Cat de pudice sunteti?
Raspunsuri - Pagina 2
dulcetica spune:
Nici eu nu stau bine la capitolul dezbracat !Dar daca v-as spune ce-am patit azi:am fost la WC si nu stiu cum naiba mi-am bagat un capat la fusta in ciorapii cu model
si am mers tot holul,apoi in birou ,pina a observat un coleg care a pus-o pe o colega sa-mi atraga atentia.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cred ca astea care se dezbraca la dus sint gluma pe linga mine.![]()
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Nici eu nu stau bine la capitolul dezbracat !Dar daca v-as spune ce-am patit azi:am fost la WC si nu stiu cum naiba mi-am bagat un capat la fusta in ciorapii cu modelsi am mers tot holul,apoi in birou ,pina a observat un coleg care a pus-o pe o colega sa-mi atraga atentia.
Cred ca astea care se dezbraca la dus sint gluma pe linga mine.
dulcetica

scuze da crec'ca a fost fain tare...Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Va uram un Craciun feeric alaturi de cei dragi!
ciuf spune:
Nu pot sa ma dezbrac in fata altora si pace. La gym cand merg ma dezbrac in toaleta. Imi amintesc prima data cand am fost la sala si le vedeam pe fete cu cata dezinvoltura se dezbracau, mai si vorbeau unele cu altele
, dezbracate fiind, am zis ca sa incerc si eu sa ma dezbrac in fata lor, dar cu prosopul pe mine
. Pai si se intampla sa mi se desfaca prosopul si sa imi cada. Am simtit asa o fierbinteala in obraji si nu stiam cum sa ma acopar mai repede si sa ma uit daca m-a vazut careva
. Neah, cine avea treaba cu mine?
In fata copiilor nu ma mai dezbrac, pentru ca atunci cand baiatul meu avea vreo 3 ani mi s-a parut ca se uita cam curios la mine. Asa ca am renuntat de a ma mai dezbraca in prezenta lui.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Nici eu nu stau bine la capitolul dezbracat !Dar daca v-as spune ce-am patit azi:am fost la WC si nu stiu cum naiba mi-am bagat un capat la fusta in ciorapii cu modelsi am mers tot holul,apoi in birou ,pina a observat un coleg care a pus-o pe o colega sa-mi atraga atentia.
Cred ca astea care se dezbraca la dus sint gluma pe linga mine.
dulcetica
Am ris cu lacrimi mi-am adus aminte de o faz asemenatoare, doar ca tu ai fost ''fercita'' la mine a fost mai grav.Ea vara , aveam o fusta vaporoasa de-aia clos creata si larga , si m-a palit si pe mine sa fac pp si era un wc ecologic undeva linga un bar.S=a prins fusta in chilot incit am avut un picior total dezvelit..Nu am simtit nimic , dar tu ai colindat doar holul eu tot orasul....Si e tare mic!!!

Pina cind a venit o adiere si mmi-am dat seama.Mi-a fost foarte rusine!!
Numai bine,
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
dulcetica spune:
A,am uitat sa spun ca noi avem camere de luat vederi pe holuri si aceasta imagine poate ramine pentru posteritate!![]()
Tisina spune:
Mai, fetelor!
V-am citit pe toate si constat ca sunt prima "nerusinata" care scrie(sau oi fi singura nerusinata?). De ce spun asta, pentru ca mie nu imi e rusine de nuditatea mea si ma simt la fel de "in largul meu" atat goala cat si cu haine. De ce sa imi fie jena? E ceva anormal in corpul omenesc? Si culmea este ca am crescut intr-o familie foarte "pudica", cum spuneti voi, adica nu imi amintesc sa o fi vazut vreodata pe mama cu mai putin de chilotei si sutien, si asta foarte rar.
Eu nu ma feresc nici de cei mici si nu ii feresc nici unul de altul, chir daca sunt de sexe diferite. L-am lamurit pe fii-meu de ce sora lui nu are putza (de fapt a tras el singur concluzia, ca are putza de fetitza
) si nu avem probleme si nici curiozitati. Credeti ca imi acorda vreo atentie cand mai ies goala din baie (ca mi-am uitat schimburile) sau cand ii loveste nevoia de a merge la toaleta cand eu ma dusez? Nu mai multa decat daca as avea haine. La fel face si sotul meu. Sa nu credeti acum ca suntem o familie de "nudisti". Nu stam goi prin casa si nici la plaja (nici cei mici), insa nu de rusine, ci pentru ca nu ni se pare firesc sa facem asa.
Insa consider ca este mai "sanatos" ca copiii sa stie ce ascunzi tu pe sub haine, tocmai pentru a nu se "holba" nici la altii (vorba cuiva de mai sus) sa sa nu le alimentam inutil imaginatia (sa creada ca cine stie ce avem de ascuns).
angelinajoli spune:
Aici in Germania nemtoicele si nemti se dezbraca in pielea goala cand se schimba sa plece, sau sa vina, la lac.Eu cel putin am ramas paf cand l-am vazut pe unu de vreo 60 de ani ca se dezbraca complet in fata ficei lui de vreo 30 si in fata nepoatelor de 9,1o ani si bineinteles in fata intregi lumi care era la plaja.In alta zi eu cu omul meu eram la un gril tot la un lac si se pun 2 de varsta mijlocie aproape de noi la vreo 5 metri.El se dezbraca si ok avea omul slipul pe el.Cand se dezbraca ea isi da tot tot de pe ea si isi i-a dresul.Dupa vreo 10 min ea se duce 2 pasi mai incolo de el si stand cu fundul spre noi se pisa.Fetelor credeti-ma am avut o vizibilitate in fundu aleia de 100%.Ne-a trecut si pofta de mancare.Referitor la a te dezbraca in fata copiilor are si avantaje ,ca asa nu va mai fi curios si nu te v-a mai urmari copilul pe ascuns sa vada ce ai,dar are si dezavantaje in felul ei.Totusi trebuie sa avem putina pudoare fata de copii si ei fata de parinti.Eu am baiat si incerc cat de cat sa ma feresc de el dar a fost foarte curios,asa ca l-am lasat de vreo 2 ori sa intre in baie cand faceam eu baie si i-a trecut.Dar daca as avea fetita nu cred ca fata de ea m-as feri foarte tare,pt ca mama mea nu s-a ferit de mine si nici eu de ea.Suntem femei pana la urma,nu?
angelinajoli spune:
Ce spui tu Tisina mi se pare totusi logic si nu cred ca trebuie sa te consideri nerusinata pt asta.Nici mie nu imi este rusine cu corpul meu si cred ca nimanui nu ar trebui sa-i fie.Sunt de acord ca cel mai bine este sa lasi copiii sa vada ce are fiecare ca sa nu mai fie curiosi!Well done!
XIO spune:
In fiecare saptamana am stagii in spital si trebuie sa ne schimbam toti in costum de spital. Exita un vestiar pt. asta. Cum suntem vreo 50 evident ca nu este loc asa ca cei mai putin pudici se dezbraca in amfiteatru , suntem si fete si baieti (vreo 6 fete maxim) , iar celelalte in vestiar.
Nu am nici o problema cu cele care nu vor sa fie vazute , dar mi s-a parut absurd cand au intrat colegele pe rand intr-un dulap ca sa se schimbe........
In familie in afara de sani si chiloti n-am vazut altceva(Doamne ajuta
).
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
petaluda spune:
Nu cred ca tine doar de felul in care am fost crescuti. De exemplu eu am vazut-o pe mama mea destul de des dezbracata, cand se schimba, cand uita sa isi ia schimburi dupa dus... si la mare mai mergeau parintii mei la nudisti dar eu eram prea mica si de asta nu imi aduc aminte. In fine, m-au crescut spunandu-mi ca nu trebuie sa iti fie rusine de corpul omenesc ( bine, nici sa nu devii indecent) .
Insa eu nu sunt chiar asa de lipsita de inhibitii cum e mama. Eu ma jenez sa fiu goala, mai ales in fata unor straini, adica nu ma deranjeaza sa ma schimb ( chilotii nu ii dau jos ) in fata unei prietene, insa ma deranjeaza in vestiarele de la piscina sa umblu in fundul gol.
Insa, daca as arata si eu lafel de bine precum... Gisele Bundchen sa zicem...cu siguranta nu as mai fi lafel de jenata.