Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru 47
Raspunsuri - Pagina 4
mihailescu teodora spune:
Offff,dragele mele,ce repede trece timpul!Nu-mi vine sa cred ca anul trecut pe vremea asta eram proaspat laparoscopiata si nici nu banuiam ce fericire urma sa ma astepte in urmatoarea luna!
Sa va ajute Dumnezeu tuturor sa va vedeti visul cu ochii,asa cum mi l-am vazut si eu!
Vali,scumpa,ai o minune de fetitza!Sa-ti traiasca!
Mmc_nd,multa putere,iubita,sa ai incredere ca vei reusi!
Un pupic dulce-dulce de la mine si scumpetea mea!
Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
vali_delide spune:
Dragele mele,
Va urez tuturor un Craciun fericit si linistit si un an 2008 plin de bucurii, teste cu doua liniute, burtici si bebelusi...sa ne dea Dumnezeu sanatate tuturor.
Va pup si va doresc tot ce e mai frumos pe lume.Sarbatori fericite!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
anaconda2 spune:
Buna fetele ! Am facut acum 2 zile laparo , si pe 26 trebuie sa merg sa-mi scoata firele . Nu stiu cum sa procedez , poate ma ajutati voi cu ceva informatii va rog . Merg tot la etj 2 sa-l caut pe Tutu , sau jos la cabinet ? ca nu mi-a spus nimic in sensul acesta . Si daca urc la 2 , trebuie sa ma schimb in halat si papuci jos la vestiar ?
Zenobia spune:
Anaconda, te duci la et. 2 pe la 8 si il astepti sa iasa de la raport (dureaza vreo 10-15 min) si ii spui de ce ai venit. Nu e nevoie sa te schimbi pentru scosul firelor, intr-un minut esti gata. Ai vorbit cu Tutu? Ce ai aflat, ce a gasit?
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
c.myry spune:
Buna seara,
Va urez tuturor un Craciun fericit si linistit frumos alaturi de cei dragi, iar noul an sa va aduca multa sanatate,dragoste,cat mai multe liniute rosii si bebelusi
sanatosi!
Craciun Fericit!
myry 17+
Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Mada28 spune:
Acum in ajun de Craciun, va doresc sanatate, bucurii si multa liniste. Fie ca acest Craciun sa va aduca ce mi-a adus mie Craciunul din 2006 (o veste minunata ca vine bebe).
Cu ajutorul lui Dumnezeu si a lui dr. T am un baietel minunat ce in a doua zi de Craciun va face 3 luni.
Sperati si credeti in sansa voastra. Daca veti vedea mesajele de anul trecut veti vedea ca i-am cerut lui Mos Craciun (eram dupa un tratament cu diphereline si asteptam ciclul ca sa ma operez laparoscopic- am un fibrom) - un bebe.
Si el mi l-a adus. Ciclul nu a mai venit si pe 23 ianuarie am avut un test pozitiv. Am avut o sarcina minunata, supravegheata indeaproape de dr.T dar fara probleme. Din cauza fibromului am nascut prin cezariana dar opertia am trait-o cu zambetul pe buze.
Si am o mandrete de flacau. Va pup.
Sarbatori Fericite, Speranta si Credinta.
andreeaiosif spune:
am intrat sa va spun ca trebuie sa aveti incredere, endometrioza poate fi depasita! eu am endo, am fost operata si am ramas cu un singur ovar de la 20 de ani si acum am un baietel de 4 luni! l-am nascut la 34 ani, dupa 2 ani de asteptare, dar am reusit! si veti reusi si voi! am ramas insarcinata natural, fara tratament, la 1 an dupa o laparo exploratorie la care mi s-au scos aderentele.
va urez toate cele bune in Anul Nou si bebe curand!
Anca Wish spune:
Buna ziua, fetelor si la multi ani!
Am o rugaminte la voi. Stiu ca tutunaru conlucreaza cu un homeopat bun. Ma puteti ajuta cu un numar de telefon unde se poate face o consultatie?
Astept un PM si va multumesc.
Sa aveti un an viitor minunat si prima pagina sa se umple cu .
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
Avalon spune:
Anca, dr.Tutunaru colaboreaza si recomanda ca homeopat pe dr. Ivanuta tel 0724383658 si are cabinetul in Militari pe la Lujerului.
silvy24 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris demult pe forum dar sper sa ma reprimiti cu bratele deschise. Sunt trecuta si in lista de la inceputul forumului. Am fost pacienta dr. T in primavera acestui an dupa care am preferat sa merg la o doctorita care este mai aproape de casa. Din pacate, in aceasta toamna am aflat lucruri deloc placate despre starea mela de sanatate si deoarece voi incepe iar sa merg la dr. T as vrea sa le treceti in lista “bubelor”.
Asadar, am aflat prima data ca am 3 tipuri de infectii (micoplasma, ureaplasma si gardnerela) si am scapat de toate 3. Apoi am aflat ca am un chist de 3 cm pe ovarul stang despre care dr. mi-a spus ca ar putea fi provocat de o dereglare hormonala. Am scapat si de acesta si ar fi trebuit sa urmeze testele hormonale cand m-am trezit cu un papanicolau in neregula. Diagnosticul paps era: leziuni precanceroase. Aceste leziuni ar fi trebuit cauterizate daca tipizarea HPV care a urmat ar fi ierist in regula. Dar, nu a fost asa, si am aflat ca am virusul HPV 35. Asta insemna ca trebuia sa recurg la conizatie, adica taierea unei bucatele in forma de con din col, adica indepartarea partii care contine leziunile. Nu am facut inca acest lucru, deoarece am simtit nevoie de o perioada in care sa ma gandesc la toa1te astea, sa-mi pun mintea si sufletul in ordine. Perioada aceasta s-a terminat, a durat cam 2 luni, si am luat decizia de a ma reintoarce la dr. T. In aceste 2 luni m-am linistit, m-am autosugestionat, si am urmat un tratament naturist cu produse per baza de aloe vera. Acum vreau sa vad ce spune dr. T. Daca nu mi-au trecut leziunile si dr. T spune ca tre sa facem conizatie, asta e…. Daca mi-au trecut trecem la faza in care vedem de ce nu raman gravidutza.
Asadar, as vrea sa treceti la lista “bubelor”: leziuni precanceroase pe col si virusul HPV 35. (ca de celalalte am scapat).
Va pup si revin cu noutati dup ace ajung la dr. T.
P.S.: De ce nu merge sa sun la 0720.099.299 pt a ma programa? Am vazut de la voi ca nu e in concediu dr T.