LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

alessia

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

zmeul
maya

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

deea si eu am obs la d ca doarme mai bine cu capul pe o perna. si ma gandeam sa iau mai multe mici, el oricum se invarte prin tot patul noaptea, deci o singura perna speciala ar fi inutila. o sa iau cateva mici si o sa le pun acolo. daca are nevoie..sa se serveasca

laura bine ca esti tu smechera si stai la cucuietii din deal. si ca aveti zapada. aici nu mai e nici strop. m- a ofticat si lavinia cu frumusetea aia de mihaita in frumusetea aia de zapada... ah...daca mai pune si canada vreo poza cu zapezi ....nu stiu ce fac..

asiza si noi la fel cu mucii. ieri era deja aproape gata (mai putin de o sapt l-au tinut), am iesit pana in carfur si..iar se ineaca, nu poate sa doarma...

ha ha...poza aia pe care a aratat-o dayanara e super tare. aia e pozitia lui d de supt. si cu un picior in aer

teutz si un pupic maaare pt ratusca

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

danutz nici eu nu l-as scoate. nu atat din cauza de febra cat de maraiala. daca nu se simte bine..daca nu te trage de maneca sa iesiti pe usa...d a iesit cam 15-30 min/zi in ultimele zile. mereu a aparut cate ceva....

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Teutz...nota 10 cu stelute duble
Asiza ce-i aia Almette?
tema cu mancatul bucatelelor: in ultimul timp au mare succes macaroanele: le fierb si razalesc putin cascaval..mananca pe rupte...cu mana, macaroane intregi de marimea visinei...

tema sapunurilor&sampoanelor: tentatia de a-i face spumica multa in vanita am avut..nu pt ca n-aveam sampon pt bebei ci pt ca sampoanele si sapunurile spaniole pt bebei fac prea putina spuma...cica pt relaxarea bebeului nu de spuma-i nevoie...si daca faceti mai mult de o data pe zi baie copilului(eu ii faceam vara si de 3 ori) e recomandat a nu se utiliza sapun decat o data. Se distruge ph pielii...ceva de genu asta...Johnson baby un gel alb mare cu albatru....face spuma de umple vana...

danutz...37.9º... paracetamol infantil cantitate minima. Asta i-am dat eu..chit ca in urgente asta nu s-a considerat febra...

Marg la vazut poze

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Alessia

Flore sa-ti traiasca frumusetea blonda si delicata! Sa fie sanatoasa si voioasa.

Maya

Felicitari mami ingeras.

Andrei de monique

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

vad ca nu doar la mine se intampla..pfiu..am rasuflat usurata...nu reusesc niciodata sa il inchid pe d la fermoarul de la geaca pana sus. niciodata. la nici o geaca. deci e ei de vina, copilu' e perfect, evident

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

le puneti copiilor baby einstein?

Dani incepe sa reziste cate 10 min in fata televizorului

http://www.youtube.com/watch?v=M5bcrxfbGTM&feature=related

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

De la conu Grigore citire:

Sunt tare chinuit .. avem zilele astea un program infernal. De ieri a inceput.. cu chef la Alexia, unde nu stiam ce sa aleg din asa multitudine de jucarii.. care mai de care mai frumoasa si mai imbietoare.. I-am admirat si casuta aranjata super, (mami s-a indragostit de faianta din baie) si mobila portocalie, portocalie, portocalie.. La inceput fusei o leaca mai marait si ma refugiam la mami/tati in brate.. ca mi-era foame rau (ca mama n-a apucat sa ma hraneasca cum se cuvine pe drum), da dupa o masa copioasa i-a mai venit barbatului inima la loc. Si-am purces chiar in explorare.. ajungand de la oglinda care ingrasa , pan la usa camerei unde erau inchise Natasa si prietena ei. Am admirat-o pe Alexia, frumos aranjata cu rochita si lalala, care deja a luat-o bine la picior.. si, la unele melodii, parea ca astepta s-o invit la dantuiala.. dara eu ma faceam ca ploua. Tin sa mai spun ca tortul a fost o nebunie si mi-a placut tare mult.

Apoi, ca oricarui barbat, dup-o masa copioasa si antren cu fete... m-a luat un soooomn. Asa ca mama si tata m-au incotosmanit bine, bine si m-au plimbat prin parc sa-mi fac somnul. Ei erau o leaca inghetati si zgribuliti.. dara eu n-avem treaba in paturica, lalala.

Ca apoi am luat-o spre alt chef. De data asta cu mai multi adulti. Unde initial n-am vrut sa ma dau jos din brate de la mama; ma agatam disperat si-mi indesam capul in ea.. ca o maimutica. Dar incet, incet am descoperit ca si nenicii aia is suficient de simpatici si ca merita sa ma dau jos si sa vad ce-mi ofera mediul.. am gasit multe globuri din plastic rosii, albastre, verzi, mov si beteala si stelute si... cu care ma puteam juca.. o nebunie. Pasamite nenicii aceia impodobeau bradul. Si-am primit si cadouri.. de la unul, mos Craciun. Cica o sa-l cunosc mai incolo.

Azi o luam de la capat.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

sunt oficial idioata. am cautat de nush cate ori pe youtube baby einstein.si n am gasit, evident.... lui d ii plac www.youtube.com/watch?v=audO2IBVQQw&feature=related" target="_blank">los tres cerditos. mi a trimis cineva pe mess odata linkul si cum i a vazut...aseara a vrut sa vada de 2 ori, rade mereu cand apare lupul. eu ma chinui sa inteleg macar refrenul...la tv nu se uita, sta aproape mereu aprins, doar daca e reclama aia cu brother lee (ii place melodia) sau aia cu fulga (ii place vaca).

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput