* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *
Raspunsuri - Pagina 3
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by Ellenuta
hmmmm .. gina ... o pasarica imi spune ca tu urmezi ..
si noapte bunaaaaaaaaaaa ca asa stau pana maine dimineata!37
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC![]()
Chiar acum am de facut ceva gogosi si daca o fi sa fie asa, mi-e ca m-oi trezi cu puiul intre picioare!Fiind la al 3-lea,de aceasta data se prea poate sa paseasca singur afara.38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Gina mamico, si de gogosi mi-e o pofta de mor!!! Am postat si la sectiunea cu bucataria o intrebare despre retete de gogosi! (ca din pacate nu ma prea pricep sa fac
)Ai grija cu bebicul, nu te obosi prea tare, sa nu te apuce nasterea asa brusc!
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Ellenutaquote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by Ellenuta
hmmmm .. gina ... o pasarica imi spune ca tu urmezi ..
si noapte bunaaaaaaaaaaa ca asa stau pana maine dimineata!37
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC![]()
Chiar acum am de facut ceva gogosi si daca o fi sa fie asa, mi-e ca m-oi trezi cu puiul intre picioare!Fiind la al 3-lea,de aceasta data se prea poate sa paseasca singur afara.38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
gina ... foarte tare .. sa paseasca singur afara ..37
EVA MARIA
AMR 3 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC![]()
Hehehhhh,io's pusa pe shotii!

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Tinna S. spune:
Zuzici de data asta chiar va zic noapte buna si eu!
Ma duc la culcush ca maine o sa fiu chioara de somn ![]()
V-am pupat!
Tina
31+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 9 saptamani !!!
Gina M spune:
Tinna - uite AICI cateva feluri de preparare.

38+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
irlandeza spune:
nOAPTE BUNA VA SPUN SI EU. gINA, SPOR LA GOGOSI.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 19 zile !!! 
NataliaS spune:
Cred ca mai bine spun Buna dimineata! decat Buna Seara!, dar pana am citit ce ati scris cat am lipsit...
Ginger - felicitari mamico! si refacere usoara. Sa ai parte de copiluti sanatosi, frumosi, mancaciosi si sa iti umple sufletul de bucurii!

Babee 

Gatta - si eu sunt ca tine cu aciditatea acum

si deja am inghitit si maalox degeaba...uff ca mor de ciuda, salata de beouf mi-a trebuit la 9 seara...asta am! referitor la pozele mele...mersi de aprecieri;din pacate ti se pare ca n-am pus pe mine...am din plin; nu asa de mult cat am pus la Ana, dar tot este.
Ange
- frumoase pozicile de la oraselul copiilor...de abia ti se vede burtica in poze...dar noi stim ca o ai ca te-am vazut si mai naked
. Blugii din poza erau numai pentru poza...ca nu mai pot sa-i inchid de multisor![]()
Shose - si mie mi-e asa de draga Ana cand vine si o pupa pe "suri" - ca asa o alinta...Misto tenisii;
si sa speram ca nu vei avea never nici o pb din cauza de suflu sistolic.
Ven - frumoasa mamica cu frumoasa burtica si deloc mica la 37 sapt...cred ca si a mea e la fel de mare la 39...
Dau raportul - azi facut torsoane, calcat camasi spital - subtiri, cu maneca scurta, calcat si aranjat haine beb + lenjerie, aranjat si acoperit patut...deci activitate la greu...semne de nastere - IOC! De racita, tot racita...de fapt tot familionu'; facem concurs de stranutat si curs muci
Deci Gina - tu cu col deschis poti sa vrei sa fii respectuoasa, ca eu si Ange cu "'betoanele" noastre te lasam linistite inainte...nu ca n-am vrea, Doamne fereste, doar ca bebeii adora sa stea in burtic...

Natalia 
Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
AMR MAXIM 9 zile
darene spune:
Am intrat si eu un pic,dar n-am citit decat astea 3 pag.
Felicitari Ginger!Sa-ti traiasca minunile si sa va bucure toata viata!
Babee la multi ani!Sa-ti dea D-zeu tot ce iti doresti!
Poze
Elena
37+
AMR 17 zile
beinazutza spune:
GINGER sa-ti traiasca bebelusii sa aveti parte de bucurii si sa fiti fericiti!
BABEE ,LA MULTI ANI ,sanatate,nastere usoara si bebel sanatos!
stoisor spune:
Babee LA MULTI ANI sanatosi ,fericitii alaturi de cei dragii

Zuzici nu a mers forumu de am citit asa de putin??,eu am defragmentat pc ca mergea groaznic ,bine la noi 

si se mai bloca si netu si asa ca m-am bagat de la 8 in pat
pusii

sunt fff vesela ca merg la doctor azi
30+
Sara Ioana
NataliaS spune:
Neata!
Am fost un huhurez desavarsit; m-am culcat tarziu si m-am trezit devreme.
Va doresc un week end minunat 
Natalia 
Stefania 38+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
AMR MAXIM 9 zile