Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Daca nu da nimeni , dau eu ca am avut o noapte furtunoasa... deci poftiti la ceai , cafea cu sau fara cofeina si cu sau fara lapte.La cerere fac si capucino sau cioco calda .
Nu ma intrebati motivle pentru noaptea furtunoasa ca au fost 2 unul mai putin placut si unul bunnnnnnn

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by adinag

Stefi, hai ca nu va mai dura mult

Adina 39+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

stiu ca nu mai dureaza mult..tocmai asta ma consoleaza... da' eu iar sunt zombii... am 3 nopti decand nu dorm...ieri toata ziua asa ce m-am mai conofait..si abia, abia am reusit sa dorm o ora...doar una...

haideti sa va zic o prezicere de'a astrelor... de vreeo jum de an incoace tot imi spune ca 18 dec..o sa am o surpriza f. placuta...care imi va schimba radical viata..oare ce poate fi...?
si ma gandeam asa daca nu nasc azi inseamna ca castig la loto si-mi iau si eu casa visurilor mele...ca de nascut oricum tb sa nasc azi ..maine ce mai conteaza...oricum imi schimba viata..

va las o si am fugit in patuz...poate, poate dorm si ziua..nu'ma sa dorm...

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

anca gand in gand... las' ca nu strica 2 ...mai ales ca ai dat si ceiut si lapte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele.
Stefania nu ai nascut?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

haideti sa va zic o prezicere de'a astrelor... de vreeo jum de an incoace tot imi spune ca 18 dec..o sa am o surpriza f. placuta...care imi va schimba radical viata..oare ce poate fi...?
si ma gandeam asa daca nu nasc azi inseamna ca castig la loto si-mi iau si eu casa visurilor mele...ca de nascut oricum tb sa nasc azi ..maine ce mai conteaza...oricum imi schimba viata..

o zi buna

palarie intr-un picior ghici ciuperca cei.....??? ...

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by olim

nu o accepta intotdeuna, dar eu insist.Ca e anticolici, si cei drept in 3 saptamani nu s-a plans deloc de durere de burtica, si parca imi vine sa cred ca de la ea.Oricum vreau sa i-o scot, dar sa trecem perioada critica cu colicele.

exista suzete anticolici?????or fi si in Rom????ce firma sunt????

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

neatza mamici si gravidutze!

hai sa ne numim:"bulgarasi si globuletze" nu???!!!!

creem si vasari mersi de raspunsul cu ceiutzul...sotzul meu radea de mine ca va intreb pana si asa ceva

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza si de la noi.
eliza a fost o scumpa azinoapte si m-a lasat sa dorm. a mancat la 11.30 apoi la 5.30. asa ca am tras un pui de somn...pe cinste!
noi ne pregatim sa iesim p-afara, ca vad ca e frumos, poate ajungem si la targul de craciun din parc..sa vedem ce e de capul lui.
ps dany26 - mergem in kiselef...
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza si de la noi.
eliza a fost o scumpa azinoapte si m-a lasat sa dorm. a mancat la 11.30 apoi la 5.30. asa ca am tras un pui de somn...pe cinste!
noi ne pregatim sa iesim p-afara, ca vad ca e frumos, poate ajungem si la targul de craciun din parc..sa vedem ce e de capul lui.
ps dany26 - mergem in kiselef...
pupici tuturor.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

offff ce rau imi pare ca nu pot merge....nu avem carutz inca...pt ca nasu cica vrea el sa ne ia si nu stiu cum sa ma descurc sa incui usile sa deschid usile singura cu el in brate

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

voi cand va puneti bb-ii sa stea pe burtica???daca il pun dupa masa, nu va vomita din cauza presiunii pe burta plina????

eu l-am pus de vreo 3 ori dar inainte de papa...cateva minute....atat

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput