Cum sa procedez? Daca o sun pe Ramona in orele de program de la cabinet ma poate programa atunci la laparo?

Va rog ajutati-ma ca tare imi doresc si eu un bebe!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Felix, stiam ca dimineata dr. T este la spital, e posibil sa fie in operatii sau alte interventii, deci cred ca iti va fi greu sa-l prinzi acum, de dimineata. Mai incearca dupa pranz. Succes si rezultat beton la laparo!

Cristy, vezi ca e un subiect pe forum despre endometrioza, stiu ca fetele mai faceau tratamente naturiste si / sau homeopate care se pare ca dau rezultate. Si mai sunt si niste retete de mancare postate de Zenobia pe prima pagina, care fac parte tot din regimul de endo.
Ai grija de tine si sanatate!

Hera, am o prietena graviduta care a fost programata de mai multe ori la cabinet in zile de marti si joi. Chiar si maine, pe 8 ianuarie, e programata. Se pare ca si-a schimbat programul dr. T...
Succes!

La Multi Ani celor care isi serbeaza azi ziua de Sfantul Ioan (including me ), sanatate si multa fericire va doresc!

iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi, de Sfantul Ion.

Iyoana, mersic de raspunsul prompt! Voi incerca sa il mai sun pe Tutu dupa 12, sper sa poata raspunde.

Va pup si va urez petrecere frumoasa!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ONOMASTICA!

Iyoana LA MULTI ANI!Anul acesta sigur se intampla ceva....minunea mult asteptata!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Felix76 si eu voi incerca azi sa-l sun pe dr T, sa vedem ce vom face in continuare. Si am incercat de dimineata sa-l sun si nu mi-a raspuns.
Dar asa cum spune Iyoana e posibil sa fie in operatii asa ca mai bine sa incercam dupa ora 13.
Sa-mi zici si mie dc ai reusit sa vb cu el te rog mult si iti voi spune si eu cand am reusit.

Si am uitat: LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele de Ion/Ioana.

Mergi la inceput