Mamici de noiembrie- decembrie (130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dany..dute la raspunsul cu majoretele..si da editeaza raspuns pune cate o pauza intre ele...si cred ca va revini totul la normal... tu incearca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nu cred ca mai conteaza ..s-a schimbat pagina....

da' vad ca nu mai e nimeni... ma bag si eu in patutz poate reusesc sa adorm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by slimatei

nu cred ca mai conteaza ..s-a schimbat pagina....

da' vad ca nu mai e nimeni... ma bag si eu in patutz poate reusesc sa adorm...

am incercat de curiozitate si...a meeerssssss!!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

....eu de atata energie m-am bagat in pat si am mai furat doua ore de somn....ce bine! ma duc sa mai trag o cafeluta acum....contractii...nik nik! aseara aveam mai multe chiar daca erau suportabile

ggaby 40fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..'NEATZA fetelor..mi-a fost asa dor de voi..noi suntem bine..grasi si frumosi..bebe are aproape 6kg si mami 56kg ..eu mai am 2 kg de dat jos...sper sa reusesc sa citesc tot din urma ...eu nu am avut net..de fapt am avut probleme cu netulsi l-am scos si am bagat de la alta firma ..aseara tarziu mi l-au montat si acum m-am trezit cu gandul la voi..noi ne-am bucurat ieri de zapada din plin..l-am lasat pe bebe afara sa-l ninga si fost haios rau..ii cadeau fulguleti pe fata si radea de mama focului....va pup dulce pe toate ..nasteri usoare si multa sanatate tuturor bebicilor...o sa revin in curzul zilei...ma bag sa pap ceva si sa citesc din urma
..am apucat sa vad ce nume ati gasit..mie imi place mult globuletze si stelutze

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor eu nu am avut cum sa intru sa va anunt din cauza netului dar RAMONAJIANU a nascut si ea joi o fetita natural.
RAMONA SA VA TRAIASCA SA FITI SANATOSI!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

FELICITARI RAMONA!!!!!!!!!!!!!!!!!SA ITI TRAIASCA !!!REFACERE RAPIDA

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

RGE pt operatia de vergeturi incearca la dr Mihaela Leventer la cabinet !e f renumita ....intra pe google si afla despre ea!mama a fost la ea de mai multe ori pt operatie pt niste negi....si totul a fost ok!noi o stim de mul!e f f f buna!si la TV afost invitata de multe ori!!!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare tuturor!
Eu sunt harnicuta de dimineata,am avut o gramada de treburi de rezolvat...parca a dat strechea-n mine...Pe zapada si frigul asta alerg ca nebuna...
STEFI,pupici,am ratat cafelutza ta...cum te mai simti???La mine nici urma de dop sau alte chestii...insa am reusit sa dorm azi-noapte si mare lucru a fost!!!
GABITZO,daca am inteles bine tre' sa punem majoretele la lucru...Sa ai o nastere usoara,revenire rapida,iar bebe sa fie sanatos,papacios si necolicos!!!

ADINA...tu cum te mai simti???
Dupa cum vedeti,dupa lungi tergiversari,am pus si noi nume fetei...

Ana 38+ Daria-Elena
AMR 9 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Buna dimineata !!
Nu mi-ati zis de centura, daca ati folosit si ce si cum :)
Stefi si Gabi, multa bafta !!!! Deja si eu am emotii pt voi, sa dea Doamne-Doamne sa fie bine si sa nasteti usor si repede !!

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

eu am purtat-o vreo 3 saptamani zilnic. si acuma o mai iau din cand in cand...cand vreau sa ma strang, sa arat supla.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput