produse cosmetice periculoase

produse cosmetice periculoase | Autor: b.daria

Link direct la acest mesaj

Am mari probleme cu matreata si cineva mi-a recomandat un sampon, "Blue Cap" scrie pe el, pe care l-am luat din farmacie.
L-am folosit de vreo 2 ori si am zis sa si caut pe net, poate gasesc pareri, ceva...

ei bine, si nu mare mi-a fost mirarea cand primul link ce mi-a aparaut cand am scris "blue cap shampoo" a fost http://www.medicalnewstoday.com/articles/16706.php

si nu e orice site sau vreun forum, unde doar sa isi dea lumea cu parerea... In plus, articolul e foarte vechi, ma intreb ce mai cauta pe piata un produs despre care se stie ca e periculos, atat de periculos incat in canada l-au scos definitiv de pe piata...

am vrut sa va spun si voua si sa va intreb daca aveti cumva experiente asemanatoare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Samponul anti-matreata Head&Shoulders!!! L-a folosit tata ca n-a stiut ce sa isi cumpere de unul singur si dupa ce l-a folosit i-au lacrimat ochii toata ziua plus ca pe frunte parca era ars. Rosu tot! Nu mi-a venit sa cred. Este ingrozitor de toxic. Ar trebui retras, imi vine sa vars cand vad ca i se mai face si atata reclama cu inversunare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by Carrye

Samponul anti-matreata Head&Shoulders!!! L-a folosit tata ca n-a stiut ce sa isi cumpere de unul singur si dupa ce l-a folosit i-au lacrimat ochii toata ziua plus ca pe frunte parca era ars. Rosu tot! Nu mi-a venit sa cred. Este ingrozitor de toxic. Ar trebui retras, imi vine sa vars cand vad ca i se mai face si atata reclama cu inversunare.

Carry te-ai gandit ca se poate ca tatal tau sa fie alergic la una sin substantele continute de acel sampon si de fapt acel sampon sa fie perfect Ok?
Sincer,nu samponul e toxic,cred doar ca tatal tau este alegic la ceva ce contine acel sampon.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Eu am folosit acest sampon si nu am avut nimic.Deci se poate sa fie alergic.

Mergi la inceput

Tot ce se poate, fetelor! Dar arata groaznic fata lui!
Si oricum, am auzit ca este unul dintre cele mai chimice sampoane.
L-a folosit mai mult timp si nu se intampla nimic doar ca acum ultima data, se grabea foarte tare si s-a spalat la par deasupra cazii cu capul in jos si toata spuma aia i-a venit pe frunte. Daca nu se vede nimic nu inseamna ca este cel mai bun sampon de pe lume.
Eu l-as scoate de pe piata.
Slava Domnului, i-am cumparat Klorane, si a scapat de probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Cat costa acest klorane,ca am auzit ca e si impotriva caderii parului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:

Tot ce se poate, fetelor! Dar arata groaznic fata lui!
L-a folosit mai mult timp si nu se intampla nimic doar ca acum ultima data, se grabea foarte tare si s-a spalat la par deasupra cazii cu capul in jos si toata spuma aia i-a venit pe frunte. Daca nu se vede nimic nu inseamna ca este cel mai bun sampon de pe lume.
Eu l-as scoate de pe piata.
Slava Domnului, i-am cumparat Klorane, si a scapat de probleme.

E sigur alergia la una din componente.
De ce sa fie scos de pe piata? Unora le prieste.Si apoi,toate sampoanele contin chimicale...depinde de sensibilitatea fiecaruia.

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:

sampoanele sunt niste produse chimice . asa ca "cele mai" sau "mai putin" nu isi au rostul . asa cum au zis si fetele, este clar ca tatal tau are alergie la unul dintre componentii produsului... din pacate se poate intampla oricui.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Sunt de acord cu ce zice Roxana... De exemplu, si sotul meu este foarte alergic... una din substantele care il "ataca" este triclosanul... face urat de tot. Dar eu folosesc fara probleme acele produse, chiar imi fac bine (de ex. deodorantul solid cu Aloe de la Forever). Sau: el nu poate folosi ca deodorant decat pe cele crema de la Avon, orice altceva ii provoaca reactii alergice. Si unele parfumuri il ataca, asa incat se da cu ele mai mult pe haine (captuseala sacoului etc).
Asa ca nu toate produsele sunt toxice, doar unele persoane sunt mai sensibile.

Mergi la inceput

Klorane costa in jur de 26 lei. Sunt mai multe variante, in functie de tipul de par.
Si nu am folosit expresia "cel mai chimic" in necunostinta de cauza, intamplator stiu foarte bine ce inseamna chimia.
Ok, in concluzie, pentru mine dupa ce am vazut ce a patit tata, samponul ala este sub orice critica. Nu cumpar nimic cosmetic daca nu este din farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Initial creeata de b.daria
ei bine, si nu mare mi-a fost mirarea cand primul link ce mi-a aparaut cand am scris "blue cap shampoo" a fost http://www.medicalnewstoday.com/articles/16706.php

Mai rau este ca mie mi l-a recomandat recent un medic dermatolog!!!! Si am mai dat si o poala de bani pe el!

Mergi la inceput