Cat de pudice sunteti?
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_s spune:
Va multumesc pentru raspunsuri. Eu aveam asa o parere ca "pudicitatea" asta e influentata de felul in care am fost crescute, se pare ca nu e chiar asa. Probabil ca va trebui si eu la un moment dat sa incerc sa ma dezbrac si de slip, stiu ca prima data e mai greu
...e clar ca sunt mai ciudata eu intre toate femeile si toti copiii dezbracati si poate le pun in dificultate si pe mamicile celelalte incercand sa dea explicatii copiilor in legatura cu mine
.
Nu cred ca faptul acesta, ca nu ai inhibitii in a te arata goala, e o nesimtire
, e ceva normal atata vreme cat nu se intampla nimic nefiresc.
L-am intrebat pe sotul meu cum decurg lucrurile la dushul barbatilor, daca tot la fel de goi umbla si domnii
. Mi-a raspuns ca da, dar ca el isi da jos slipul "dupa o vreme"
, a fost si pentru el ceva neasteptat, e si el mai pudic din fire
. In plus, sunt fetite care merg cu tatii la dus, mai micute e drept, pana in 3-4 ani...dar sunt destul de mari ca sa stie ce vad. Aici sunt multi copii care cresc in custodie comuna(daca parintii sunt divortati), adica 3-4 zile la mama, 3-4 zile la tata...sau copii care cresc numai cu tata, in urma divortului. Asa imi explic prezenta fetitelor micute la dusul barbatilor, fiind prea mici sa fie lasate singure.
Mihaela si familia mea
Hobby
hcclara spune:
Si eu sunt una din alea carora nu le place sa se dezbrace in fata altora...am fost la bazin cu vecinele, la sfarsit cand ne-am dus la dus, tot asa nu existau cabine, ele fara nici o pudoare rapid goale-pusca, ei, mie nu-mi place sa ma dezbrac in fata altora, asa ca eu m-am intors cu spatele la ele, nici nu stiam incotro sa ma uit, si m-am dusuit cu dresul pe mine...insa nu gasesc ca ar trebui sa dau vreo explicatie cuiva de ce nu vreau sa ma dezbrac!!! (poate oi fi la ciclu) ...cat despre sauna, nu suport sauna, mi-e rau!!!
Am o prietena nemtoaica, nasa de cununie a noastra, inca de mica mergea la strandurile de nudisti cu parintii, merge inca si acum cu barbatu-su dupa ea si cu baietelul de 3 ani! Si n-are nici o pudoare sa se dezbrace in fata lu tata-su, inca mai imi zice mandra ca data trecuta s-a intalnit cu un coleg de servici!!!D-ne apara-ma, auzi, sa ma duc cu socrii la nudisti!!!! Ma tot gandesc la barbatu-su care e o fire mai retrasa, cum d-ne se poate dezbraca in fata parintilor ei (care au varsta de 65 ani)...
Revenind la familia mea acum...de copii nu m-am ferit inca, sunt mici, am 2 baietei...insa daca as avea fetite cred ca nu m-as feri deloc!!!
Claudia
petaluda spune:
Cred ca mai are legatura si cu cultura locala... mi-am adus aminte ca atunci cand locuiam in Franta mergeam destul de des la piscina. Cambinele pt schimbat erau individuale si se inchideau cu cheie, insa dusurile erau la comun in vestiare. Toate femeile faceau dus cu costumul de baie pe ele, o singura data am vazut o tipa goala, si toata lumea s-a uitat stramb la ea. Ba chiar au numit-o exibitionista...
Lemoni spune:
La nudisti nu merg nici eu , dar sa ma dezbrac la dus asta nu mi se pare o problema mare.Prin casa merg fara probleme fara sutien chiar daca ma intilnesc cu baietii respectiv 14 ani si 18 ani si nu se uita urit nici unul , fac asta de cand erau mici asa ca nu li se pare ciudat .Odata insa am fost in Dominican Republic si am vrut sa fac plaja fara sutien, mama sa vzi ce comentau amindoi, nu mom pleaseeeeeeeeee.Am ras cu lacrimi,zicea ca le omor momentul si numai puteau sa isi clateasca ei ochii la altele care erau fara sutien.
szivarvany spune:
Nici eu nu sunt pusica deloc. Probabil mi se trage de la cantonamente
La nudisti insa nu m-as duce neverver.
Daria &
GIULIA(2004 08 16)