Aparat Canon sau Nikon?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Siminaf si noi vrem sa ne luam un ,,digi , tu ce model ai ca m-ai lasat fara cuvinte cu pozele-aia cu nuferi e bestiala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu zic ca mai conteaza si fotograful, nu numai aparatul. :)
Nikon si Canon sunt cele mai bune aparate ( in ordinea asta). Asa am auzit :)
de Pentax nu am auzit.

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Siminaf intr-adevar frumoase foto, ne-au lasat masca. tu ce Nikon ai? banuiesc ca mult mai performant, la voi sunt si mai ieftine din cate am inteles.
Carola asa e, conteaza foarte mult fotograful.
trimit un PM cu site-urile respective.
la media Galaxy am gasit Nikon D40x la acelasi pret ca si pe site, doar Canonul avea pret mai mare.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Nu de mult ne-am achzitionat un Canon digital ixus55.Dupa parerea mea este super,face niste poze bestiale!Este un pic cam scump dar e super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ne am cumparat si noi azi un NIKON coolpix S51.
Are lentilele de sticla si sunt incorporate (nu le mai scoate si le trage). Are ecranul mare si 8.1 megapixels, ISO 1600.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eub am Pemtax analog+digital(optio)...plus Canon 40D(asta e destul de mare,greu)
Eu intre Nikon si Canon prefer Canon-ul.
Model nou de la Nikon ar fi D300,e f usor si de folosit si ca greutate...un meniu accesibil si el ca model nu e f mare.Asta ti l-as recomanda.

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexnavi spune:

Ca fotograf de meserie iti sugerez sa te uiti un pic si la canon power shot, ultimele modele scoase. Acolo nu ai altceva decat combinatia perfecta intre amator/profesionist iar setarile, mergand pe cele automate, le egaleaza perfect pe cele manuale, facute de un fotograf. Unde mai pui claritatea, nu ai nimic de reprosat, 12 mpx. Eu folosesc un Nikon D3 cmos 12 mpx extrem de scump care nu face nimic in plus fata de un Canon Power Shot series. Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by alexnavi

Ca fotograf de meserie iti sugerez sa te uiti un pic si la canon power shot, ultimele modele scoase. Acolo nu ai altceva decat combinatia perfecta intre amator/profesionist iar setarile, mergand pe cele automate, le egaleaza perfect pe cele manuale, facute de un fotograf. Unde mai pui claritatea, nu ai nimic de reprosat, 12 mpx. Eu folosesc un Nikon D3 cmos 12 mpx extrem de scump care nu face nimic in plus fata de un Canon Power Shot series. Bafta.

Alex Navi.

ma indoiesc ca nu face nimic in plus.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Moi aussi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inca nu am luat aparat. dar am tinut in mana si un Nikon D40X si un Canon eos 400.
Canonul m-i s-a parut mult mai usor si mai compact.
Oricum mi se par al naibii de greu de folosit...atatea butoane...nu stiu cand as invata sa-l folosesc manual.
Vom merge in Austria sapt. viitoare si ne mai uitam si acolo, poate gasim ceva oferte/reduceri.
va multumesc tuturor pt. raspunsurile date.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput