Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 9
gusta spune:
Neatza.
Nastad multa sanatate si lasa ca o sa fie data viitoare.Nu te supara.
Carmen sa iti vina repede chefu la scris ca imi e dor de mesajele tale.
Zuzulici si Delia inteles mesajul azi ies la cumparare de caciula ca numai se poate ,au inceput si urechile sa ma doara.
Kristin arunca un pic de zapada la mine.
Mi-am luat ieri o pereche de pantaloni raiat maro inchis marimea36/38 si imi vin super stransi si sunt necajita dar sper ca din ianuarie sa fac ceva sa stea ma bine decat mine.
Si am si eu o intrebare ieri am primit trimitere la internist si mi-a dat pentru prima data analizele in mana si cautand pe net am observat ca olandezi au alte baremuri de valori fata de romani si comparand cu a romanilor nu sunt chiar asa bune analizele.EU acuma ce fac cum ii explic omului ca eu totusi sunt roman si nu ar fi rau sa consulte un sistem de valori romanesc.Fetele dinafara ati mai auzit de asa ceva?
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
`Neata!
la mine...stagnare!!!
dupa sarbatori incep lupta cu kilele.
gusta,eu de cate ori mi-am facut analizele aici nu am primit hartie in mana, a trebuit sa sun dupa rezultat si mi-au spus la telefon ca e totul in ordine...insa as fi preferat si eu sa-mi dea si o hartiutza acolo cu valorile...poate ca pe viitor am sa cer!
Vreau si eu o caciula, eu am o sapcuta de piele la care tin tare mult si imi sta ft bine cu ea, dar o am din vremea liceului, am terminat si postliceul si faculta cu ea, si au mai trecut 7 ani de atunci!!!mi-ar trebui si mie una, dar nu-mi prea place nimica, si de multe ori ma gandesc ce or zice vecinii ca numai cu sapcutza asta ma vad !!!
si la noi e un frig de ti se taie respiratia, nici urma de zapada!!!
carina, am vazut pozele, frumoasa printesa ta, azi avem si noi serbare sunt curioasa cum o fi!!! astia aici nu invata poiezii, canta ceva si fac o piesa unde educatoarea citeste iar ei gesticuleaza cate ceva!
Mai aveti zapada fetele din ro??? eu sunt tare suparata ca la noi nu e nici urma, si cine stie daca va fi!!!
o zi buna si sanatate bolnaviorilor!
Claudia
gusta spune:
Claudia asa frig e si la noi .Nici nu imi ine sa ies afara din casa si ar cam trebui poate imi fac curaj si ies.Nici mie nu mi-au dat nimic pana acuma in mana dar dandu-mi trimiterea la internis am deschs-o ca de ma mancat mana si studiind un pic am vazut ca romani au alte valori nici nu stiu ce sa fac.Analize bune pacientul mort cam asa e la mine.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna,
Asa te vreau, Gusta, cu caciula si sanatoasa. ![]()
Du-te la doctor si vezi ce are de zis, nu-ti mai face idei negre cu baremuri de valori si alte nebunii.
Claudia, in Bucuresti inca mai e zapada insa daca se incalzeste in citeva zile nu mai ramine nimic din ea.
Eu zic sa porti sapcuta in continuare daca iti place si sa lasi gura vecinilor in pace. Ei probabil ca nici n-o observa. ![]()
Tlaura,
.
Khristin, daca s-ar juca Hamlet in perioada asta ce bine ar fi, ca am de citit piesa in vacanta si probabil as fi inteles-o mai bine. Avind in vedere ca n-am mai fost la teatru de cel putin 8 ani sint chiar curioasa cum va fi piesa pe care o voi viziona. ![]()
Doina, bine ca evenimentele n-au fost mai grave. Sarbatori de vis, asa cum iti doresti!
Zuzi, azi ies la cumparaturi, vreau sa fac o salata de beuf. 
Carmen, ti-ai revenit? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tumpi spune:
ziua buna tuturor.scrisesem un mesaj lun si cand sa trimit nu a mai mers dc-ul.
Asa ca am sa reformulez doar pe scurt, adica sa raportez, -1,4 kg, adicale 61,2
Revin daca e mai tarziu,daca mai reusesc sa scriu ceva
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
doroty spune:
Buna ziua!
Ieri nu am avut timp sa va scriu mai mult, iar azi sunt plina de emotii ca la 5 e serbarea copilului.
Ieri i-am facut ultimele retusuri la costumul de om de zapada pe care i l-am confectionat noi.Arata mai degraba ca un printisor, noroc cu nasul in forma de morcov,prins cu elastic...
Anda, ti-am vazut pozele.Ce frumoasa printesa ai, si ce serioasa e...Cine a confectionat costumele? Foarte reusite.
Carmen, cand am vazut sambata pozele cu zapada credeam ca esti din alta tara.Noroc ca a nins si la noi putin dar copilului i s-a parut muuuuulta zapada.
Ma bucur fetelor ca simtiti atmosfera sarbatorilor!
Doina, imi pare rau ca ai picat si ai avut atatea ghinioane si vesti neplacute.Sanatate multa si sarbatori de vis si pline de veselie!
Mie mi-a spus pediatra sa nu chem niciodata salvarea pentru copil ca nu sunt specializati. Sa ma duc mai bine cu el la urgente copii.
Cornelia, sanatate micutului si sa auzim vesti bune de la examan!
Mik, Zuzi, Khristin ,drum bun si sa va distrati minunat ! Luati-ma si pe mine in gand ca raman ca de obicei acasa.
Delia, ma iei si pe mine odata la teatru?
Gusta, eu daca nu port caciula fac instantaneu sinuzita.Cand ne pui niste poze cu olandeze? Dar cu olandezi?
Raport: 72kg Ma simt de parca as fi batuta.De abia ma tin pe picioare si aseara am mancat putina pasta de ton desi nu era dezlegare la peste.
Revin maine ca acum ma pregatesc sa plec.
Doina -
Anda -
doroty 
Delidana spune:
Buna,
Doroty, daca esti cuminte, cum sa nu? ![]()
Tin pumnii sa fie frumos la serbare.
Gusta, chiar asa, niste poze cu olandezi si olandeze pe cind?
Carmen, tacuta si azi?
Tumpi, felicitari pentru scaderea in greutate. Esti o fata ambitioasa daca acum, in preajma sarbatorilor, tu slabesti. 
Mik, te pregatesti de petrecere? 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Cu scuzele de rigoare catre echipa, raportez din nou stagnare. Cred ca ajung io la 56 cand o zbura porcu'.
Doroty: sunt inchiriate costumele. La ce indemanatica sunt eu, cred ca ar plange copilu' in hohote la serbare ca rad colegii de ea. Eu la lucru manual, in clasa a patra am luat 5 ca nu eram in stare de nimic. Multumim de complimente si sa va distrati la serbarea lui Onut.
Tumpi: felicitari pentru pierderea suferita ![]()
Marilena: las' ca ne vine si noua randul la rapoarte cu minus, da' pana atunci tre sa ne vina mintea la cap nu la stomac.
Claudia: multumim de complimente si distractie placuta la serbare.
Anca: unde esti???????
Azi am mancat doar un iaurt, o para si mandarina ca ma asteapta mama acasa cu fasole cu costita afumata. Promit ca nu mananc multa dar muream de pofta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai