Mamici de noiembrie- decembrie (130)
Raspunsuri - Pagina 5
ggaby spune:
ce bine ca mai sunteti pe aici!!!
Am plans...de prea mult stres...soacra pe capul meu,abia astept sa nasc dar in acelasi timp cand sint ca se impinge in jos ma panichez si mi-e frica de nastere...mi-e frica de mine...oare am sa fiu o mama buna???!!! abia astept sa-l tin in brate si in acelasi timp ma gandesc ca eu am anumite tabieturi si sunt poate egoista...nu stiu....sunt oribila astazi
ggaby 40fix
bb_yasmi spune:
buna seara!!
am vazut ca vb de orarul meselor, pai bb a mea sta si cate 7 ore fara sa pape cateodata si altdata papa la 2-3 ore interval!! nici nu o stresez cu papa atata timp cat a luat 1300 g intr-o luna!! oricum face ea scandal cand ii este foame!! in seara asta doarme la bunica, avem si noi o noapte .....
pupici multi la mamici, bebei si gravidute!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
ggaby spune:
...de fapt una dintre placerile mele era HEROES, dar in ultima vreme abia astept sa nasc si sa-l vad pe bebe si mi-am cam pierdut interesul...
ggaby 40fix
bb_yasmi spune:
roxxy, la fel am avut si eu senzatie de frig cand am venit din spital, aveam frisoane!! m-au tinut cateva zile!! iar sanii....ce sa mai zic, aceasi pb o am si eu...moi si s-au lasat....!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adinag spune:
quote:
Originally posted by ggaby
...de fapt una dintre placerile mele era HEROES, dar in ultima vreme abia astept sa nasc si sa-l vad pe bebe si mi-am cam pierdut interesul...
ggaby 40fix
stiu, de aia am si zis... ai trece timpul asa, si macar in mod placut!
Si las-o pe soacra in pace, sau trimite-o acasa, sau mai bine: dai niste treaba sa faca, ca de-aia a venit, nu? :-))
Iar tu de ce sa nu fii o mama buna? Sigur vei face si greseli, pentru ca nimeni nu este perfect. Si daca ai tabieturi, care-i problema? Doar nu incetezi a fi TU numai pentru ca ai bb. E normal sa-ti fie frica, dar va trece, o sa vezi. La inceput va fi stresant si tare obosotor, vezi si la celelalte fete, dar timpul trece repede si va veti cunoaste mai bine, tu si bb si veti gasi tabieturi comune.
Adina 39+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
ggaby spune:
multumesc adina pt sfaturi si pt rabdare
a venit barbata-miu ma duc sa ma cocolesc un pic...sunt o alintata si jumatate...ma voi schimba dupa nastere...?!
ggaby 40fix
pufulet74 spune:
Am intrat sa salut fetele, si de data asta in special gravidutzele
Va citesc si ma gindesc la voi, chiar daca nu mai am timp sa raspund asa cum o faceam inainte cind eram gravidutza
E simpatic cind ma gindesc ca de fapt problemele se schimba, stiu cum eram si eu pe ultima suta de metri, nu puteam dormi, eram disperata, cautam toalete in tot orasul pentru ca aveam senzatia ca fac pe mine tot timpul etc etc... si abia asteptam sa scap si sa imi vad puiul ....
Acum la fel, pic de somn tot timpul pentru ca piticutzul trebuie hranit, avem program non-stop de schimbat, papat etc asa ca acum sunt altele :)
Dar o sa treaca repede, o sa vedeti, Adina stie cel mai bine pentru ca are experienta deja :)
Si Gabi, o sa fii o mamica f buna, o sa inveti f repede, nu te stresa, si eu m-am stresat mult pentru ca nu aveam experienta deloc cu bebici, insa te inveti repede. Si mai ales, sa nu lasi pe nimeni sa iti distruga increderea asta in tine, ca o sa fie probabil destui sa iti spuna ca nu faci bine, etc etc ... pina la urma tu stii cel mai bine ca tu esti mama ...
Si de rasfatat si taieturi, de ce nu, doar ramii aceeasi persoana si cei din jur ar trebui sa te iubeasca si de acum incolo, nu...?
------------------------
Flory de Joshua Raphael
God brought you in our life
Homepage: www.almarl.tk
iuli-ana spune:
Buna dimineata tuturor!
Am facut cafeluta,cine vine???STEFI,ti-am luat-o inainte,dar m-am gandit ca poate vrei sa fii si tu un pic rasfatata ,asa ca zi am pregatit eu licoarea divina!Tu doar vino!!!
CRISSTIANA,ai grija de tine si pune-te pe picioare,ca altfel BB se va speria daca mami va avea nasucul rosu si ochii inlacrimati de la raceala la prima intalnire...Insanatosire grabnica!
GABITZO,capul sus,o sa vezi ca vei fi o mamica pe cinste!
ADINA,frumoasa burtica!!!
Si a mea este maaaare,toata lumea intreaba daca sigur nu am gemeni,dar la constitutia mea si a sotului,sigur nu are cum sa iasa bebe mica,asa ca...imi plimb in continuare burtoiul mandra!!!
Si...de unde ti-a dat tie ca vei fi ultima dintre noi la nascare???Chiar daca,uite cata lume mai este in jurul nostru si ne sustine inca!
Multumim GIANINA,PUFU!!!
Ana 38+
dany26 spune:
mihuta si victo mersi pt raspunsul de ieri!!!!!!!!
of mihuta as vrea si eu sa ma mai mulg dar ma ustura rau sfarcurile...de fapt unul de la care suge cel mai mult(mi-e si frica sa nu pierd laptele de la celalalt...o fi posibil asa ceva?sa ai lapte la o sg tzatza??)....de o luna vad ca nu imi trece
de fapt daca trec 2-3 zile fara pompa mai trece ....cum bag pompa cum se "crapa" iar....si ustura....fara sange dar e rosu ca racul
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
neatza gravidutze nerabdatoare si neatza mamici iubitoare!!!!!!
am uitat sa zic: ieri a facut si bb meu singur kk...de la Debridat cred ca era a 3-a zi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cel mai haios e ca era doar cu tasu' acasa si cica a umplut si pantalonii de kk...hihi...ce s-o fi chinuit cu schmibatul si spalatul...si.... mirosul
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007