Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua,

Va pup pe toate, vad ca sunteti deja in pregatiri de sarbatoare. Eu am fost in weekend la Viena la niste prieteni si a fost super. Inca n-am descarcat pozele, dar orasul era frumos gatit de sarbatoare.

Astazi plec la Zagreb si ma intorc vineri. Nu stiu daca o sa mai pot intra pana atunci. Raport: STAGNARE.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, melcii de gradina sunt astia :
http://medias.francetv.fr/bibl/url_images/2005/03/31/image_9456614_192_144.jpg

la mine nu sunt caci stau la munte, dar so-acra ii stringe la ea vara dupa ploaie, ii tine infometati o luna, apoi ii gateste.
Eu ii cumpar gata pregatiti.

Sigrid, am cumparat tot-tot de Craciun. O sa plecam o zi la soacra, apoi in Mexic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik, stiu cum arata melcii de gradina dar n-as putea sa-i maninc, sa-i mai si infometez inainte de asta, brrr.
Cind pleci in vacanta? Eu iti urez de pe acuma petrecere frumoasa.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Sunt pe fuga ca azi vine mama si la 7 tre sa fiu la gara si pana atunci sa fiu gata si cu munca si cu luat masina de la schimb de cauciucuri si cu luat cupilu de la tanti.
Am intrat doar sa va arat ceva pozute de la serbare
http://good-times.webshots.com/album/561799128fkCVjx

Va pupic,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen esti la dat zapada?

Carina frumoase poze.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna diumineatza si multumim de cafea Mephala. Cred ca dupa bulgareala ta cu Delidana a venit randul meu sa intru in joc. N-am facut poze, dar e superb afara mai ales ca azi a iesit soarele si e o spelndoare sa privesti "muntii" de zapada. N-as spune ca-i la fel de placut sa-i privesc prin geamurile de la birou. Mi-ar place sa fiu acasa s-o scot pe Isabella in parc macar o ora. Ei dar las' ca asta-i ultima saptamana si-apoi intru in concediu de Craciun [platit), de pe 21 dec. pana pe 2 ian.

Sigrid distractie placuta si spor la curatenie. Ma bucur ca Adela ~ balerina si-a revenit si i-a scazut febra. S-aveti parte de-o vreme superba si sa faci cat mai multe poze.

Mik nici eu n-as putea sa mananc melcii de gradina indiferent cum sunt ei gatiti. De fapt in afara de peste (si nu oricare) nu prea sunt o mancatoare de sea food. Nu-mi plac creveti, caracatitele, scoicile sau squd-ul (nu stiu cum sa-i zic in ro). Deci sincer iti spun c-as murii de inanitie decat sa bag asa ceva in gura. Barbata-meu e innebunit dupa ele. Poate ca numai asta ar trebui sa gatesc ca sa slabesc.

Delidana sa-ti fie de bien plimbarea. Azi faci acelasi lucru? Spor la curatenie si cumparaturi pentru Craciun.

Gusta eu zic sa lasi moda olandezelor si sa ai grija de tine. Daca-i de caciula pune-o in capa ca mai tarziu o sa plangi ca nu te-ai ingrijit de tine la timp. SWi eu la fel am toarte gecile cu gluga din acelasi motive. Ba mai mul " tineret mandria tarii" din Canada e atat de nejudecat ca umbla la -10 grade cu nicte geci scurte ca sa li se vada buricul cred si baietii cu nadragii in vione. Deci tot cu mijlocul gol. Vai de ei la batranete.

Monica bine-ai venit in clubul nostru.

Khristin felicitari pentru slabit concedu placut si te-asteptam cu poze.

Purkin iat pleci in deplasare??? Unde petreci revelionul?? Ma bucur ca ti-a placut Viena. Si ca tot am pomenit de ea, am vazut aseara la stiri ca romanii se suie in masina si merg si-s fac cumparaturile din Viena. Sunt mai multumiti de preturile de-acolo decat de cele din tara si spuneau ca, chiar si cu costul benzinei tot ies mai ieftin decat daca isi faceau cumparaturile in tara. Vai de sarmanii pensionari.

Violeta, Dordia va urez de pe caum un Craciun Fericit cu tot ce va doriti.

Cornelia sper sa-i iasa dintii cat mai repede ca sa nu te mai tina treaza. Bafta la examen.

Nastad tu cand ai examenul? Sau deja ?

Tzuni ai ramas la buftea la filmari sau la vreo petrecere?

[b]Fetelor va pe toate si pe mai tarziu.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sunt pe-aici, doar ca n-am dispozitie de scris.
Mai am si zile linistite, .

Multumesc pentru aprecierile voastre, .

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Nu am disparut dar am avut niste zile foarte grele.
Oana s-a imolnavit, am chemat salvarea care a venit dupa 3 ore si am primit o reteta de antibiotic.
N-am terminat cu Oana si s-a imbolnavit Doru , dupa aceea tzutzu.
Examenul l-am picat cu 20...m-am suparat foarte tare si seara mi-a fost foarte rau.Dupa aceea am aflat ca fratele meu a avut accident cu masina, a intrat unul in el si s-a rostogolit de cateva ori....din fericire a avut zile si s-a ales cu o vanataie la picior.

Am reusit totusi sa-mi revin si vreau din tot sufletul sa fac sarbatorile astea de vis. O sa mai las alte lucruri si o sa imi petrec mai mult timp cu copii si cu tzutzu.
Am cumparat brad , dar o sa-l impodobim pe 24.
Maine , Onitza are serbare...sper sa reusesc sa va arat niste poze.
De Craciun avem invitati , ii taiem motzul lui Dorutz.

Va pup pe toate!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Saluti,

La cat ninisese ieri, adica vreo 25 cm, as fi jurat ca azi voi sta acasa, dar surpriza la ora 6 dimineata telefonul nu a sunat, asa ca m-am dat rapid jos din pat sa verific ...si bineinteles ca nu se anulasera scolile ....asadar m-am instalat in scaunul deja incalzit al masinii si am purces fara nici un chef spre scoala strazile erau complet curatate, fara nici un strop de zapada pe ele, si daca n-ai fi privit marginile de 1 m si ceva de zapada ai fi zis ca nici nu s-ar fi intamplat...se pare ca n-a mai nins asa in ultimii 60 ani

Delidana, have fun at the play ...imi amintesc ca prin '90 eram in liceu si am fost sa vad Hamlet, in care a jucat Marcel Iures....a fost superb

Zuzilici, vom face poze cu siguranta, voi cand va mutati? Cum merge proiectul ? Isabella e tot cu bunicutele sau a inceput gradinita? De Revelion unde mergeti?

Carina, foarte frumoase pozele...superba printesa ta si ce frumos a prezentat draga de ea, si a mea a avut serbare...mi-a fredonat de n-a mai putut Rudolph the Red Nose Reindeer caci performa in fata scolii intregi

Mik, si aici snails sint o delicatesa...tu cum ii pregatesti?

Mephala ce iarna frumoasa si la voi acolo

Tlaura, tu pe unde esti si ce mai faci? Cum mai merge sala?

Puskin, eu sint curioasa sa vad Viena in sarbatoare din pozele tale pana ce ajung in persoana

Sigrid, la anul as vrea sa mergem poate intr-o statiune de munte ceva pe aici...visez la un www.banfflakelouise.com/" target="_blank">Banff sau Whistler , mai ales ca jocurile olimpice din 2010 vor fi acolo

Nastad, sanatate copiilor si la mot sa vedeti ce alege de pe tava

Noi saptamana asta terminam cursurile de dans si patinaj si incepem a doua serie in ianuarie, sa te tii... Voi unde va petreceti sarbatorile de iarna?

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata, fetelor!
Dupa cum va spuneam: sunt prin zona, va citesc zilnic, dar nu prea am timp sa mai si scriu!
Azi ca e marti, trebuie sa dau raportul: 58 kg. Nu reusesc sa mai dau jos, sau merge f. incet; cam 200-300 g pe saptamana!
La sala am fost mai rar, ba in ultimile 4 zile deloc (din motive fiziologice), dar cred ca ma duc maine.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!

Mergi la inceput