* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (87) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutareeee
Nu am nascut, sper ca nu v-am speriat! Dar sunt pe terminate cu curatenia si am putin timp sa vad ce mai faceti Calculatorul a fost scos din uz de marti, deci...asta e!
Vad ca avem inca o mamica Ginger Felicitari! Sa fie sanatosi puiutii tai si te asteptam cu noutati si detalii. Refacere rapida si laptic bun pt bebici!
Cine e la rand? Gina? Cum mai e treaba cu dopul?
Gugule? Cate zile mai ai la AMR?
Sau poate Angi?
Eu incerc sa stau cumintica, desi tare am mai muncit zilele astea la smotru!
Acusica ma duc cu sotul sa mai cumpar ce-mi mai trebuie, faza e ca am pierdut listuta si nu mai stiu ce-mi trebuie Ma duc sa citesc la subiectul cu bagajul pt spital!

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Miri, minunat! Totul. Am ramas masca la decoratiunile de Craciun din casa ta de vis, de bunul tau gust, de fetele-nebunele, de sex-toys si tinutele sexy :)) si cred ca pozele cenzurate sunt si mai savuroase, nu?
Ma bucur ca v-ati distrat bine si ca glicemia ta e si ea cumincioara!

Noi mergem la 18:00 sa vizitam niste prieteni cu fetita de-o varsta cu Markus si baietel nascut acum 1 sapt. Sper sa fie treaz, sa-l mostrosesc putin, sa-mi fac antrenamentul Pana atunci ma duc sa bag un ochi la handbal.

Venera , mama lui Markus
AMR 11 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Ok, multumim , sa vedeti ce ma documentez incepand cu 7 ianuarie! Atunci cand o sa scap de statul in casa n-o sa mai vreau sa nasc!!! O sa am multe de recuperat si in plus mi-e frica rau, sper sa creasca BB intr-un ritm mult mai scazut, ca sa poate iesi pe-acolo!!!

Anjelik, scuze, vroiam sa spun ca o sa apari pe site ca sa comentezi pozele :-) Dar adevarul e ca tu scrii zilnic, n-ai nevoie de stimulenti, nu ca ca alte zuzici (ma gandesc la mine) care citesc si nu prea scriu. Ca eu pana citesc din urma, s-a raspuns deja la toate intrebarile!

FETELOR, deci pana la urma ciocolata si produse zaharoase avem voie? Stiu ca a mai zis o data Miri ca nu, dar macar asa un pic? Poate se indura de noi si isi schimba raspunsul
Ce stiti voi, BB ia mai mult in greutate daca noi mancam dulciuri? Si Miri de ce-ti creste glicemia de la cola ca doar bei Cola light care n-are zahar???

No ca eu sunt mica, n-am pus decat vreo 9 kg pe mine si eram destul de slaba inainte (nu foarte slaba, cu un indice de masa corporala de 18,5-19) si nu inteleg de ce BB e mare!!! Sa fie pt ca mai mananc dulciuri? Dar eu cand sunt obosita in loc sa ma odihnesc mai bine mananc dulciuri sau ciocolata...

Micsunea
34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Neata!! Eu ma pregates de... plimbare, of course!! In timp ce tot familionul urla in urma mea: o sa nasi pe strazI!!!! De parca eu ma tarai de pe o strada pe alta pt a o gasi pe cea mai potrivita de nascare

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 13 zile!

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

In primul rans, multumesc tuturor pentru felicitari si cuvintele de lauda .

special pt Irinouka si Simona (Gatta).

Nu v-am scris pana acum pt ca ne-am mutat si n-am avut net.

N-am recuperat toate capitolele, deci nu stiu dak v-a povestit Irina cum s-a intamplat, dar o sa va povestesc si eu:

Duminica (09.12) dimineata, pe la 6:00am , m-am trezit din somn uda toata si cu tzunami curgand peste mine; bineinteles c-am inceput sa plang pt ca mi-am dat seama ca s-a "rupt apa" si eu n-aveam decat 36 sapt.
Eram disperata, ca sotul meu nu stia ce sa fac mai intai: sa ma linisteasca pe mine sau sa se adune el (ca nici el nu prea era "stabil" emotional).

Am plecat la spital, la camera de garda l-au sunat pe dr - cum stiti, dr Ion nu da mobilul, in schimb vine imediat cand este sunat de la spital. - si m-au internat.
De la 7 pana la 11 am stat in sala de nasteri (unde m-a controlat dr de garda - a constatat ca dilatatia este 0 la fel ca si contractiile - si mi-au facut o injectie sa-mi declanseze nasterea).

Pe la 11:30 au inceput niste dureri, "subtiri" pe sub burta, care m-au tinut - la diferite intervale de intensitate si durata - cam pana la 3 pm.

Intre timp, a venit si dr meu, m-a controlat si mi-a spus "ne vedem la drum de seara".
Si pe la 3:30 au inceput contractiile de 10 secunde si din ce in ce mai dureroase, cam la 4 min, apoi la 2.

Bineinteles, ca m-am plimbat pe hol, pt ca erau gravide care tipau, in sala "de asteptare" si eu eram cu nervii varza.

A fost suportabil pana la ora 5 fara un sfert, cand am ajuns la dilatatie 3, moment din care au inceput acele contractii criminale (nu vreau sa sperii pe nimeni, dar simti intr-adevar ca te rupi in doua); erau la interval de mai putin de 1 min ca nu reuseam sa-mi revin din una ca incepe alta.
Moasa m-a intrebat dak vreau peridurala, dar mi-a explicat ca aveam un bebe mic si ca eu aveam deja tensiunea mica. Dak mai fac si anestezie... Si cred ca atunci s-a declansat sentimentul matern (serios vorvind) pt ca am spus ca eu nu-mi risc copilul. Si a ramas sa nasc "pe viu".

De la 5 pana la 6, pe langa ca m-am dilatat la max (10) mi-am revazut intreaga viata .

La 6 a venit dr si mi-a zis "ti-am zis ca ne revedem la drum de seara?! hai, ca terminam repede".

Si intr-o jumatate de ora am nascut; nu intru in detalii, las fiecare viitoare mamica sa traiasca propria-i experienta; vreau doar sa va spun ca am auzit-o imediat cum " a scos capul" si am stiut c-o s-o iubesc neconditionat. Tot corpul mi-a fost invadat de o caldura, cand i-am auzit tipatul.

Echipa a fost super; dr Ion, moasa, cele doua asistente - profesionisti !!!.

Dupa aceea, totul s-a derulat repede (eliminarea placentei, broderia) si la 7:30 am putut sa-i vad pe sotul meu si pe mama (ei au venit).

Totul a meritat; este un copil extraordinar - avem ceva "pb" cu poponeata ca s-a iritat, si mai avem putin icter - dar ne tratam cu calciu si glucoza - dar in rest merge bine; nu prea avem productie de lapte dar avem supliment de la cutie.

Asta a fost (in rezumat) venirea pe lume a minunii mele Adela.

Sper ca nu v-am plictisit, dar am vrut sa va impartasesc din bucuria mea.

Creau sa felicit restul mamicilor, si multa bafta celor care se pregatesc.

Va pup si promit sa mai intru.

Roxana 35+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Oops, am uitat sa schimb semnatura!

Roxana, mami Adelei, si Adela , 6 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

PS. AM PUS POZE

miri_mik 35+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

ooouuuu, super petrecere, cred ca v-ati distrat pe cinste dar ce erau listele acelea pe care notau fetele?

Mari 33+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Roxana bine ai revenit! Mi-au dat lacrimile citind povestea nasterii minunii tale, Adela Sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Acum sunteti acasa? Cat are acum in greutate? Cum adica sa ne plictiseti?!?! Pai, noi abia asteptam sa ne povesteasca noile mamici totul despre clopoteii lor (si ai nostri, de altfel)!

37+ AMR 3 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Felicitari Ginette...mi'au dat lacrimile.
Sa fie sanatoasa bblusa si sa va aduca numai bucurii.

32+
AMR Max 8 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Saru'mana Laura Ioana,

Asta seara, o cantaresc - eu am iesit cu ea de 2200, asa scad coipii, si abia astept sa vad dak a crescut.
Urmeaza la 9 o mini baita - ca nu i-a cazut buricul - dupa care un masaj si o cantarire.

Roxana, mami Adelei, si Adela , 6 zile!

Mergi la inceput