Nou stil de viatza (162) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata fetelor!Ce frumos e afara!
Sa speram ca va ramane frumos si de Craciun.

Eu inca mai am de terminat curatenia, dar am inceput sa fac si listele de cumparaturi si de cadouri.

Marti avem serbare la Edi la gradinita si abia astept.Repetam zilnic poeziile si cantecelele si ma tem ca la gradinita ma voi duce si eu printre copii la cantat.

Bradul nu-l fac niciodata mai devreme de Ajun.Imi place sa-l impodobesc in timp ce ascult colindatori.Mai ales pentru ca in fiecare an il fac in timp ce Edi isi face somnicul de amiaza.Astfel el crede ca-l aduce mosul odata cu cadourile.

Incepand de luni vom tine si noi post, deci treuie sa ma concentrz si la ce vom manca pentru ca ai mei traiesc pe principiul "cea mai gustoasa leguma e carnea".

Mamica dulce, din ianuarie incercam sa ne mobilizam si noi?Pentru ca si eu am patit la fel ca tine.Am muncit si am dat jos ceva kg si acum vad ca incep sa ma caute.
Va pup.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cornelia multumim de cafea.

Doamne cred ca cel mai mult imi lipseste zapada si atmosfera de sarbatori de acasa.Of am ochi plin de lacrimi si imi dau seama ca asta e viata si nu am ce face.

Bun Tzuni asa petrecere pana dimineata.Lasa ca recuperi tu timpul nedormit.

Ce harnice sunteti azi Carmen si Cornelia.

Dupa cum am inceput ziua cred ca azi as vrea sa stau intr-o debara si sa nu vad pe nimeni dar cum nu e posibil cred ca mai bag o cafea si incerc sa vad partea roz a vietii mele care o fi aia.

Zuzulici bun bancu.

Ioana nu cumva e de la maselute.

Olgutza un semn de viata.

Tumpi ma intrebai de stomac situatia e la fel si cam incep sa banuiesc de la ce mi s-ar trage dar astept luni un verdict de la medic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata! Si eu sunt prezenta la cafeluta!

M-am culcat aseara la 10 si azi ma simt odihnita.

Mai fetelor din Romania, traditia la noi e sa faci bradul in seara de ajun. Altfel isi pierde din farmec pana in ziua de Craciun.
Nici nu ma gandesc sa-l fac mai repede ca oricum dintotdeauna am fost cu curatenia pe ultima suta de metri.
Cred ca am imbatranit de am inceput sa tin asa mult la traditii...

Hi, Carmen!

Anda, iti tin pumnii si sa spui intotdeauna ce vrei si ce te supara !In ce domeniu lucrezi?

Azi ar trebui sa fac ceva curatenie ...si cumparaturi... dar o sa ma ocup sa-i confectionez copilului costumul de om de zapada ca are marti serbare.
Ii fac o pelerina alba cu nasturi din niste ciucuri negri si am luat carton sa-i fac o palarie si nas. Nu stiu daca sa ii dau si o matura, sa nu inceapa sa se bata cu copii in timpul serbarii.

Gusta, suntem cu gandul alaturi de tine!

Doina - Anda - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimneata !

Super bancul, Zuzilici !
Carina, eu as fi discutat fata in fata. Acuma iti doresc sa fie cum vrei tu !
Ioana, s-ar putea sa fie un virul nenorocit la pitica ta. Sanatate !

Hotariri :
- Azi : urc pe bicicleta !
- Azi si miine maminc rezonabil
Toata saptamina care vine beau ceai verde.

Tre' sa arat bine cind m-oi duce la socrela (nu de socrele, ci de cimnate mi-e ca ma privesc tare curioase).

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

[b]Zuzilici, super tare bancul.Tocmai i l-am spus sotului si se distreaza teribil.Mai vrem.

Week-end placut fetelor!Ma duc sa-mi recuperez copilul de la socrela, ca ma tem de vremea de afara.Poate se infunda drumurile si nu mai ajungem marti la serbare

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, ce faceti? aveti zapada?
si la mine e soare, in sfarsit dupa 2 luni de ploaie si timp mohorat!!! cand am venit in germania eram de-a dreptul deprimata de timpul asta!
Eu plec la coafor imediat, apoi parca m-as duce la piata sa iau vreo varza acra sa fac sarmale la Craciun si cimbru imi trebuie!
Noi nu am cumparat brad inca, trebuie sa-l trimit pe al meu sot saptamana viitoare sa cumpere ca sa-l facem sambata viitoare si noi!
Marti avem serbare la gradi, Marc al meu e urs!
na va las cu bine fetele, plec la coafor!
o zi buna, fara stres sa aveti!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Tzuni, asa deci, a inceput sezonul petrecerilor. Spor la munca si ai grija la volan.

Gusta, nu fii trista, capul sus si bucura-te de ce ai. Noi sintem aici toate sarbatorile.

Carmen, cintaretul acela (Bird) e probabil cel mai simpatic tailandez pe care l-am vazut. La capitolul barbati aratosi stau prost oamenii.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">-prima ninsoare-

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ce frumos!
La voi a nins, nu gluma, aici abia daca mai e putina zapada pe masini si pomi....

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

da, s-a depus zapada. Si inca ninge!
Iustin a plans cand am venit in casa. Mai vroia sa stea afara, sa se joace in zapada.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput